![]() |
Sedef çiçeğine benziyor ama benim istediğim değil dediğim ( bu sene yetiştireceğim ). Kısmetsede tohumlarını paylaşacağım ;)
|
1 Eklenti(ler)
çiçeklenen kaktüsler
|
2 Eklenti(ler)
kiraz ve iri domates ( karışık ), diğeride oturak hıyar
|
1 Eklenti(ler)
Yeni begonyalarımdan ( **** ben öyle biliyorum :) )
|
2 Eklenti(ler)
Hebe bitkisi kaptan abimden
|
Alıntı:
|
Sayın eslem bu aralar pek yok, yeni ilave olan kaktüs ve koleksiyonunu yaptıgım sukkulentlerden var. başka türler 1 ay içinde olacak büyük ihtimalle
|
1 Eklenti(ler)
Sayın sevgice nin ziyaretinde bıraktığı sarmasık. Suan köklü ve sağlıklı , tohumlar yolda :)
|
Kağıt çiçekleri
1 Eklenti(ler)
Anaçlar ve satışa çıkacaklar
|
2 Eklenti(ler)
Uzun uğraşlar sonunda sağlıklarına kavuşan 21-24 çeşit Kohleria
|
sayın alacakaranlık esgargot türü gelmeyecek galiba ...ümitle bekliyorum ama....
|
Sayın eslem. 2 hafta içinde yalovaya gitme planım var. orda bakacağım. Havalar ısındığı içinde birçok çeşitte gelmiş olur
|
2 Eklenti(ler)
Sarı kızın son hali ( daha tam açmış değil )
Eklenti 301212 Açan kaktüslerden sadece bir tanesi Eklenti 301211 |
Sarı kızın, günden güne güzelleşiyor :p emeklerine sağlık.
|
Sayın alacakaranlık çok müthiş çiçekler hemen hemen her renk var maşallah, bakımlarını yapmak zor olmalı Allah kolaylık versin. Ellerinize, emeğinize sağlık saygılar efendim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim sayın Yaylacı Saygılar |
Deneme
1 Eklenti(ler)
28.05.2012 . Bu tarihi not ediniz. Solucan gübresi hariç geri kalan, leonardit, kimyasal, yarasa tablet, yarasa toz, enzim eklendi her ay aynı ölçeklerde aynı ortamlarda aynı işlemleri görecekler. Aradaki farkı hep beraber görelim ( kullanılan toprak verimsiz olan şeçildi )
Etiketler saksıların yanındadır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Havalar normale döndüğü için köklendirmedeki başarı oranı artıyor. Bu sezon içinde satışları gerçekleşecektir
|
Emeğinize sağlık!
Her bir resmi ayrı bir keyifle izledim. O kadar güzeller ki... Ne diyeyim, kıskandım doğrusu...;)
Güzelliklerle kalın... |
Sayın loveforlife, teşekkür ederim. Elimden geldiğince bilgi ve resim paylaşımı yapmaya çalışıyorum.
Saygılar |
1 Eklenti(ler)
4 lt lik saksıda. Daha güzelleri tomurcuklu ve sıralarını bekliyorlar
|
Maşallah ne kadar güzel mor renk severim . Benim kırmızı diye aldığımda malesef mor renkli dört çanak yapraklı birşey çıktı bunada şükür. mutlaka uğrayacağım size bitkilerinizi görmek istiyorum. sevgiler.
|
Ziyaretinizden memnunluk duyarım.
Etiketin üzerindeki gibi tam çıkmayabiliyor renkler. Bunda beslenme ile alakalı bir durumda oluyor( satıcı kandırmadıysa ) Piyasada en güzel kandırma yöntemi güzel bir bitkinin yanına soğan koyup bu buyuyunce bu oluyor diyorlar. Ciddi ciddi para verip alan ve hüsrana uğrayan çok kişi gördüm |
1 Eklenti(ler)
İlk açan kohleria Strawberry Fields
|
Eminönünde bir ara bende almıştım yıllar oluyor guzmanyanın yanında ne oldugu belirsiz sanırım ada soganıymış 3 sogan 10 tl ydi ozaman :D bekle bekle cıkmaz
Bir gün yine karşıma cıktı , yazıklar olsun milleti kandırıyorsunuz dedim :mad: Şimdi hic görmüyorum satanları sanırım başka vurgun peşindeler :rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bitkileriniz çok sağlıklılar basarılı çalışmalar seri üretimde güzel bir sonuç elde etmişsiniz ellerinize sağlık ençok hosuma giden karçiçegi oldu
|
Alıntı:
|
Frihtia pulchra
1 Eklenti(ler)
dikim şekli ve toprak yapısını öğrendikten sonraki son durum şekli
|
1 Eklenti(ler)
Kumkatım. Yogun bir tadeviden sonra çiçeğini gösterdi
|
sayın alacakaranlık yakup tımneh jako uysal bir hayvan konuşmayada başladı. alırken dikkatli olun bazıları uzun aylar boyunca kendine yaklaştırmıyolar. Kırmızı kuyruk jako papağanlarıda var onlarda tüy yolma sorunları çok oluyo ilgisizlik yaparsanız. yakup dediğim gibi timneh jako konuşmalarında aynı sorun olmuyo kelimeleri öğreniyolar taklitler yapıyolar. Sevimli hayvanlar ama alakayı çok seviyolar. Güvenmediğiniz kimseden almayın belgesinide sorun mutlaka. tımnehin tek farkı biraz daha ufak yapılı kırmızı kuyruk jakolar biraz daha iri oluyolar. ömürleri 60 yıl kadar ikisininde ve 6 yaşlarında bir çocuk zekasına sahipler bakımları bazan kolay olmuyo yemek bile seçiyo benim yakup. internettende araştırmanızı tavsiye ederim bakımları hakkında. ceza vermemek gerekiyo unutmuyolar ve mutlaka acısını çıkartıyolar. ben çok severek aldım onu 1.5 yaşlarında daha çocuk. Allahtan uysal dediğim gibi öyle çok bağırmadı. Hepsinin karakterleri farklı oluyo. Benim yakup benden başkasına sevdirmiyo mesela annem ben olmadığımda sadece yem verebiliyor. sabah 5.30 da ayakta ve beni kaldırana kadar susmuyo olum olum yakup ve al oğlum diyo. sevgiyle kalın sormak istediklerinize daha sonrada cevap verebilirim. Bu arada timnehlerin kurukları borda kestane renkli oluyolar. kırmızı kuyruklular biraz daha açık gri.
|
Aralarında fark olduğunu okumuştum. Ama sizin verdiğiniz bilgilerden sonra almaya giderken bir uzman ile gitmek şart oldu. Alırken de, aldığım vakitte sizi sık sık rahatsız ederim :)
Saygılar |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025