![]() |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
sonunda izmir' deyim nergislerim yeni mızraklarını çıkarmışlar bazıları açmış bile çok sevindim. Sayın alacakaranlık'tan aldığım nergisler açmış.annem hepsiyle itina ile ilgilenmiş :p begonvilimde açmış ama bu yıl hiç güzel açmamaış yokluğum balkona çok koymuş olmalı.... emizin önünden geçen canavar martılar.......... :D
|
Melihcim bayıldım nergisine kimbilir nasıl kokuyodur o şimdi kocaman maşallah ;)
|
Alıntı:
|
Hadi yaa :D Olsun görüntüsü yeter bunu kokan nergislerin arasına koyup koku sorununu ortadan kaldırırsın o sorun değil :D Düz mantık ben direk :D
|
Alıntı:
|
Senin Nergisler açmış ne mutlu sana,benimkiler burunlarını yeni yeni çıkartıyor gün ışığına...Kıskandım çocuk seni:))))Sevgiler...
|
Alıntı:
Teşekkürler Berçin abla sizinde nergislerinize bakıp ben kıskanıyordum bir zamanlar :D ama benimde bazıları daha yeni çıkıyor bu erkenci bir tür olsa gerek :) |
1 Eklenti(ler)
Karaburun nergisim o kadar tomurcuktan biri zor açtı diye bilirim :p Ama koku süper..
|
1 Eklenti(ler)
bir diğer karaburun nergis im bu daha farklı bir cins tek tek açıyorlar :p
|
Sayın melih sizin gençler izmir de olmanın avantajını kullanmışlar. Bende sadece inbal açıyor diğerleri daha yeni uyanıyor :)
|
Alıntı:
|
Gecen yıl çok soguktu, bu yıl havalar daha yumusak gidiyor. Zamanında açsalar iyi olur yoksa yaza çakar çiçeksiz geçireceğiz :)
|
benim bir kaçtane var alacakranlık henüz yeni mızrak çıkardılar geç büyüyor bazı cinsler
|
4 Eklenti(ler)
Cinsleri konusunda pek bilgim yok ama ortası turuncu açan çok güzel kokuyor hafif bir kokusu var ben beğendim :)
|
3 Eklenti(ler)
Ve Antalyadaki öğrenci evimdki nergislerim toplam 7 tür var tomurcuktayken genelde bazıları yandı bu ufaklıkda aradan sızdı ve açtı cinsi Daffodils double (delnashaugh) ve beni büyüledi... :p
|
Melih maşallah nergislerin çok güzel şu son resimde üstteki nergisi ilk defa görüyorum daha :) Kokusu var mı ? Birde ufacık birşey dikkatimi çekti 135. mesajda 3. resimde küçük heykelciğin yanındaki ne, sarmaşık mı? galiba çıtalardan iskele yapmışsın çok merak ettim yaprak yapısı çok dikkatimi çekti :) :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Anneciğimin benim için fotoğrafladığı çiçeklerim :p
|
5 Eklenti(ler)
Ben nergis çiçeklerini çok seviyorum sanırım :D
|
5 Eklenti(ler)
Gerçekten bu yıl aldığım türleri çok beğendim Seneye alacakaranlıktan bir kaç adet daha almak isterim bir soğanda 2 çiçek sapı vermiş ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025