![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerimin büyük bir kısmı öldü sizlere ömür ama tırnak çiçeklerim çok güzel onlarla idare ediyorum :p Kısa zamanda bir botoniğe uğrayacağım ;)
|
sevgili melih500 kardeşim sanada kızkardeşinede bin kere MAAŞALLAH bu yaşta bu doğa çiçek sevgisi inan hayran kaldım ablacım seni takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum kardeşim sayfanı hep ziyaret edicem haberin olsun yeni resimleri görmek için sevgiyle kal GAZİANTEPTEN SELAMLAR
|
Alıntı:
|
İyiki Antalyaya gelmişim Kuzenimin yanına :) Üniversite tercihim antalya Kumluca tuttu çok mutluyum :DD
|
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu genç yaşta..bitkilere böyle merak..çok hoş..bravo vallahi.. Tercih ettiğin bir dalda ve Antalya'daki üniversite eğitiminde başarılar dilerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Melih resimler güzel sen antalya ben sizin oralarda izmirdeydim. çiçeklerin ne alemde ben bir hafta emanet ettim ama kaybettiklerim oldu. Sevgiler
|
Alıntı:
|
ablacım hayırlı olsun üniversiten çok sevindim. çiçeklerinle fazla ilgilenemezsin artık malum üniversite koly değildir. Ama kendinide özletme ablacım arada bir halini ehvalini görelim, iyimisin bilelim sana ve ailene selamlar ablacım
|
Alıntı:
|
Çiçekler çok güzel. Ellerinize sağlık
|
Sevgili Melih,okul serüvenin de başarılar diliyorum,herşey gönlünce olur inşallah,ben eminim ki okul hayatı bile senin bitki sevgini engellemeyecektir.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Antalya dan herkeze selam yolluyorum begen medim ben buralari balkonumu cok ozledim izmir burnumda tutuyor
|
aaaa ablacım üniversite hayatına başladın hadi hayırlı olsun..darısı mezuniyetine inşallah..Eee özlem olucak işte..Asla isteklerimize hiç bişey engel değil yeterki isteyelim resimlerini bekliycez bakalım nergislerinin:))kendine iyi bak ablacım :)))
|
çiçekleriniz çok güzeller güle güle büyütün üniversite hayatında başarılar.
|
Cok sagolun dusunceleriniz icin nergisler sugmeye basladi sagolun kendinize iyi bakin ;)
|
Melih hayırlı uğurlu olsun eğitim önceliğin senin şu anda çok genç bir arkadaşsın. Özlem olacak zamnla alışacaksın. Sana başarılar diliyorum inşallah istediğin mesleğin sahibi olursun. sevgiler kardeşim.
|
Herkez e Hayırlı Kurban Bayramı Diliyorum...
|
Kardeşim eline emeğine sağlık bayıldım balkonuna, çiçeklerine hele nergisler aklımı başımdan aldı ;) Bu sene bende nergis,sümbül,amarilis ve frezya aldım inşallah bahara seninkiler gibi olurlar :p
|
Alıntı:
Saksı harika aynısından bulabilirmisiniz yine acaba:D? |
Alıntı:
|
Bekliyorum kardeşim resimleri ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025