![]() |
Tömürceğem :) nasılsın yahu? :D
|
Diyecek kelime bulamıyorum bana gelicem gelicem diyorunda hiç bomba gibi geliceğinden haberim yoktu...:D
Ama hakikaten söylüyorum çiçekler bir harika olmuş güller, kaynanatopuzun, ortancan, ne bileyim işte hepsi çok güzeller...:D Açkçasını söylemek gerekirse kıskandım...:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
orası öyle nesil teknoljiye kaldı doğayla ilgilenen genç sayısı her ilçede parmakla sayılacak kadar azaldı malesef.....:( |
Mor menekşem zaten vardı, büyük hevesle almıştım halbuki ben onları :D Neyse kısmet böyleymiş diyelim :D Her türlü seviyorum ben onları :D
|
sevgili tömürcek ve sevgili kılıçh;
sizin gibi birkaç genç daha çıksa ortaya inanın herşey çok değişecek siz bu güne kadar gördüğüm en güzel örneksiniz başarılarınızın ve bu yeşillik doğa sevginizin devamını diliyorum |
Alıntı:
Övgülerin için çoook çook çok teşekkür ederim ablacım..:D Örnek olabiliyorsak ne mutlu bize...;) |
Alıntı:
|
Çoğalmanızı bende diliyorum. Doğayı seven hayvanları seven gençlerimiz arttıkça mutlulukları yakalayan her şeyi değeriyle ölçmeyen emek vermeyi de bilen ve hayattan tat almayı bilen nesillerimiz olur. Hepinizin ellerine sağlık.
|
Çok daha fazla çoğalmanız dileği ile ellerinize emeğinize sağlık...
|
Peki sitenin en küçüğü kim bir bilginiz varmı...?...:D
|
ben kendim sanıyordum ama galiba sensin değil mi :D
|
Alıntı:
|
Bence de şımartılmak istiyor. Nede olsa hap kadar çocuk. :D öylesin değil mi Kılıçh ?
Kızmıyacağını söylemiştin unutma . Sana takılmak hoşuma gidiyor. |
eee şımartalım o zaman küçüğümüzü...
|
İl komşum, sayfan hayırlı olsun, çiçeklerin rengarek çok güzel emeklerine sağlık..
|
Normalde şımartılmayı sevmem ama siz yapınca ayrı bir hoş olacağına eminim...:D
loveforlife, dağçiçeği ve eceyıdız ablalarım bakalım nasıl şımartacaksınız beni...:D bu ardada dağçiçeği ablacım kızmadım niçin kızacakmışım...;) |
Alıntı:
|
Beni de şımartın yahu ben çok mu büyüküm sanki ;):p:D
|
Amanda aman kıyamam ben sizeeee :D
Forumun göz bebekleri. Geleceğin yeşil dostları mı olacakmış onlarrrr. Bu miniklerin herbiri ayrı ayrı şımartılmak istermiş meğer. Ne yapsak bilemedim şimdi.;) |
Alıntı:
|
özeline bakarmısın tömürcekçim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gençler bunu devam ettirecek ablalarım sizlerin şüphesi olmasın.
Bilinçli toplumun temeli bilinçli nesillerdir. Bireyler toplumun en küçük temel taşlarıdır ve toplumun temel taşları ne kadar sağlam olursa toplum o zaman asıl toplumdur. İnsana, bitkiye ve bir hayvana değer verenden zarar gelmez. Hatta canlıları incitmekten korkan insandan ne zarar gelir ki. Şu günlerle bağlantılı olarak hatta şöyle diyebilirim "Çok fazla su içince susamayacakmış gibi sanan insandan zarar gelebilir mi?" İşte bilinçli bir birey olduğum/uz için çok şanslıyım/ız. Yaşıtlarıma bakıyorum da ben mi çok yaşlıyım? Yoksa onlar mı çok genç? belli değil. Ya ben çok erken yaşlandım ya da çağın çok gerisinde kaldım (Baktım da bir yok yok ben çağdan önde gidiyorum :) ). Hatta şununla da destekliyorum yazımı" Çorbayı karıştırırken, küçük bir girdap oluşturup, hemen ardından ters yöne çevirerek eğlenen bir insandan zarar gelmez." demişler. Nede haklılar. :) Çok konuştum sanırım gene. "Kalmadı bizden başka tohum, Kalmadı fidan, kalmadı meyve Ne bir tane ürün, Ne de bir tane fide." (Konuşmacı şairaneliğini de ekleyerek sözüne devam eder) İşte bu kadarız saysak bir elin parmakları kadarız. Ama Ne demişler birlikten kuvvet doğar. Bilinçli toplum için bilinçli nesiller için el ele verip bu sevgiyi yaymalıyız. Yapabiliyorsak ne mutlu. Hoş bütün arkadaşlarım beni çok saçma uğraştığım konusunda çok itici davranırlardı bu çiçek aşkı falan da neymiş diye. Üniversitede öyle olmadı gören tebrik etti, gören çiçek istedi. Hatta hediye ettiğim çoğu arkadaşım haberdar ederler arada ararlar. Diyorum ki işte kültür farkı da bunu etkiliyor. Baya uzun bi lafın kısası "Gençlik Uyanışta"... :) Hem ne kıskandım nede seyettim bu küçükleri övmenize onlardan önce ben vardım hey gidi günler hey :D Bir özen bir şımartı hadi hayırlısı bakalım. Genciz, yakışıklıyız ,havamız var bizimde birde şımartılsak mı ne :p Mod'um:kıskanmadım ama şımartılmayı istemem yan cebime koy :) Burda sözümüde almışım baksanıza: Alıntı:
|
Alıntı:
|
ooohooo oo ben çıkınca hemen sırada yerim kapılmış...:D
tömürcekçiğim önce ben varım ''KÜÇÜKLER ÖNDEN''...;) Ama gerçekten diyorum sizin bu yazdıklarınız beni haliyle şımarttı...:D Daha fazlasıda beni benden alır en iyisi bu kadarla kalsın...;) Ama şu bile yeterince beni şımartıyor.... İYİKİ VARSINIZ... |
MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM :p:p Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli ;) 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum :) İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur :)
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun kardeşim. Allah gönlüne göre vermiş. Gelecekte de bahtın açık , şansın bol olsun. Başarılarının devamını dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Enescim tebrık edıyorum,cok sevındım senın adına yalnız soyle bı soru dustu aklıma cıcekler ne olacak???soyle yapalım ben daha buyuk bı ev tutayım boyle balkonlu bahcelı senın cıceklerı bana tasıyalım:)))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025