![]() |
[QUOTE=alacakaranlik;1001788]Bir ziyaretiniz sırasında bir bakmışsınız bir milli bitkiniz olmuş ;)
çok teşekkür ederim alakanıza inşallah çok seviyordum millimi ama yapacak birşey yok. ıletişim bılgıleınızı msj olarak yazarsanız sevinirim. Haber vermeden gelmek istemem telinizide yazın lutfen sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Katmerli petunya
Eklenti 321516 Lisianthuslar Eklenti 321518 Eklenti 321519 Kudret narı, görebilen :) Eklenti 321520 |
2 Eklenti(ler)
lisilerden bir renk daha gün yüzüne çıktı. sıra diğerlerinde
|
SN.alacakaranlık, tarımla ilgili iş yeri olan bir dostumun iş yerine gittim, saksılarda oluşan küçük minicik böcekler vardı ve bu minicik böcekler toprağın içinden büyüyüncede küçük siyah sineklere dönüşüyorlardı ve bu saksının altından toprağın içinden geliyo küçük sinekler oluşunca saksının üstünden toprağın aralarından sulayınca uçuşuyorlar, bunu anlattım bana bir ilaç verdi bunu çiçeklerime kullanmamda bir sakınca varmıdır acaba?ilacın adı (AGROTRADE DDVP 50 EC) bunu 1lt. suya 1 tatlı kaşığı koyup topraklara verebileceğimi söyledi ama ne kadar doğru sizden bilgi rica edicem mümkünse?Şimdiden teşekkür ediyorum
|
Sayın Gülşen, ilacı dozajında kullandığınız sürece sıkıntı olmaz. İnsektisit olduğu için fazla doz aşımı bitkinizi oldürebilir, dikkatli olmalısınız.
Topraktaki sinek oluşumları fazla nemden dolayıda kaynaklı olabiliyor. Bu üst nemi kurutup bir kaç sefer topragı karıştırırsanız bu sorundan ilaçsız kurtulma imkanınızda olabilir. |
1 Eklenti(ler)
3. renk lisianthus da açtı. Geri kaldı 3 renk
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Gülşen, kimyasallar genelde 15 günde bir verilir. İster su ile verin isterseniz toprak üzerine serpiştirin. Her sulamanızda gübreniz eriyerek inecektir kök bölgesine. Her iki yoluda kullanabilirsiniz
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mimoza çiçeğe yatıyor
|
2 Eklenti(ler)
Mimozalar çiçeklerini açmaya başladılar yavaştan
|
2 Eklenti(ler)
Pembe Lisianthus
Eklenti 322697 Bir önceki diatomit kayasına dikilien mum çiçeği, gayet sağlıklı ama boyda bir uzama olmadı daha :) |
5 Eklenti(ler)
bugunden...
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz...
|
1 Eklenti(ler)
beşi bir yerde lisianthus... İki eksik ... onlarda açında Trabzon burması olacak :p:p
|
1 Eklenti(ler)
1 lt lik saksılardan alıp 4 lt saksılara aktardığım, birde uç budaması yaptığım yıldızlar çostular
|
Hepsi birbirinden harika... Bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için sağol. Ayrıca gitgide bu güzelliklerin artarak devam etmesini dilerim. :)
|
Beşi bir yerdeler harika görünüyor,trabzon burmasınıda merakla bekliyeceğim.:p
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bu sene gün güzelleri pek göremedim. Bu fotograftaki bonanza. Bakmayın minyatür olduğuna , saksısı küçük olduğu için kendide küçük çiçek açıyor ;)
Eklenti 323326 |
1 Eklenti(ler)
6. renkte açtı lisilerden ... Lisianthus
|
Ellerine sağlık arkadaşım en kısa zamanda geleceğim ama inanki sıcaklardan hoşlanmıyorum nolur bana milli ayır bir taane bedeli neyse karşılarım sevgi ve saygılarımla
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
sahurda açan güzellik :) :)
|
1 Eklenti(ler)
Kudret narım çatladı. Çatladı da ziyan olmasın dediğim. verdim muhabbet ve kanaryalarıma :) Muhabbetler daha tadmadılar, kanaryalar 1 saattir yemeye devam ediyorlar :) :)
|
3 Eklenti(ler)
sedumlardan biri Trabzon menşeyli. Diğeri arnavut biberlerim
|
4 Eklenti(ler)
ilk fotoğraf kohleria borka
dördüncü fotoğraf peperemiolar |
5 Eklenti(ler)
Bugune dair...
ipekler, yıldız, gül sardunya ( bakımda ) |
2 Eklenti(ler)
Süs kabağı. İsteyene tohumunu verebilirim
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/25266.htm Selamlar... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu sabahın süprizleri
|
2 Eklenti(ler)
Adeniumlarda, üstten gübre uygulamasına başladım ( gübre emdirilmiş diatomitleri üst kısma serpmek usulu ile )
Tekli olan adenium yaprağında renk değişimi başlamış ? |
3 Eklenti(ler)
yıl boyu çiçeksiz kalmayan clematıs
Eklenti 330038 Havalar serinleyince hep birlikte filizlenemye karar veren frezyalar :) Eklenti 330039 5 yaşında olan ve herdaim çiçek vermeye devam eden cam güzeli. 5 yıl sonra çiçeklerde renklerinde değişmeler olmuş Eklenti 330040 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025