![]() |
sevgili günebakan güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...:))
|
Alkışlayabilirmiyim ?
|
sayın ahmeter bey balkonlarımı mı yoksa küçük hanımı mı alkışlıyorsunuz...:)) o küçük hanım alkış duyduğunda kahkalar atıyor haberiniz olsun...:))
|
5 Eklenti(ler)
biraz yeni resim ekleyeyim dedim...:))
|
4 Eklenti(ler)
biraz daha...:)
|
5 Eklenti(ler)
bu papatyaya bayılıyorum...:)
|
Sevgili redsonia balkonun ve çiçeklerin çok güzel
hele küçük böceğine bayıldım biraz büyüsün bak o balkonda çiçek kalıyormu |
Pembe papatya çok güzelmiş bu sıralar ona ve mavisine takmış durumdayım. Güle güle büyütün:)
|
Çiçekler çok güzel ellerinize sağlık.Bu güzel çiçeklerle uğraşmak insanın ömrünü artırır ,bütün stresini yorgunluğunu alır gider.
Kolay gelsin redsonia. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saksılarda çiçeklerde şahane, bodrum papatyası mı onlar çok güzeller gerçekten.Benim karanfillerim köklerinden ayrılmış durumdalar son suladığımda suyunu fazla kaçırmışım galiba az önce farkettim.Sizinkiler maşallah çok sağlıklı. Darısı başıma kolay gelsin ;)
|
Çaydanlıkta çiçek :) çok sevdim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
tepeden kesin gövdeye ve taçlanmaya başlasın güneşi görmek için boyuna uzayıp gitmesin
|
1 Eklenti(ler)
meyve dalları güzel ama saksıda birden fazla gövde oluşmuş ayrı saksılaara alabilirsiniz. birde saksının altındaki diğer çiçeklerin çıkması daha güzel olur
|
1 Eklenti(ler)
yaprak kalınlıkları az güneş aldığını göstergesi gibi gojinizin canlılığı güzel işallah afiyetle meyvelerini tüketirsiniz.
|
sizdeki bu gojiden çelik alabirlirseniz bir kaçtane de benim için çelik almanız mümkün mü? şimdiden teşekkürler :-)
|
sayın yakup ünal tabi ki de çelik alabilirim sizin için ama ne zaman ve nasıl olacağını söylerseniz ben kafama göre buduyorum...:)) saksıyı ayırdım ama ayırınca boyunlarını büktüler şimdilik kendilerine gelmelerini bekliyorum...
|
Alıntı:
|
sayın ddmk şimdi ben de çok üzüldüm...:(( geçmiş olsun....
|
Alıntı:
Çelik alma işini temmuz ağustos aylarında almayı öneriyorlar. 10-15 cm yeni kökten sürgünlerden kesip hiçbir işlem yapmadan kompostun içine saplaya bilirsiniz. bir poşet kompost alın poşeti düz bir zemine yatırn ve düzleyin tornavida ile 5-10 cm aralıklarla poşet üst kısmından delikler açıp kestiğiniz çelikleri komposta yetleştirin. ölmeyenler kendisini kurtarmış demektir. |
ortancalara bayıldım..benimde var 2 kök acaba ne renk çıkacaklar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025