![]() |
sayın kamelya vadisi çok teşekkür ederim...:)
|
arkadaşım herşey çok güzel
|
teşekkür ederim sayın edip45..:))
|
Ece bebeğin yanında bunların lafımı olur redsonia.:D
Güzel emek vermişsiniz ellerinize sağlık.Herşey çok güzel. Saygılar selamlar. |
çok teşekkür ederim adil bey...:) ecenin yanında bu çiçeklerin lafı olmaz haklısnız...:)
|
Sayın Redsonia ellerinize sağlık güzel bir çiçek bahçesi oluşturmuşsunuz balkonda. Bebenizde çok şanslı böyle güzellikler içinde Allah bağışlasın...
|
sayın intibah çok teşekkür ederim asıl ben şanslıyım ona sahip olduğum için...:))
|
1 Eklenti(ler)
çiçeklerin çok güzel ortancanın rengine bittim vallahi işte bu renk istediğim
|
sevgili dilek78 bu ortancayı tomurcukken satın almıştım geçen sene ben birşey yapmadım açtığında bu renk oldu, bu sene hala açamadı sirkeli su yapıyorum ben de bakalım bu sene de bu rengi tutturabilecek miyim...:))
|
Sayfanızı ilk açtığım da ortancalarınızın güzelliğini gördüm ama ilerledikçe bisküvi kokulu bir güzellik gördüm ki hepsinin önüne geçti güzelliğiyle bitkilerinize da bisküvilerinize de maşallahlar olsun çok güzeller sevgili redsonia hepsini de güle güle büyütün:)
|
sevgili günebakan güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...:))
|
Alkışlayabilirmiyim ?
|
sayın ahmeter bey balkonlarımı mı yoksa küçük hanımı mı alkışlıyorsunuz...:)) o küçük hanım alkış duyduğunda kahkalar atıyor haberiniz olsun...:))
|
5 Eklenti(ler)
biraz yeni resim ekleyeyim dedim...:))
|
4 Eklenti(ler)
biraz daha...:)
|
5 Eklenti(ler)
bu papatyaya bayılıyorum...:)
|
Sevgili redsonia balkonun ve çiçeklerin çok güzel
hele küçük böceğine bayıldım biraz büyüsün bak o balkonda çiçek kalıyormu |
Pembe papatya çok güzelmiş bu sıralar ona ve mavisine takmış durumdayım. Güle güle büyütün:)
|
Çiçekler çok güzel ellerinize sağlık.Bu güzel çiçeklerle uğraşmak insanın ömrünü artırır ,bütün stresini yorgunluğunu alır gider.
Kolay gelsin redsonia. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saksılarda çiçeklerde şahane, bodrum papatyası mı onlar çok güzeller gerçekten.Benim karanfillerim köklerinden ayrılmış durumdalar son suladığımda suyunu fazla kaçırmışım galiba az önce farkettim.Sizinkiler maşallah çok sağlıklı. Darısı başıma kolay gelsin ;)
|
Çaydanlıkta çiçek :) çok sevdim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
tepeden kesin gövdeye ve taçlanmaya başlasın güneşi görmek için boyuna uzayıp gitmesin
|
1 Eklenti(ler)
meyve dalları güzel ama saksıda birden fazla gövde oluşmuş ayrı saksılaara alabilirsiniz. birde saksının altındaki diğer çiçeklerin çıkması daha güzel olur
|
1 Eklenti(ler)
yaprak kalınlıkları az güneş aldığını göstergesi gibi gojinizin canlılığı güzel işallah afiyetle meyvelerini tüketirsiniz.
|
sizdeki bu gojiden çelik alabirlirseniz bir kaçtane de benim için çelik almanız mümkün mü? şimdiden teşekkürler :-)
|
sayın yakup ünal tabi ki de çelik alabilirim sizin için ama ne zaman ve nasıl olacağını söylerseniz ben kafama göre buduyorum...:)) saksıyı ayırdım ama ayırınca boyunlarını büktüler şimdilik kendilerine gelmelerini bekliyorum...
|
Alıntı:
|
sayın ddmk şimdi ben de çok üzüldüm...:(( geçmiş olsun....
|
Alıntı:
Çelik alma işini temmuz ağustos aylarında almayı öneriyorlar. 10-15 cm yeni kökten sürgünlerden kesip hiçbir işlem yapmadan kompostun içine saplaya bilirsiniz. bir poşet kompost alın poşeti düz bir zemine yatırn ve düzleyin tornavida ile 5-10 cm aralıklarla poşet üst kısmından delikler açıp kestiğiniz çelikleri komposta yetleştirin. ölmeyenler kendisini kurtarmış demektir. |
ortancalara bayıldım..benimde var 2 kök acaba ne renk çıkacaklar...
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025