![]() |
hala balkonlarımı düzenleme aşamasındayım ve ankaranın havasından sanırım biraz geç coşuyor çiçekler sebzeler...:)) bir düzenleyeyim yenilerini ekleyeceğim... ortancalarımı budamıştım kışın evin içine alınca kışı yaşayamadan coştular ama sağlıksız bir şekilde... onları da budadım daha 10 cm falan yeni filizlerim ben de merak içindeyim geçen seneki gibi olabilecekler mi diye...:)) tüm arkadaşlarıma güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler...:))
|
O rengarenk saksılar da rengarenk çiçekler fikri ne kadar hoş olmuş, çok güzel..
Birde içi renkli çiçek dolu kadeh nedir ? Budadıklarınız, dökülenler falan mı ? |
Sayın Redsonia sayfanız hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Renk uyumu çok güzel, ortancalar birer harika, saksılarıda uyumlu. Sanırım ilerleyen zaman içerisinde çiçek çeşitleriniz artacak. Kolay gelsin, saygılar...
|
kadehi 1,5 yaşındaki arkadaşımın kızı yaptı çiçeklerimi yolarak....:)) sayın canan ve sayın yaylacı çok teşekkür ederim...
|
Sayfanız hayırlı olsun balkonunuz çok güzel saksılarınız şirin ve tabi ortancalar harika.
|
çok teşekkür ederim sayın elifnaz...:)
|
ağaçlar nete giremiyorum forumda dolaşıyorum ama ne bildirimlerime bakabiliyorum ne de anasayfaya ulaşabiliyorum "Database error" yazısı çıkıp duruyor... nereye yazacağımı da bilemedim....
|
Alıntı:
|
düzeldi şükür...:))
|
3 Eklenti(ler)
yer fasulyem, tohumdan yetiştirdiğim avokadom, bebek maydonozlarım...:))
|
3 Eklenti(ler)
istanbuldan ayrılırken yolda görüp yolduğum acem halısı, rizeden getirdiğim ama bu sene meyvesini göremeyeceğim frenk üzümüm, kalomodinim...
|
3 Eklenti(ler)
çiçeklerim...:))
|
3 Eklenti(ler)
kirazım ancak çiçeklendi ama yine meyveler dökülüyor...:((
|
5 Eklenti(ler)
petunyalarımın bir kısmı, gülhatmi fidesi, domates fidem yenidünya ile sanırım mutlu..:)) bu yaz bir yaşına girecek olan plumerialarım, sardunyalar...
|
5 Eklenti(ler)
beyaz saksının içindekiler : hanımeli çelikleri, karamiş çeliğine bağlanmış rizenin dağlarından gelmiş likapa (yaban mersini) ve hercai menekşeler... gojim, pembe sakısda olan mavi ortancamın bu seneki hali mavi saksıdaki de pembe ortancamın şimdiki hali... bekliyorum bakalım bu sene geçen seneki kadar ihtişamlı olabilecek mi yavrularım....:D
|
3 Eklenti(ler)
ve biriciğimiz bakmaya kıyamadığımız bisküvi kokulu pamuk tenli cennet gülüşlü en nadide çiçeğimiz ece mira....:p
|
şimdilik bu kadar; ileride henüz fide halinde olan o yüzden fotoğraflamadığım rengarenk çiçeklerimi de eklerim inşallah... :)
|
En çok en son yüklediğiniz çiçeği sevdim.
Sanırım çiçeklerin en güzeli de onlar :) |
evet sadece çiçeklerin mi dünyadaki herşeyin en güzeli bebeklerimiz...:)
|
Allah bağışlasın en güzel çiçek işte o küçük yavrulardır, bayağı çeşit çiçeğiniz var sayın redsonia, çiçek işinde bilgi sahibi olduğunuz belli. Ellerinize sağlık, saygılar...
|
sayın yaylacı çok teşekkür ederim...:) şu anlık ekleyebildiklerim %40 ı sanırım bitkilerimin... bilgi midir bilmiyorum ama çok seviyorum çiçekleri... onlara bebeğim gibi bakmaya çalışıyorum sadece...:)
|
Allah Bağışlasın , Maaşallah ,
Çocuklarımız en büyük hediye bize bu dünyadaki.Bahtları ve kaderleri güzel olur inşallah. |
çok teşekkür ederim cemil bey güzel dilekleriniz için...:))
|
Merhabalar Sevgili Redsonia, sayfanız hayırlı olsun. Çiçeklerinize tek tek bakarken arasındaki o en güzel çiçeğinizi de görmek beni çok mutlu etti. Hele o gülüşüne hayran kaldım:) Allah bağışlasın. O çok şirin bebeğinizi ve çiçeklerinizi koklaya koklaya ve doya doya büyütün...
Sevgiyle kalın... |
merhabalar sayın rhepsag67... güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...:) siz de sevgiyle kalın...
|
selamlar sn. redsonia. balkonuna kocaman bir bahçeyi sığdırmışsın resimlere bakarken ağzım açık kaldı. ufaklıkta çok tatlı :) allah bağışlasın...
|
Maşallah, maşallah. Balkon değil bahçe sanki. Dut ve kiraz bile var. Hepsi de çok güzeller ellerinize, emeğinize sağlık. En güzel çiçek te fotosunu en son eklediğiniz. Allah bağışlasın.
|
ali bey ve sedat bey balkonlarıma hoşgeldiniz...:)) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...:))
|
Balkon diyorsunuz ama bende bahçeme büyük derdim hep.Sizdeki çiçeklerin yarısının yarısı bile yok bende.Çok güzel çiçekleriniz var. Kolay gelsin..
|
Balkonunuza falan bakamayacağım, ben Ece Mira'ya bayıldım.
Dünyanın en güzel çiçeği, o kadar çabuk büyüyorlar ki, her saniyenin tadını çıkarın. Benim için de koklayın onu. Maşallah, Allah analı babalı büyütsün:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025