![]() |
3 Eklenti(ler)
sedumlardan biri Trabzon menşeyli. Diğeri arnavut biberlerim
|
4 Eklenti(ler)
ilk fotoğraf kohleria borka
dördüncü fotoğraf peperemiolar |
5 Eklenti(ler)
Bugune dair...
ipekler, yıldız, gül sardunya ( bakımda ) |
2 Eklenti(ler)
Süs kabağı. İsteyene tohumunu verebilirim
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/25266.htm Selamlar... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu sabahın süprizleri
|
2 Eklenti(ler)
Adeniumlarda, üstten gübre uygulamasına başladım ( gübre emdirilmiş diatomitleri üst kısma serpmek usulu ile )
Tekli olan adenium yaprağında renk değişimi başlamış ? |
3 Eklenti(ler)
yıl boyu çiçeksiz kalmayan clematıs
Eklenti 330038 Havalar serinleyince hep birlikte filizlenemye karar veren frezyalar :) Eklenti 330039 5 yaşında olan ve herdaim çiçek vermeye devam eden cam güzeli. 5 yıl sonra çiçeklerde renklerinde değişmeler olmuş Eklenti 330040 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
5. haftasında olan diatomit denemesi.
Gözlemlenen gelişmeler: -kök sürgünlerinde boyda ve miktarda artış -üst aksamda 2 adet yaprak gelişimi |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl standardın dışına çıkacağız.... :)
|
Standart dışı derken, çeşit fazlalığımı.
|
çeşit fazlalığı çok olacak. hem yerli çeşitler hemde Türkiye'de olmayan çeşitler de
|
:DÇok dallı kenarları dalgalı ve ebruli laleler görüyorum:D:D
Gülmemden söyleyemiyorum. Bi diyebilsem:dilli: |
2 Eklenti(ler)
:) :) :)
nergisler 3-10 çiçekli , en küçükten, büyük çiçekli, ve kokulu, katmersiz den katmerli çeşitlere kadar aldık Laleler de çok katlı ( 3-6 dallı ), düz katmerli, katmerli çok katlı, aynı zamanda fırfırlı ( katlısıda olabilir ), dondurma gibi olanıda var Sümbülde katmerli yogun kokulu diye siparişlerimizi verdik. Yola çıkacağı günü bekliyoruz sümbül hariç geri kalanlar hemen hemen 50-60 cm boylanıyorlar |
6 8 10 daki nergis çeişitlerinin ismi nedir aca ba ??
|
Alıntı:
|
geldiğinde haber vere bilir misiniz acaba o sırada antalyada yım da mesaj atarsanız sevinirim teşekkürler
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sonbahar başladı, saklı olan çiçekler dışarıya çıkarılmaya başlandı ve ilk Anemon ve düğün çiçekleri merhaba dediler
|
3 Eklenti(ler)
Kamelyalar. Bir yıl sonradan çiçek tomurcuk sayısında muazzam artış oldu (tomurcuklar çiçek ise :) )
en alttaki ufacık ama üzerinde 5 tomurcuk var. bunuda değerli bir abim verdi ( ismini dilerse kendi söyler ) |
1 Eklenti(ler)
1 ay önce diatomite aktardığım orkidenin köklerindeki hareketlilik
|
5 Eklenti(ler)
adenium
Eklenti 332847 pulmeria Eklenti 332848 e.milli Eklenti 332849 begonvil Eklenti 332850 Mücevher orkide Eklenti 332851 |
1 Eklenti(ler)
acılık oranı rekor düzeyde olan acı biberlerim :)
|
Sn.alacakaranlık milli çiçeği çelik yöntemiyle çoğalır mı acaba bir arkadaşımda ufakta olsa gördüm çook hoş.teşekkürler
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
ve ve ve ve beni bugun çok mutlu eden hoyam çiçek tomurcuğu vermiş hemde ikitane ( inşallah öyledir :) )
|
sn.alacakaranlık 273 nolu mesajınızdaki ilk resim kaktüs sanırım?onun adını öğrenebilirmiyim?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025