![]() |
1 Eklenti(ler)
Aslanağzını tohumdan ekmiştim ama istediğim gibi gelişmediler...Bende fide alıp diktim...
|
1 Eklenti(ler)
papatyalar
|
3 Eklenti(ler)
Ceylanlarım...küçücük bir çelikten bir yılda bu hale geldiler..
|
2 Eklenti(ler)
Minik ceylanım bu yıl çok çoşkulu...
|
1 Eklenti(ler)
İngilizleri biraz seyreltmem lazım galiba...Mix tohum yazıyordu ama çoğu beyaz açtı. Bir iki pembe var bordo açmadı hiç...
|
Alıntı:
|
Yaratıcılık böyle birşey olmalı. Hayran kaldım elinize sağlık.Paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkürler...sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Sevgili bıcırık nilüfer bir harika ceylanlar harika görünüyor ellerinize saglık...
|
Tebrikler çok beğendim ve bende de havuzcuk ve nilüfer olmasına rağmen kıskandım :)
Merakımı gideribilir misiniz acaba? sizin nilüferi ektikten sonra ilk çiçeğini görmeniz ne kadar zaman aldı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın bıcırık,
O ceylanlar ne öyle. Harika bir görüntüleri var. Çekim de çok harika. Sani canlı gibi duruyor ekranda. Nerede ise uzanım koklayacağım. Tebrikler. |
Alıntı:
|
Hayran kaldım .Emeklerinize sağlık nülifer benimde çok sevdiğim bir çiçek bende sizin gibi saksıda bakıyorum .Henüz 3 yaprağı var :))Bu sene açar mı bilmiyorum .Yaratıcılığınıza hiç şaşırmadım .Bende her gece yattığımda ne yapsam da onlara geniş bir yer ayarlasam diye düşünüyorum .Bauhause ta şişme havuzlar var onlardan mı alsam yoksa mini bir havuz mu yapsam :))
Diğer çiçeklerinizde o kadar güzeller ki ,seyretmeye doyamadım .Kaktüslerinizide resimlerseniz çok mutlu oluruz . |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu sabah beyaz nilüfer açtı...
|
1 Eklenti(ler)
Buz çiçeklerim çok güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Papatyaları her görüşümde içime neşe doluyor...Bunlar yayılıcı papatya...
|
Nilüferlere, ceylanlara, buz çiçeklerine bayıldım çok güzeller hepsi de:)
|
1 Eklenti(ler)
biraz eskilerden...lalelerim...Mix yazıyordu ama iki renk açtı...saklama kaplarında da sebzelerim var tohumdan...
|
2 Eklenti(ler)
çiğdemler..
|
2 Eklenti(ler)
kamelya çok neşeliydi...
|
2 Eklenti(ler)
muskarinler inanılmazdı...
|
Nilüferler şiir gibi... Hoş kokulu tüm çiçekler orada... Herşey çok çok çok güzel :)))
|
Ömre bedel bir teras olmuş.
İstedikten sonra nilüfer bile açıyor. Tebrik ederim sizi. 10 puan size, 9 puan da oğlunuza:)) Ne iyi etmişte kurmuş o havuzu. Elinize ve yüreğinize sağlık, keyfle gezdim terasınızda. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025