![]() |
Sevgili tömürcek; çok sevindim istediğin yeri kazanmışsın. Ve kazandığın haberini ilk okuduğum an benim de hemen aklıma 'Peki çiçekler ne olacak' geldi... Sonradan sen de onları düşünüp ve çözüm bile bulmuşsun... :D
Herşey gönlüne göre olsun inşallah!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var. Ah bak şimdi ben ne mutluyum kafa dengi bir kardeşim geliyor. Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım. Yerden bol bir şey yok burda sen al gel yanında istediklerini. Bakarız birlikte. Hem ben onlara koruyucu aile olurum. Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım. :D Ahaha bunlar benim kelimeye döktüklerim birde dökemediklerim var :DBu heycanı yaşattın ya Tömürceğim ah ne güzelmiş. :) Denizli'nin Denizi yok ama "gölbahçesi" var üzülme :p |
Sevgili tömürcek maşaallah bir geldin pir geldin.Sınavda istediğin sonucu elde etmene çok sevindim.Çiçeklerin harika görünüyor.Ayakların da...:)
Benim bildiğim forumun en küçüğü -enküçükağaç-.Dedesi onu üye yaptığında 8 aylık falanmış. Sağlıcakla kal.. |
Tebrik ederim,tömürcek kardeşim sen üniversiteyide alnının akıyla başarırsın inşallah,her şey gönlünce olsun.sevgiler..
|
Allah hayırlı etsin çok sevindim. Geleceğinde gönlün gibi pırıl pırıl olsun.
|
Tebrikler tömürcekçim..Çok mutlu oldum senin adına..Allah ömründe herşeyi gönlüne göre versin
|
Tebrik ederim.. Allah muvaffak eylesin :) Ne güzel bugün bir çok genç çok heyecanlı.
Hey gidi, eski günlerim aklıma geldi şimdi bak ;) |
mügem, iremsıla, Aysel Yavuz, iynk ablalarım ve erkin. abicim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ;) Çok mutluyum Denizli olduğu için hep istediğim yer orasıydı Allah gönlüme göre verdi hepinize sevincime ortak olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ahaa Fatihciğimden de yüz buldum tamamdır şimdi iyi niyet suistimaline girişeyim :p Ozaman madem yer bol Cevdetle çocuklarından da ayrılmamış olucam desene Fatihcim :D Tır büyük olsun çeyizim çok benim ona göre :D İnşallah tanışıp görüşmek de nasip olucak iple çekiyorum o günü ;) |
Alıntı:
|
Tebrik ederim, istediğin bölüm olmasına sevindim. Başarılarının devamını dilerim.:)
|
Bugüne kadar yazmamış olsam da sayfanızı ilgiyle takip ediyorum, sayın bay tömürcek.:)
Ben de kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın, agaclar.net ailesi olarak takipteyiz, hem bitkiler hem okul konusunda.:) Sizin gibi gençlerimizin çoğalması dileklerimle... Sevgiler... |
Alıntı:
(Bu arada çiçeklerden sığdıramadığın olursa, fazlasını gönderebilirsin. Memnuniyetle ev sahipliği yapabilirim... :o Hem belki Sabriye'nin canı Denizli'ye gelmek istemeyebilir:D) |
Ve Enesın cıceklerı benım olacak yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim tömürcek. Başarıların daim olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömücekçiğim valla senin adına çoook çook çok sevindim...:D
Siteye uzun süredir girmediğimden bu yorumları göremedim ama Bu mutlu haberi ilk olarak duyanlardan biriyim...:D Gerçekten çok sevindim tebrik ederim...:D Ama aklıma bir soru işareti takıldı ÇİÇEKLERİNİ NE YAPACAKSIN? Bunun içinde uygun bir çözüm bulacağına eminim...;) Her şehirde en az 2 tane ağaçlardan üye bulunuyor ama Kırşehirde yaşayan hiç üye göremedim şimdiye kadar....:( Ama konu şimdi bu değil tömürceğimin mutluluğu...:) Tekrardan tebrik ederek senin için en hayırlısı ne ise onun olmasını dileyerekten bitireyim...:D |
Alıntı:
|
Tebrikler Tömürcek. İnşallah devamı daha güzel olur. Çiçeklerini bulursun tekrar ama zamanını iyi kullan. Bir daha geri getiremezsin.
Sağlıcakla kal. |
Alıntı:
|
Sevgili tömürcek,Denizli'ye geçerken benim Sabriye'yi de Kozak Yaylası'na bırakıvee gaaariii :)))))
|
Alıntı:
|
Birkaç çiçek sorun olmaz tabi ki, ben genel anlamda söyledim. ;)
|
Sevgili Tömürcek;
Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Sakarya 'dan önemli bir üyemizi Denizliye transfer ediyoruz vatana millete hayırlı olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah iyiliğini versin emi tömürcek,adresimi gönderiyorum. |
Sevgili Tömürcek, 4 gündür yoktum ne güzel şeyler olmuş böyle senin adına çok sevindim hayırlısı ile devamını bekliyoruz. inşallah bundan sonraki hayatındada allah hep gönlüne göre verir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sanırım ekim ya da kasım ayıydı sibelim abla kargo göndermişti ve içinden uzunca bir dal da yasemin çıktı. Köklendiremem korkusuyla suya koydum 2 ya da 3 ay suda kaldı çimlenmedi çürümedi de. Sonra ben onu ikiye bölerek bardaklara diktim 2 ay kadar da mutfakta sıcak yerde durdu ne öldüler ne çimlendiler. Mutfak sıcak geldi heralde diyerek 1 aya yakın da salonda beklediler. Nisan başıydı sıkıldım artık söktüm topraktan baktım ufak olan çürümüş attım onu diğer büyük olan kabuk yapmış incecikte bir çim. Hemen onu geri dikip dışarıya gölgeye aldım çimleri bardağı doldurunca biraz büyük saksıya diktim şimdi 2 3 yerinden sürgün büyütüyor sabrın sonu selamet ;):p
Eklenti 430298 Eklenti 430299 Eklenti 430300 |
4 Eklenti(ler)
Elma kurdunun verdiği tohumlardan yetiştirdiğim hatta yetiştirmediğim yanlışlıkla saksının kenarına düşen tohumdan yetişen kına çiçeğim ;) Alçacık boyuyla hanım hanımcık duruyor sakız sardunya tenekesinin köşesinde :p Katsız kınaları açıkçası sevmem çok gösterişsiz gelirler bana ama katlı olanlara bayılırım adeta minyatür gülü andırıyorlar ;) Seneye elimdeki tohumlardan bikaç saksı ekmek istiyorum saksıda çok hoşuma gitti :p
Eklenti 430301 Eklenti 430302 Eklenti 430303 Eklenti 430304 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025