agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   melih500 / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/27233.htm)

melih500 22-03-2013 13:35

5 Eklenti(ler)
Hepsi bir farklı güzel :D

melih500 22-03-2013 13:38

5 Eklenti(ler)
Adnan beyden aldığım nergisler çok güzel ve yoğun bir kokusu var özel bir tür bence :p

bay tömürcek 22-03-2013 15:50

Maşallah melih nergislerine bayıldım çok güzeller annenin eline sağlık ne iyi olmuş fotoğraf çekmesi ;) Frezyaların tek sarı mı başka renkte var mı o saksıda ? :) Nergislerin gerçekten çok güzel :p

melih500 22-03-2013 17:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1125318)
Maşallah melih nergislerine bayıldım çok güzeller annenin eline sağlık ne iyi olmuş fotoğraf çekmesi ;) Frezyaların tek sarı mı başka renkte var mı o saksıda ? :) Nergislerin gerçekten çok güzel :p

Teşekkürler... :) farklı renklerde var içinde merakla bekliyoruz bakalım hangi renkler çıkacak :) Nergislerim çok güzel ama aldığım paketteki renkte ve cinsde cıkmadı ama olsun :)

bay tömürcek 22-03-2013 19:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1125370)
Teşekkürler... :) farklı renklerde var içinde merakla bekliyoruz bakalım hangi renkler çıkacak :) Nergislerim çok güzel ama aldığım paketteki renkte ve cinsde cıkmadı ama olsun :)

Onlarda açınca fotoğaflamanı isterim byılıyorum nergislere :) Nekadar o pakettekiler gibi çıkmadılar desende nergislerinin içinde güzel değil denecek nergis yok :) Hepsi ayrı güzel meşallah :)

melih500 22-03-2013 20:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1125472)
Onlarda açınca fotoğaflamanı isterim byılıyorum nergislere :) Nekadar o pakettekiler gibi çıkmadılar desende nergislerinin içinde güzel değil denecek nergis yok :) Hepsi ayrı güzel meşallah :)

Aynen ben hepsini beğendim ama firmayı şikayette bulundum nergis yollasınlar diye :p :D bana yanlış yollamak neymiş görecekler :D çok kötüyüm :dilli:

bay tömürcek 22-03-2013 20:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1125521)
Aynen ben hepsini beğendim ama firmayı şikayette bulundum nergis yollasınlar diye :p :D bana yanlış yollamak neymiş görecekler :D çok kötüyüm :dilli:

Harbiden de kötüymüşsün :D İnşallah nergis yollarlar da şikayet ettiğine değer :D En iyisi çiçekçiden açmışını almak ben bu sene öle yaptım 4 çeşit nergisim oldu bikaç tane daha aldım mı yeter bana :p

melih500 23-03-2013 11:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1125537)
Harbiden de kötüymüşsün :D İnşallah nergis yollarlar da şikayet ettiğine değer :D En iyisi çiçekçiden açmışını almak ben bu sene öle yaptım 4 çeşit nergisim oldu bikaç tane daha aldım mı yeter bana :p

ama ben öyle tek aldığımda yetmiyor bana, gözüme az geliyor bir türden bir kaç adet almam lazım :D

nardane 23-03-2013 12:51

Sevgili Melih , beğendim butonu az geliyor , bayıldım , çok güzeller.
En çok sevdiğim soğanlılardandır ama bir türlü beceremiyorum.
Beyaz ve katmerlilerden çook istiyorum.

melih500 23-03-2013 18:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nardane (Mesaj 1125795)
Sevgili Melih , beğendim butonu az geliyor , bayıldım , çok güzeller.
En çok sevdiğim soğanlılardandır ama bir türlü beceremiyorum.
Beyaz ve katmerlilerden çook istiyorum.

çok teşekkürler :p Bende soğanlı bitkileri çok seviyorum hatta bayılıyorum :p küçük bir koleksiyon yapmaya çalıştım gerçi her cinsi toparlayamadım ama olsun ;) beyaz katmerlileri gerçekten bende çok seviyorum onları Adnan abi den aldım (pria) bence sizde onlardan almalısınız çok güzel bir tür ve yoğun kokulu :p

melih500 26-03-2013 20:09

5 Eklenti(ler)
Bunlarda diğer nergislerim yarın yolculuk başlıyor son kez açanlarıda atayım öyle gideyim dedim :p bir kaç tanesi kokuyor :p

melih500 26-03-2013 20:11

1 Eklenti(ler)
Eğer 2 gün daha kalsaydım belediyenin döktüğü dere kumundan araklayacaktım belki bu gece araklarım :p bir gün aynı böyle araklıyordum kova kırıldı yolda neyse ki geceydi ne gülmüştüm yollarda :D kaldırım taşıda alacagım bu gidişde saksıları yükseltmek amacıyla :p

bay tömürcek 26-03-2013 20:22

1,2 ve 4. resimdeki nergislere bayıldım ama gözüm kalmadı maşallah dedim hepsine :D:D Şu kova meselesi de cümbüş olmuş okurken koptum gözümün önüne geldi birden :D ordan zabıta falan geçseydi görürdün sen gece gece devletin malını araklamayı :D:D

melih500 26-03-2013 22:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1127719)
1,2 ve 4. resimdeki nergislere bayıldım ama gözüm kalmadı maşallah dedim hepsine :D:D Şu kova meselesi de cümbüş olmuş okurken koptum gözümün önüne geldi birden :D ordan zabıta falan geçseydi görürdün sen gece gece devletin malını araklamayı :D:D

çok teşekkrüler... Fotodakini dere kumunu araklamayı planlıyorum :D İhtiyacım var çünkü nergis topragı yapacagım.

bay tömürcek 06-04-2013 22:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1134040)
öğrencievimde palamut yaptım :p :D

Ama şimdi bu yapılmaz ki :D Yok palamut yapılır da buraya fotoğraf koyulmaz gece gece nerden bulcaz şimdi palamutu :D Eline sağlık ayrıca afiyet olsun melih :D

melih500 06-04-2013 22:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1134046)
Ama şimdi bu yapılmaz ki :D Yok palamut yapılır da buraya fotoğraf koyulmaz gece gece nerden bulcaz şimdi palamutu :D Eline sağlık ayrıca afiyet olsun melih :D

he he teşekkürler tarifide tuz ve yağ :p

bay tömürcek 06-04-2013 22:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1134050)
he he teşekkürler tarifide tuz ve yağ :p

İçinde de binbir çeşit malzeme varmış bulunması zor şeyler haha :D Şimdi yanına bide salata olcak varyaa :D

melih500 07-04-2013 11:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1134054)
İçinde de binbir çeşit malzeme varmış bulunması zor şeyler haha :D Şimdi yanına bide salata olcak varyaa :D

bizim burda biraz pahalı marul falan, bir marul 3 lira valla :p onun yerine kola alıyorum daha iyi ;)

dağçiçeği 14-05-2013 10:32

Buralarda bir çocuk varmış. Kendileri kuaför olup Nergis çiçeği başta olmak üzere bir çok bitkiye aşıkmış. Diğer sayfalardaki yaşıtlarının sayfalarını gezerken kıskanıp dururmuş. Nerde bu çocuk acaba? :D
Şaka bir yana bu forumda sizin yaşıtınızdaki bitki severleri görmek çok harika. Gelecekteki doğa için umudum artıyor. Sevgili Melih bütün bitkilerini özenle yatiştirmişsin maşallah . Ben senin sayfanı yeni farkettim kusura bakma. Ayıp etmişim gerçekten. Hep bu tömürceğin yüzünden sayfasına hapsetti beni. İnsan bir uyarır abla bak Melih ' inde balkonu çok güzel diye. :mad:Hain domdom. :D

mügem 14-05-2013 12:40

Evet evet tömürcek yumurcaklık yapıp bizi sayfasına kilitliyor.İyi oldu oraya yazdığın Melih.
Henüz tüm sayfanı incelemedim ama,bundan sonra seni de takip edeceğim.Sayfan hayırlı ,bitkilerin bol çiçekli,dükkanın bol müşterili olsun.İzmir'in neresindesin?

bay tömürcek 14-05-2013 15:54

Ama melih sayfasını güncellemiyor oyüzden ben de tavsiye etmedim yani aklıma gelmedi ablalarım ;) Ben defalarca baştan sona gezdim melihin sayfasını çiçekleri çok güzel bakın ne varsa yeni nesilde var :p:p

dağçiçeği 14-05-2013 19:08

He he heee yine kabak tömürceğin başına patladı. :D

melih500 14-05-2013 23:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1154681)
Buralarda bir çocuk varmış. Kendileri kuaför olup Nergis çiçeği başta olmak üzere bir çok bitkiye aşıkmış. Diğer sayfalardaki yaşıtlarının sayfalarını gezerken kıskanıp dururmuş. Nerde bu çocuk acaba? :D
Şaka bir yana bu forumda sizin yaşıtınızdaki bitki severleri görmek çok harika. Gelecekteki doğa için umudum artıyor. Sevgili Melih bütün bitkilerini özenle yatiştirmişsin maşallah . Ben senin sayfanı yeni farkettim kusura bakma. Ayıp etmişim gerçekten. Hep bu tömürceğin yüzünden sayfasına hapsetti beni. İnsan bir uyarır abla bak Melih ' inde balkonu çok güzel diye. :mad:Hain domdom. :D

;) yorumunuz için çok teşekkür ediyorum sağolun. güldürdünüz beni gercekten :D Ah o tömürcek kıskanıyorum valla herkez orda bakıyorum beğeni var mı diye yok bende kimsecikler :) sayfama hoş geldiniz...

melih500 14-05-2013 23:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1154748)
Evet evet tömürcek yumurcaklık yapıp bizi sayfasına kilitliyor.İyi oldu oraya yazdığın Melih.
Henüz tüm sayfanı incelemedim ama,bundan sonra seni de takip edeceğim.Sayfan hayırlı ,bitkilerin bol çiçekli,dükkanın bol müşterili olsun.İzmir'in neresindesin?

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler mügem... ;) bir dükkanım yok ama kalfayım üniversite öğrencisiyim muhasebeci olacağım inşallah izmir' in neresinden özele yollayayım :D

melih500 14-05-2013 23:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1154879)
Ama melih sayfasını güncellemiyor oyüzden ben de tavsiye etmedim yani aklıma gelmedi ablalarım ;) Ben defalarca baştan sona gezdim melihin sayfasını çiçekleri çok güzel bakın ne varsa yeni nesilde var :p:p

Demek öyle tömürcek ben göçebe hayatı yaşıyorum Antalyada ;) izmir ' e döneyim sen beni o zaman gör seni sollucam ;)

Fatih 15-05-2013 00:08

Başlıkta hareket var :) :)

Off nerden çıktınız siz (Melih ve Tömürcek) benim rakiplerim yoktu :p
Şu önümdeki Midterm bir atlatayımda o zaman görüşcez. Ben sessiz takiplerime ve Essay yazmaya devam edeyim ben en iyisi size şimdilik iyi eğlenceler gençler. :p

dağçiçeği 15-05-2013 10:12

Teker teker gelin. :D

bay tömürcek 15-05-2013 11:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1155098)
Demek öyle tömürcek ben göçebe hayatı yaşıyorum Antalyada ;) izmir ' e döneyim sen beni o zaman gör seni sollucam ;)

Benden kurtuluşun yok madem hodri meydan dedin izmir'e gidince başının etini yicem çiçekler de çiçekler diye illa ki görcez o resimleri :p:D

kılıçh 15-05-2013 11:30

melih abi sayfan çoook güzel
nergislerde ustalaşmışsın...;)

melih500 15-05-2013 16:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1155273)
melih abi sayfan çoook güzel
nergislerde ustalaşmışsın...;)

Teşekkürler kılıçh biraz öyle oldu koleksiyon diye biliriz :p

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025