![]() |
redsonia / balkon
naçizane yetiştirdiğim bitkilerimle karşınızdayım...:))
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233387[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233392[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233397[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233402[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233407[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233412[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
Sayfanız hayırlı olsun.Ortancalara bayıldım.Satın mı aldınız?
Çiçekleriniz ve sebzeleriniz yan yana,bol hasatlar iyi seyirler dilerim. |
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233417[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233422[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233427[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 233432[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
teşekkür ederim...:)) ortancaları satın aldım fakat aldığımda sadece tomurcuktular sonradan böyle oldular...:))
|
Hoş geldiniz sayfanız hayırlı olsun çiçekleriniz çok güzel ellerine salık.
|
hoşbulduk teşekkür ederim...:))
|
Sayfan hayırlı olsun sevgili redsonia.
Aramıza hoş geldin çiçeklerin çok güzel sevgiler. |
hayırlı olsun sayfanız bol çiçekli günler dilerim.
|
çok teşekkür ederim... hoşbulduk hepinize... :))
|
Ortancalar lilyumlar harika görünüyor ellerinize saglık...
|
Ellerinize sağlık, çok güzeller.
|
çok teşekkür ederim...
|
Sayfanız hayırlı olsun.
Çiçelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Resimlerin yanında biraz açıklama, anı ve duygularınızı da görmek isteriz:) |
maşallah sebzeler ve çiçekler çok güzel gözüküyorlar
dereotu sanki arka fonda gözükmek isteyen cocuklar gibi resimlerde cıkmıs. |
çok teşekkür ederim resimlerin yanına açıklama koyamadım o zamanlar bu senekilerin yanına yazacağım inşallah...:)) ama şunu söyleyebilirim ki çoğunu tohumdan kendim yetiştiriyorum bu yüzden hepsi bebeklerim gibi...:)) cemil bey o dereotu değil...:)) çörekotu ve o kadar güzel çiçekleri var ki rengarenk...:))
|
Ortancalar ne kadar güzeller..renkleri muhteşem nasıl oldu acaba ?..diğerleride çok güzeller tebrikler
|
Sayın Redsonia.
Sayfanız hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz . Güzel paylaşımlar dileğiyle. Saygılar selamlar. |
resimlerin devamını bekliyoruz, ne olur sayfa acıpta unutanlardan olmayınız.
|
Çiçekleriniz ve sebzeleriniz çok güzel..Emeğinize sağlık..
|
Sayın redsonia,
Çiçeklerinizin hepsi çok güzel, emeğinize sağlık. Bu bahara ait son hallerini merakla bekliyoruz.... |
hala balkonlarımı düzenleme aşamasındayım ve ankaranın havasından sanırım biraz geç coşuyor çiçekler sebzeler...:)) bir düzenleyeyim yenilerini ekleyeceğim... ortancalarımı budamıştım kışın evin içine alınca kışı yaşayamadan coştular ama sağlıksız bir şekilde... onları da budadım daha 10 cm falan yeni filizlerim ben de merak içindeyim geçen seneki gibi olabilecekler mi diye...:)) tüm arkadaşlarıma güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler...:))
|
O rengarenk saksılar da rengarenk çiçekler fikri ne kadar hoş olmuş, çok güzel..
Birde içi renkli çiçek dolu kadeh nedir ? Budadıklarınız, dökülenler falan mı ? |
Sayın Redsonia sayfanız hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Renk uyumu çok güzel, ortancalar birer harika, saksılarıda uyumlu. Sanırım ilerleyen zaman içerisinde çiçek çeşitleriniz artacak. Kolay gelsin, saygılar...
|
kadehi 1,5 yaşındaki arkadaşımın kızı yaptı çiçeklerimi yolarak....:)) sayın canan ve sayın yaylacı çok teşekkür ederim...
|
Sayfanız hayırlı olsun balkonunuz çok güzel saksılarınız şirin ve tabi ortancalar harika.
|
çok teşekkür ederim sayın elifnaz...:)
|
ağaçlar nete giremiyorum forumda dolaşıyorum ama ne bildirimlerime bakabiliyorum ne de anasayfaya ulaşabiliyorum "Database error" yazısı çıkıp duruyor... nereye yazacağımı da bilemedim....
|
Alıntı:
|
düzeldi şükür...:))
|
3 Eklenti(ler)
yer fasulyem, tohumdan yetiştirdiğim avokadom, bebek maydonozlarım...:))
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025