![]() |
Keyifli, zarif, tertemiz bir teras. Havuzunuz insanın aklını çeliyor.
Ben özellikle buz çiçeğinizi soracağım. Tohumdan mı yetiştirdiniz ?, Ben bir kök almıştım çok da sevdim ama bozuldu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Terasınızda keyifli dinlenceler. ;) |
Havuzun çok orjinal ve tam zihnisinir bir poreje, çok muhteşem diğer çiçeklerinizde havuzun başına pek bir yakışmış ;)
|
Sevgili bıcırık terasın muhteşem hele nilüferler bir başka güzel.Sağlık ve mutlulukla bu güzelliklerin keyfini sür inşallah sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Terasta nilüfer havuzuna şaştım kaldım sevgili bıcırık. :)
Ne kadar da güzel gelişmişler, her yeri kaplamışlar. Eşinizi ve oğlunuzu da bu kadar destek verdikleri için çok takdir ettim. Sadece sizin değil, hepimizin bu güzellikleri görmesini sağlamışlar. Havuzu kamufle etmek için aklıma bir fikir geldi. Forumda Köpükten yapay kayalar yapmayı anlatan bir başlık var. Bu yöntem akvaryumlara arka fon yapmak için de sıkça kullanılıyor. Kalınca bir strafor levhasının ön tarafına eriterek ya da keserek kaya desenleri veriliyor ve boyanıyor. Bir kaç örnek: http://img119.yukle.tc/images/143415.JPG http://img528.imageshack.us/img528/8...2702lk3we6.jpg http://img366.imageshack.us/img366/397/bitkilizy3.jpg En güzel yanı çok hafif olması. Bu şekilde bir dekor yapıp küvetin ön tarafını tamamen kapatıp bitkileri onun önüne koyarsanız çok güzel olabilir. Bitkilerin arasından arkada bir taş duvar var gibi görünür. Ama biraz zahmetli tabii. :) |
Nilüferler olayı başlatmış ve bitirmiş çok güzeller. Hepsi çok hoş ancak nilüfere hastayım ben tohumdan mı yetiştirdiniz hazır mı aldınız nereden temin ettiniz acaba? (Püf noktaları varsa paylaşırsanız memnun olurum) Kolay gelsin tebrikler.
|
Sevgili Bıcırık,terasınız,bitkileriniz,kediniz,havuzunuz,m anzaranız hepsi muhteşemler,hepsi için verdiğiniz emeklerden dolayı sizi kutlarım,bu cennette mutluluğunuz daim olsun.
|
Bıcırık Hanım, ben ne ettimde girdim sayfanıza... Nasıl güzel bir havuz, nasıl güzel nilüferler, aklım çok fena çelinmiş durumda:) ellerinize sağlık... çiçekleri ne kadar sevdiğiniz çiçeklerinizin güzelliğinden belli oluyor, hepsi de coşmuş. Bu arada kedinizde pek şirin... sevgiler..
|
sevgili bıcırık terasiniz coooooooookk guzel olmuş ellerinize saglik.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yasemin'im...
|
3 Eklenti(ler)
Merdivenlerin üzerindeki duvarı boş bırakmadım tabii ki...Cam güzeli açmadı daha...
|
1 Eklenti(ler)
Selluka tırmanışta...
|
1 Eklenti(ler)
Pasiflora da tırmanışa başladı...
|
1 Eklenti(ler)
Begonvil yapraklandı...
|
1 Eklenti(ler)
siteden pek çok arkadaşla paylaştığım ıtır çiçeklendi....
|
1 Eklenti(ler)
Kediciklerde bu yıl ben kazandım...Geçen yıl onlar kazanmıştı...
|
Çok güzel sevgili bıcırık, çiçeklerin güle güle tadını çıkar.
|
Sevgili bıcırık çiçekler çok güzel ellerine saglık sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün sarı nilüfer (Marliacea chrometella ) açmış...Pembe (James Braydon )dünden...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025