![]() |
Bay tömürcük engin bilgilerinden dolayı teşekkürler .Dediğin başlığı da kontrol edeceğim bu gün elime geçen yaprakları umarım senin gibi güzelce yetiştire bilirim.
|
Alıntı:
|
Bu cevabınla yeni birşey daha öğrenmiş oldum dibi sıkıca bastırılacak . Bilgilerini paylaştığın için sağol..
|
Evet, her yeri değerlendiriyoruz. Buzdolabının üzerini bile araya vermemeliyiz:)
Hepsi ayrı bir emek, ayrı bir sevda. Hele hele tömürcek'imin sukulentleriyle sabriyeleri:) Itır ne güzel kokar şimdi, miss miss:) Ellerine sağlık tömürcek'im ;) |
Tömürcek, senin sayfanı daha önce baştan sona gezmiştim ama çingene şalvarı sayesinde tekrar dolaştım hayran, hayran sayfaları inan ne diyeceğimi bilemiyorum bütün çeşitlerin çok güzel maşallah ellerine sağlık.O begoş (Begonya)lar, diğerleri nasıllar öyle maşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aşılı paskalyan vardı onu merak ettim.
|
Aynen tömürcek bu çiçek hastalığı farklı bir şey bilmeyenler bunu anlamıyor.
|
Sevgili tömürcek buzdolabının üzerine çiçek bırakmak iyi fikir! sizin begonya işini unutmadım. aklımda en kısa zamanda temin eder gönderirim. adresi özelden gönderirseniz ben size ulaştırırım. bu sırada çiçekleriniz yine konuşuyor.
|
Alıntı:
|
Tömürcek, ana yüreği begonya gillerdenmi. KIsmet değilmiş demekki aşılı çiçekler. ben de atlasa paskalya aşılamıştım benimki de tutmadı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi akşamlar sevgili tömücekciğim.
bu gün sevgili fatihle ve seninle tanıştığıma çok memnun oldum. çok saygılı beyendi gençlersiniz tüm dilekleriniz bahtınız daim olsun. mini ağaçlar net toplantısı oldu. aaa :D birde sabriyem oldu teşekkür ederim. nazilli toplantısına beklerim.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelin teli de sabriye de balkonda şu an. Malum havalar güneşli. Acaba içeri alsam mı ikisini de? Yalnız benim evimde her oda ısınıyor, problem olur mu?
|
http://www.agaclar.net/forum/1028139-post7.htm
Bu ilk resimdeki çiçek benim çocukluğumda her evde vardı, "yağlı begonya" derlerdi. Çilli begonya daha nadirdi. Uzun yıllar begonya denince hep bu çiçeği anlamışımdır. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 453869 Eklenti 453870 |
Yaprakları farklı gerçekten de. Yalnız eskiden bu ayrımı yapacak kimsenin olduğunu sanmıyorum. Çiçeği beyazdan başlayıp, açık-koyu pembe,kırmızı diye devam eden her bu çeşit çiçek begonyaydı. 3 yengemin ve babamın vardı ama muhabbet çiçeği miydi begonya mıydı inan bak şimdi hatırlayamıyorum.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Teyzemin brugmansiaları ;) Tamamen coşmuşlar pembe olanını bu sene dikmiş onda pek çiçek yoktu çekmedim ;)
Eklenti 454819 Eklenti 454820 Eklenti 454821 Eklenti 454822 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne güzel çiceksever bir aileniz var..Bundan gurur duyuyoruz...Görüntülerde muhteşem...
|
tömürcekciğim ben brugmansiaları nasıl görmemişim o güzellikleri yeni gördüm harikalar nazardan uzak çok güzel açmışlar.
biliyorsun bu çiçeklere hayranım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim tömürcekciğim.
bu konuda içim rahat. bendende taleb ettiğiz çiçekler, olursa haberdar edin. yeter. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim tömürcekciğim.
|
Bakmayı en sevdiğim sayfalardan biri senin sayfan tömürcek:) Çiçek hastalığı artarak devam eden bir şey. Çok güzel bir hastalık ama;)Maşallah çiçeklerine...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşım uzun zamandır sayfana uğrayamadım maşallah nerede olursan ol tam gaz devam büyük bir keyifle okudum . Çiçeklerin her zaman ki gibi harika bak sana misafirlerde getirdim:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025