agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

YeniGine 26-07-2013 01:33

Sevgili tömürcek; çok sevindim istediğin yeri kazanmışsın. Ve kazandığın haberini ilk okuduğum an benim de hemen aklıma 'Peki çiçekler ne olacak' geldi... Sonradan sen de onları düşünüp ve çözüm bile bulmuşsun... :D
Herşey gönlüne göre olsun inşallah!..

bay tömürcek 26-07-2013 01:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mumçiçeğim (Mesaj 1183920)
Enescim tebrık edıyorum,cok sevındım senın adına yalnız soyle bı soru dustu aklıma cıcekler ne olacak???soyle yapalım ben daha buyuk bı ev tutayım boyle balkonlu bahcelı senın cıceklerı bana tasıyalım:)))

Teşekkür ederim ablacım :) Abla valla o soru hep aklımda da evdekiler bakıcak birazına ama benim aklıma sen geldin menekşeler için zaten senin yapraklar yavruladı ablacım bi türlü ulaşamıyorum sana bir sürü menekşe yavrun oldu bi ara vereyim onları haberleşelim ablacım :) Bu büyük ev fikri güzelmiş ozaman diğer saksılarda sana transfer olur ablam :):)

bay tömürcek 26-07-2013 01:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1183921)
Sevgili tömürcek; çok sevindim istediğin yeri kazanmışsın. Ve kazandığın haberini ilk okuduğum an benim de hemen aklıma 'Peki çiçekler ne olacak' geldi... Sonradan sen de onları düşünüp ve çözüm bile bulmuşsun... :D
Herşey gönlüne göre olsun inşallah!..

Evet ablacım çok mutluyum :) Çiçeklerin birazını taşıcam Denizliye, Fatih bende yer çok dedi böylelikle ayrılmamış olucam çiçeklerimden istediğim zaman gidip görücem çiçeklerimi, biraz menekşe götürmeyi düşünüyorum ilk etapta sonrası Allah kerim :)

Fatih 26-07-2013 03:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1183899)
Fatih'e ev arkadaşı bulunmuştur. Çok sevindim Canım Kardeşim... Bahtın daima açık olsun!

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183915)
Fatih'e haber verdim ablacım artık çekeceği var benden ayrıca bukadar çiçeğimle beni Fatih'ten başkası istemez heralde aynı evde, kulağa hoş geldi bu Fatihcim ne dersin başına kalıyım mı 4 5 yıl :p Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım ;)

Abla ben biliyordum OSYM beni dinliyor diyordum da kimse inanmıyordu. Artık şahidim var abla "sen" :D

Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var. Ah bak şimdi ben ne mutluyum kafa dengi bir kardeşim geliyor.
Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım.
Yerden bol bir şey yok burda sen al gel yanında istediklerini. Bakarız birlikte. Hem ben onlara koruyucu aile olurum. Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım. :D

Ahaha bunlar benim kelimeye döktüklerim birde dökemediklerim var :DBu heycanı yaşattın ya Tömürceğim ah ne güzelmiş. :)

Denizli'nin Denizi yok ama "gölbahçesi" var üzülme :p

mügem 26-07-2013 03:36

Sevgili tömürcek maşaallah bir geldin pir geldin.Sınavda istediğin sonucu elde etmene çok sevindim.Çiçeklerin harika görünüyor.Ayakların da...:)
Benim bildiğim forumun en küçüğü -enküçükağaç-.Dedesi onu üye yaptığında 8 aylık falanmış.
Sağlıcakla kal..

İremsıla 26-07-2013 09:31

Tebrik ederim,tömürcek kardeşim sen üniversiteyide alnının akıyla başarırsın inşallah,her şey gönlünce olsun.sevgiler..

erkin. 26-07-2013 09:39

Allah hayırlı etsin çok sevindim. Geleceğinde gönlün gibi pırıl pırıl olsun.

Aysel Yavuz 26-07-2013 09:47

Tebrikler tömürcekçim..Çok mutlu oldum senin adına..Allah ömründe herşeyi gönlüne göre versin

iynk 26-07-2013 10:28

Tebrik ederim.. Allah muvaffak eylesin :) Ne güzel bugün bir çok genç çok heyecanlı.

Hey gidi, eski günlerim aklıma geldi şimdi bak ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:05

mügem, iremsıla, Aysel Yavuz, iynk ablalarım ve erkin. abicim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ;) Çok mutluyum Denizli olduğu için hep istediğim yer orasıydı Allah gönlüme göre verdi hepinize sevincime ortak olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim ;)

Kelebek 26-07-2013 11:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183893)
MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM :p:p Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli ;) 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum :) İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur :)

Tebrikler Sn.bay tömürcek.

bay tömürcek 26-07-2013 11:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1183930)

Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var.

Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım.

Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım. :D

Ahaa Fatihciğimden de yüz buldum tamamdır şimdi iyi niyet suistimaline girişeyim :p Ozaman madem yer bol Cevdetle çocuklarından da ayrılmamış olucam desene Fatihcim :D Tır büyük olsun çeyizim çok benim ona göre :D İnşallah tanışıp görüşmek de nasip olucak iple çekiyorum o günü ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kelebek (Mesaj 1184022)
Tebrikler Sn.bay tömürcek.

Çok teşekkür ederim Kelebek ablacım ;)

Sevgi 26-07-2013 11:15

Tebrik ederim, istediğin bölüm olmasına sevindim. Başarılarının devamını dilerim.:)

Sevgi Durul 26-07-2013 11:19

Bugüne kadar yazmamış olsam da sayfanızı ilgiyle takip ediyorum, sayın bay tömürcek.:)

Ben de kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın, agaclar.net ailesi olarak takipteyiz, hem bitkiler hem okul konusunda.:)

Sizin gibi gençlerimizin çoğalması dileklerimle... Sevgiler...

loveforlife 26-07-2013 11:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184024)
[/COLOR]
Ahaa Fatihciğimden de yüz buldum tamamdır şimdi iyi niyet suistimaline girişeyim :p Ozaman madem yer bol Cevdetle çocuklarından da ayrılmamış olucam desene Fatihcim :D Tır büyük olsun çeyizim çok benim ona göre :D İnşallah tanışıp görüşmek de nasip olucak iple çekiyorum o günü ;)

Cevdet ve çocukları da gelirse şenlik var demektir... Düşünsenize biri Fatih'in akvaryumlarda yüzme öğreniyor, biri hoyada komando talimi yapıyor, biri kaktüslerin tadına bakıyor (Fincan çok sever, bilirim), bir diğeri menekşe saksılarında kazı-sondaj çalışmalarını sürdürüyor... Siz de bir elinde süpürge, bir elinde kürek toprak süpürmede!

(Bu arada çiçeklerden sığdıramadığın olursa, fazlasını gönderebilirsin. Memnuniyetle ev sahipliği yapabilirim... :o Hem belki Sabriye'nin canı Denizli'ye gelmek istemeyebilir:D)

mumçiçeğim 26-07-2013 11:46

Ve Enesın cıceklerı benım olacak yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bay tömürcek 26-07-2013 11:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1184035)
Cevdet ve çocukları da gelirse şenlik var demektir... Düşünsenize biri Fatih'in akvaryumlarda yüzme öğreniyor, biri hoyada komando talimi yapıyor, biri kaktüslerin tadına bakıyor (Fincan çok sever, bilirim), bir diğeri menekşe saksılarında kazı-sondaj çalışmalarını sürdürüyor... Siz de bir elinde süpürge, bir elinde kürek toprak süpürmede!

(Bu arada çiçeklerden sığdıramadığın olursa, fazlasını gönderebilirsin. Memnuniyetle ev sahipliği yapabilirim... :o Hem belki Sabriye'nin canı Denizli'ye gelmek istemeyebilir:D)

Ablacım onlarsız cümbüş olur mu hiç diyorum ya Fatih'in ii niyetini iyice suistimal edicem belki benim tavuklar bile gider Denizli'ye :p Kediler çok yaramaz oldular her saksının dibini eşeleyip organik gübreleme çabasındalar bıktım desem yeri süpürgeyi toprak süpürme de değil de kedi kovalamada kullanıyorum ben ablacım :p Çiçeklerime mumçiçeğim yani ayşe ablam ev sahipliği yapıcak gözüm de arkada kalmamış olucak ama senin kargon hazır bil ablam ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1184031)
Bugüne kadar yazmamış olsam da sayfanızı ilgiyle takip ediyorum, sayın bay tömürcek.:)

Ben de kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın, agaclar.net ailesi olarak takipteyiz, hem bitkiler hem okul konusunda.:)

Sizin gibi gençlerimizin çoğalması dileklerimle... Sevgiler...

Çok teşekkür ederim SDurul ablacım ve çok özür dilerim yaptığım hata yüzünden düzelttim şimdi :(

bay tömürcek 26-07-2013 11:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi (Mesaj 1184027)
Tebrik ederim, istediğin bölüm olmasına sevindim. Başarılarının devamını dilerim.:)

Çok teşekkür ederim sevgi ablacım ;)

bay tömürcek 26-07-2013 11:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mumçiçeğim (Mesaj 1184039)
Ve Enesın cıceklerı benım olacak yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gözüm arkada kalmayacak yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye cevap vermek istiyorummm ;);)

turkankaragoz 26-07-2013 12:53

Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun.

pares 26-07-2013 14:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183893)
MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM :p:p Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli ;) 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum :) İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur :)

Hayırlı olsun Bay Törümcek, Denizlide kalacağın yeride çiçek bahçesine çevirirsin artık.:)

bay tömürcek 26-07-2013 14:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1184071)
Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun.

Teşekkür ederim türkan ablacım ;)

bay tömürcek 26-07-2013 14:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pares (Mesaj 1184099)
Hayırlı olsun Bay Törümcek, Denizlide kalacağın yeride çiçek bahçesine çevirirsin artık.:)

Çok teşekkür ederim pares ablacım ama ilk yıl bu biraz hayal olucak gibi çünkü çok büyük ihtimal yurtta kalıcam nekadar istemesemde sanırım buna mecburum :) Ama Fatih benimkiler senin de sayılır dedi hiç özlem çekmicem çiçek konusunda seneye de eve çıkarsam eğer tekrardan menekşe yetiştirmeyi planlıyorum öğrenci evimde ;)

kılıçh 26-07-2013 18:02

Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim...:D
Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim...:D
Gerçekten çok sevindim tebrik ederim...:D
Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN?
Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim...;)
Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar....:(
Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu...:)
Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim...:D

bay tömürcek 26-07-2013 20:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1184156)
Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim...:D
Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim...
Gerçekten çok sevindim tebrik ederim...
Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN?
Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim...;)
Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar...
Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu...:)
Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim...

Teşekkür ederim kılıçcııımmm çok mutluyumm ;) Ayrıca telefonda tebrik etmene de çok sevindim merak etmiştim valla seni buralarda görmeyince :p Çiçeklerimden ayrılmak çok zor geliyor baştan aman takmıyorum desemde öyle olmadı hepsini çok özlicem :( Ama sağ olsun burdan ayşe ablam var siteden o tırla gelip alıcak çiçeklerimi gözüm arkada kalmıcak istediğim zamanda telefonla arayıp görüştürcek beni çiçeklerimle haha :p

h_dogan 26-07-2013 21:29

Tebrikler Tömürcek. İnşallah devamı daha güzel olur. Çiçeklerini bulursun tekrar ama zamanını iyi kullan. Bir daha geri getiremezsin.
Sağlıcakla kal.

bay tömürcek 26-07-2013 23:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1184189)
Tebrikler Tömürcek. İnşallah devamı daha güzel olur. Çiçeklerini bulursun tekrar ama zamanını iyi kullan. Bir daha geri getiremezsin.
Sağlıcakla kal.

Çok teşekkür ederim h_doğan abicim ;) Bende öyle düşünüyorum ama çiçek olmadan yapabilir miyim bilmem belki 1-2 saksıcık olur okadardan zarar gelmez heralde :p

mügem 26-07-2013 23:57

Sevgili tömürcek,Denizli'ye geçerken benim Sabriye'yi de Kozak Yaylası'na bırakıvee gaaariii :)))))

bay tömürcek 27-07-2013 09:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1184228)
Sevgili tömürcek,Denizli'ye geçerken benim Sabriye'yi de Kozak Yaylası'na bırakıvee gaaariii :)))))

Aba gız senin sabriye dalında durupduru bi ara adres bilgilerini yolla da kargonu yollayıveren gariiii ;):p

h_dogan 27-07-2013 11:30

Birkaç çiçek sorun olmaz tabi ki, ben genel anlamda söyledim. ;)

Rana+miraç 27-07-2013 14:25

Sevgili Tömürcek;

Tebrik ediyorum
ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun.

bay tömürcek 27-07-2013 14:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1184351)
Sevgili Tömürcek;

Tebrik ediyorum
ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim rana+miraç ablacım ;) Birazda Denizli'de ikamet edicem bakalım orda nasıl olucak benim çiçekler hava değişimi yaşıcaz biraz çiçeklerimle, bikaç menekşe ayırdım onları götürcem Fatih'e teslim etcem onunkilerin yanında bakıcam onlara ;)

mügem 28-07-2013 17:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184274)
Aba gız senin sabriye dalında durupduru bi ara adres bilgilerini yolla da kargonu yollayıveren gariiii ;):p

Sevgili forumdaşlar,gördüğünüz gibi bizim tömürcek bukalemun gibi birşey,hemen Ege şivesini kapıverdi.
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum.

eceyıldız 28-07-2013 19:45

Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir.

bay tömürcek 29-07-2013 01:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1184744)
Sevgili forumdaşlar,gördüğünüz gibi bizim tömürcek bukalemun gibi birşey,hemen Ege şivesini kapıverdi.
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum.

Ablacım ben şimdi Denizliye de gitcem ya Allah nasip ederse ozaman gör benim ege şivesini zaten ağzım meyilli hepten egeli olup çıkarım :p Zaten bizim bu tarafta biraz ege şivesini andırıyor ablacım ama şive yeteneğim göz ardı edilemez karadeniz şivesini de doğu şivesini de beceririm ağzım kırık :D Kargonu yarın vermeye çalışıcam ablacım hoşçakal ;)

bay tömürcek 29-07-2013 01:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1184767)
Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir.

Teşekkür ederim ece ablacım ;) Denizliyi kazandığımı görünce mutluluktan uçtum resmen ;) Amin ablacım Allah hepimizin gönlüne göre versin :):)

bay tömürcek 29-07-2013 08:13

3 Eklenti(ler)
Sanırım ekim ya da kasım ayıydı sibelim abla kargo göndermişti ve içinden uzunca bir dal da yasemin çıktı. Köklendiremem korkusuyla suya koydum 2 ya da 3 ay suda kaldı çimlenmedi çürümedi de. Sonra ben onu ikiye bölerek bardaklara diktim 2 ay kadar da mutfakta sıcak yerde durdu ne öldüler ne çimlendiler. Mutfak sıcak geldi heralde diyerek 1 aya yakın da salonda beklediler. Nisan başıydı sıkıldım artık söktüm topraktan baktım ufak olan çürümüş attım onu diğer büyük olan kabuk yapmış incecikte bir çim. Hemen onu geri dikip dışarıya gölgeye aldım çimleri bardağı doldurunca biraz büyük saksıya diktim şimdi 2 3 yerinden sürgün büyütüyor sabrın sonu selamet ;):p

Eklenti 430298

Eklenti 430299

Eklenti 430300

bay tömürcek 29-07-2013 08:19

4 Eklenti(ler)
Elma kurdunun verdiği tohumlardan yetiştirdiğim hatta yetiştirmediğim yanlışlıkla saksının kenarına düşen tohumdan yetişen kına çiçeğim ;) Alçacık boyuyla hanım hanımcık duruyor sakız sardunya tenekesinin köşesinde :p Katsız kınaları açıkçası sevmem çok gösterişsiz gelirler bana ama katlı olanlara bayılırım adeta minyatür gülü andırıyorlar ;) Seneye elimdeki tohumlardan bikaç saksı ekmek istiyorum saksıda çok hoşuma gitti :p

Eklenti 430301

Eklenti 430302

Eklenti 430303

Eklenti 430304

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025