![]() |
5 Eklenti(ler)
Hepsi bir farklı güzel :D
|
5 Eklenti(ler)
Adnan beyden aldığım nergisler çok güzel ve yoğun bir kokusu var özel bir tür bence :p
|
Maşallah melih nergislerine bayıldım çok güzeller annenin eline sağlık ne iyi olmuş fotoğraf çekmesi ;) Frezyaların tek sarı mı başka renkte var mı o saksıda ? :) Nergislerin gerçekten çok güzel :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Melih , beğendim butonu az geliyor , bayıldım , çok güzeller.
En çok sevdiğim soğanlılardandır ama bir türlü beceremiyorum. Beyaz ve katmerlilerden çook istiyorum. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda diğer nergislerim yarın yolculuk başlıyor son kez açanlarıda atayım öyle gideyim dedim :p bir kaç tanesi kokuyor :p
|
1 Eklenti(ler)
Eğer 2 gün daha kalsaydım belediyenin döktüğü dere kumundan araklayacaktım belki bu gece araklarım :p bir gün aynı böyle araklıyordum kova kırıldı yolda neyse ki geceydi ne gülmüştüm yollarda :D kaldırım taşıda alacagım bu gidişde saksıları yükseltmek amacıyla :p
|
1,2 ve 4. resimdeki nergislere bayıldım ama gözüm kalmadı maşallah dedim hepsine :D:D Şu kova meselesi de cümbüş olmuş okurken koptum gözümün önüne geldi birden :D ordan zabıta falan geçseydi görürdün sen gece gece devletin malını araklamayı :D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Buralarda bir çocuk varmış. Kendileri kuaför olup Nergis çiçeği başta olmak üzere bir çok bitkiye aşıkmış. Diğer sayfalardaki yaşıtlarının sayfalarını gezerken kıskanıp dururmuş. Nerde bu çocuk acaba? :D
Şaka bir yana bu forumda sizin yaşıtınızdaki bitki severleri görmek çok harika. Gelecekteki doğa için umudum artıyor. Sevgili Melih bütün bitkilerini özenle yatiştirmişsin maşallah . Ben senin sayfanı yeni farkettim kusura bakma. Ayıp etmişim gerçekten. Hep bu tömürceğin yüzünden sayfasına hapsetti beni. İnsan bir uyarır abla bak Melih ' inde balkonu çok güzel diye. :mad:Hain domdom. :D |
Evet evet tömürcek yumurcaklık yapıp bizi sayfasına kilitliyor.İyi oldu oraya yazdığın Melih.
Henüz tüm sayfanı incelemedim ama,bundan sonra seni de takip edeceğim.Sayfan hayırlı ,bitkilerin bol çiçekli,dükkanın bol müşterili olsun.İzmir'in neresindesin? |
Ama melih sayfasını güncellemiyor oyüzden ben de tavsiye etmedim yani aklıma gelmedi ablalarım ;) Ben defalarca baştan sona gezdim melihin sayfasını çiçekleri çok güzel bakın ne varsa yeni nesilde var :p:p
|
He he heee yine kabak tömürceğin başına patladı. :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başlıkta hareket var :) :)
Off nerden çıktınız siz (Melih ve Tömürcek) benim rakiplerim yoktu :p Şu önümdeki Midterm bir atlatayımda o zaman görüşcez. Ben sessiz takiplerime ve Essay yazmaya devam edeyim ben en iyisi size şimdilik iyi eğlenceler gençler. :p |
Teker teker gelin. :D
|
Alıntı:
|
melih abi sayfan çoook güzel
nergislerde ustalaşmışsın...;) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025