![]() |
Bir Lilyum gördüm galiba.
Pembe Lilyumdan ziyade en güzel Lilyum sizsiniz bence desem :p ayıp olmaz sanırım. Valla ben şu şömineyi çoooookkk sevdim. İçinde, dışında, üstünde heryerde çiçek var ne güzel öyle. Ordan meşe odununda iyi pişmiş ''acılı bir kaktüs'' alayım. Yanında da sardunya salata :p diyesim var. Yeni masa sandalyende yerim. Henüz almadıysan eğer yer sofrasıda olur sorun değil. :) Sevgilerle... |
Teşekkür ederim Gürcan Bey. Lilyumlarla geçen sene de bir fotoğrafım vardı, bu sene de gelenek bozulmasın dedim. Balkona masa almamaya karar verdim. Zaten çok küçük balkonumu daha da daraltmayayım diyorum. Hem temizliği de epey zor olacak öyle. Balkonda yemek yenemiyor maalesef sadece bir kahve içilebilecek kadar alan mevcut. Olsun buna da şükür diyorum. Eşim ve ben her zaman bekleriz. İyi günler.
|
5 Eklenti(ler)
Yeni sayfam resimsiz kalmasın :)
Balkonun genel görünüşü. Eklenti 500020 Balkonun kraliçesi lilyumum. Eklenti 500021 Eklenti 500022 Yüzümü güldüren sakız sardunyam. Eklenti 500023 Mercan küpelisi denen ama benim çiçeklerini narçiçeğine benzettiğim bitki. Eklenti 500024 |
Sevgili gökçe merhaba,yeniler katılmış güzel balkonuna çok sevindim.Dahada güzel olacak
|
Lilyumun rengi çok şeker. Balkonunuz çok değerli türlere sahip. Başarılar.
|
Sende benim gibi yaz mevsiminde kaybolmuş sun Gökçe kız :), inşallah herşey bıraktığın gibi güzeldir... Sevgiler :)...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle yüksek lisans tezimi bitirdim ve doktoraya başladım. Y.lisans tezimin düzeltmelerini yazdığım ağustos ayında üniversiteden eve yürüyeyim derken ayağım kaydı ve düştüm. Sol ayak tarak kemiğimde ve bileğimde parçalı kırıklar oluşmuş ve yaklaşık 45 gün ayağım alçıda kaldı. Şimdi tabii daha iyiyim ama hala fazla ayakta kalıp yürüyemiyorum. Bu arada Pamukkale Üniversitesi'nde doktoraya kabulüm dolayısıyla eş durumundan kocamın tayini Denizli'ye çıktı. Kırık ayakla Kırklareli'nden Denizli'ye ev taşıdım. Dolayısıyla artık Denizli'de yeni bir balkonum var. Küçük ve açık bir balkon. Çiçeklerimin önemli bir kısmı Kırklareli'nde kaldı maalesef neyse ki ev sahibi amca onları sahiplendi. :) Henüz evimde internetim yok, bu gönderiyi ailemin evinden yazıyorum. İnternetim bağlanınca yeni balkonumu da fotoğraflayacağım. Merakta bıraktığım herkese kocaman sevgiler... |
sevgili gokçegokçe.
geçmiş olsun parçalı kırık iyileşme süresi i zor ve uzun zaman alır. yeni evin ve balkonunda mutlu bol çiçekli günler dilerim. ayrıca okul ve mesleki başarılarınızıda kutlarım. |
Geçmiş olsun sevgili gökçegökçe, iyi olduğuna sevindim. Yeni evin ve yeni balkonun hayrlı olsun, güle güle oturasın inşallah.
|
Hepinize çok teşekkür ederim sevgili Berçin, Efeege ve Yeni Gine nezdinde tüm beğenileriyle de destek olan dostlarım, sevgiler...
|
Gökçe Abla memleketine, ailenin yanına hoş geldin öncelikle. Daha sonrada çok geçmiş olsun ablacım umarım çok çabuk toparlarsın. Çiçek konusuna gelince de hiç mi hiç duşunme abla çiçek dediğin nedir ki her zaman bulursun. Bu konuda yardımcı olurum ne istersen bende varsa seve seve veririm. :) tekrardan geçmiş olsun ve hoş geldin ablacım. :)
|
Geçmiş olsun sevgili gokcegokce yeni işin yeni evin hayırlı olsun.
|
Geçmiş olsun sevgili Gökçe..Yeni Evinde hayırlı olsun..İnşallah kısa sürede internetin olurda aramıza dönersin..Senin balkonunu gözlerimiz arıyor doğrusu :)
|
Geçmiş olsun sevgili gökçegökçe, Tez zamanda açil şifalar dilerim..
|
Çok geçmiş olsun sevgili gökçe...Yeni evin ve yeni balkonun da hayırlı olsun inşallah:)
|
sevgili gökçegökçe, çok geçmiş olsun.yeni evinde ve balkonunda çiçeklerin en güzelini yetiştireceğini inanıyorum.önce sağlıklı bir yaşam sonra bol çiçekli balkon diliyorum.sevgiler...
|
Sevgili Gökçe ayağın için çok üzüldüm, geçmiş olsun. Neyse ki iyi haberlerinde varmış yüksek lisans tezini bitirip doktoraya başlamışsın. Hatırlıyorum da bilgisayarın çalınmıştı içindeki tez çalışmaların emeklerin gitmişti diye ne üzülüyordun. Neyse ki bütün aksiliklere rağmen tezini bitirip doktoraya başlamışsın senin adına çok sevindim çok tebrik ederim.
Sevgiler. |
Çok Çok geçmiş olsun Gökçe kız çok üzüldüm, ama aksiliklerin de artık geri de kaldığını görüyorum. Doktoran için tebrik ediyorum ve yeni hayatında Allah ayağının altına çakıl taşını bile çok görsün. Sevgiler...:)
|
Yorumlarıyla, iyi dilekleriyle sayfamı dolduran sevgili dostlar hepinize çok çok teşekkürler. Hala internetten yoksunum ve bulduğumda da genellikle doktora derslerim için araştırmalar için kullanıyorum. Sık sık uğrayamasam da foruma dönünce bıraktığınız mesajları okumak çok güzel hepinize kucak dolusu sevgiler... İlk baharda da balkonumla döneceğimden kuşkunuz olmasın. :)
|
Çok geçmiş olsun sevgili Gökçegökçe yeni işiniz de hayırlı olsun:)
|
Ben de soğuk geçen kışın mağduruyum. Ta Kars'tan beri büyüttüğüm kurdelemi içeriye almayı unutmuşum. Kaktüslerim, sukkulentler, en önemlisi de tomurcukta olan yılbaşım dondan etkilenmiş. Baharda filizlenmezse yasemin de donmuştur. Zaten çok az bitkim kalmıştı taşınmadan dolayı :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun Sevgili Gökçegökçe. Hepimiz aynı durumdayız. Sağlık olsun hepsi düzelir baharda. Sevgilerimle..
|
Yeni balkonum ve don yemiş zavallı bitkilerim :(
5 Eklenti(ler)
Balkonum minik bitkilerim az ve özdü...
Eklenti 534010 Eklenti 534011 Eklenti 534012 Eklenti 534013 Eklenti 534014 |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da içeride olanlar. Elimde bir tek buncağızlar kaldı :(
Eklenti 534017 Eklenti 534018 Eklenti 534019 Eklenti 534020 Eklenti 534021 |
Sevgili Gökçegökçe, genel görünüm fotonuz harika. Güzellerinizi güle güle büyütün
|
Bitkilerîniz için çok üzüldüm.. Geçmiş olsun umarım tez zamanda toparlanırlar. Kurdele çiçeğîni atmayın belki kökleri sağlamdır. Eski komşum onu balkonda bırakırdı. Baharda tekrar filizleniyordu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025