![]() |
Sevgili bıcırık kına çiçekleri çok güzel uğur böceğine bayıldım size uğur getirmesini dilerim sevgiler...
|
Havuz bir harika, terasınız bir harika, tebrik ediyorum, sağlıcakla...
|
Herşey yerli yerinde ve harika.Sağlıkla keyfini sürersiniz inşallah...
|
Çiçekleriniz muhteşem! Özellikle havuzunuza ba-yıl-dım! Lotuslarıma ben de böyle bir havuz yapmak istiyordum ama herkes tepki veriyordu!! şimdi sizin örneğiniz sayesinde bu önyargıları çok kolay kırabilirim. Size bir kaç sorum var;
- havuzde ıstıcı, filtre olmadan balıklar ölmüyor mu? Su değişimi yapıyor musunuz peki? -nilüfer tohumunu nerden buldunuz? sanırım y.dışından getirtmek yasak diye biliyordum. Gerçekten çok teşekkürler!! |
Periş, Azelia kara,Batunç sevgili dostlar çok teşekkür ederim uzun bir süre nete giremediğim için uzak kalmıştım cevaplar gecikti o yüzden...Sizinde her şey gönlünüzce olsun...Sevgilerimle...
|
Alıntı:
Su ilavesi yapıyoruz yazın...yapraklar bitince bir kez temizlemeyi düşünüyorum, çünkü kapkara oldu içi...bakalım hep birlikte görecegiz... nilüferleri köklü olarak palmiye merkezinden getirtmiştim...tohumdan çimlendirmedim yani...sevgilerimle... |
biraz daha açıktan...[/QUOTE]
tek kelime ile muhteşemmm. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim...sevgilerimle.... |
Sevgili bıcırık gönderdiğin çiçekleri hepsini özenle diktim. Tohumları da baharda inşallah ekeceğim. Biraz kendilerine gelsinler resimlerini sayfamda göstereceğim.Tekrar teşekkür ederim. sevgilerimle
|
Alıntı:
|
Sevgili bıcırık kargoyu hala almadız mı?
|
Benim ağzım açık kaldı, Tebrik ederim...
|
Sn. bıcırık,
Hayran kaldım, hatta küvet-havuzun resimlerinden kopya bile aldım. Teras güzel, manzara çok hoş, en güzeli sizin çalışmalarınız, adını bildiğim, bilmediğim çok hoş bitkiler, çiçekler, ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun... şimdi nilüferler çekildi balıkların keyfini sürüyoruz...ekleyeceğim inşallah..sevgilerimle... |
Sayın Bıcırık;
Sayfalara bakarken çok büyük keyf aldım. Havuzunuz harika, eminim bir çok kişiye örnek olacak. Bende bir gün havuz yaparsam, (havuz için, bıcırığın sayfasına bak) notumu aldım. |
Sayın bıcırık sayfaları ilgiyle gezdim çok emek harcanmış eline sağlık küvet havuza bayıldım harika olmuş eeeeeeeeeeee ne yaparsın yaratıcılığın sonu yok
|
Alıntı:
saksıda bir tane çiçek açtı diye başında beklemiştim:D havuzda 7 nilüfer çiçeğini aynı anda görebildim...muhteşemdi...yine beklerim sayfama nilüferler haziranda açmaya başlıyor...sevgilerimle... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kardelenim açmaya başladı...çok asil ve özel...
|
1 Eklenti(ler)
Brugmansia angels zamanı şaşırdı galiba...Zafer beye teşekkürlerimle....miss gibi kokuyor...
|
1 Eklenti(ler)
Yaz orkidelerim de hala açıyor... ağustos tan aralığa kadar hiç ara vermediler
|
Sayın bıcırık çok güzeller .Bu mevsimde çiçek açmışlar.
|
evet sayın fikreteren bende çiçek açmalarına inanamıyorum...çok güzeller ama...
|
Dayanamadım tekrar bahçeniniz ilk sayfalarına gittim.Harika görüntüler.Azmet ince oluyor.Küvet harika .nilüferler nefis.tohumdan mı ürettiniz.
|
Alıntı:
|
Terasınıza bayıldım,her şey çok güzel.Nilüfer çiçeğini bende çok severim ama beceremem diye heveslenmemiştim.Sizin küvet uygulaması harika.Bu sene banyo tadilatı yaptıracağım, çıkan küveti bende mi değerlendirsem acaba:))Esen kalın
|
Alıntı:
|
Terasınız harika çok güzel çiçekleriziz var.Küvetinizde nuhteşem olmuş ellerinize saglık.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025