![]() |
1 Eklenti(ler)
O kadar güzeldiler ki dayanamayıp aldım bakalım.Begonya volcano diye etiketi var.ilk begonyalarım...Mutfağımın gözdeleri
Eklenti 372890 |
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl Kasap94 den alacalı Amaryllis almıştım.Balkonda olduklarından çiçeklerini haziranda görmeyi umuyorum.
Bu güzelleri ise saksılı olarak aldım.Böylece çeşit sayısını üçe çıkartmış oldum. Eklenti 372891 Eklenti 372892 |
2 Eklenti(ler)
Mavişimin gövdeleri uzuyor,hala çiçekli
Eklenti 372898 Ceylan sardunyalarım tomurcuk yapmış.Yalancı bahara kandılar güzellerim... Eklenti 372904 |
2 Eklenti(ler)
Sıklamenim güneşi gördü açmaya başladı
Eklenti 372908 Ananemin hatırası Sarı yoncalar... Eklenti 372909 |
gerçekten sardunyalarınız cok güzel görünüyor.bende 2 gündür ziyaret edıyorum sıteyı ve bende sardunyalara hayran kaldım özellikle ceylan va sakız turune ben de bır an önce sardunyalara sahıp olmak ıstıyorum
|
4 Eklenti(ler)
Balkonuma ceylanlarla birlikte renk geldi
Eklenti 384507 Eklenti 384508 Eklenti 384509 Eklenti 384510 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Papatyalarım şu an minicikler .Siklamenim geçen yıldan beri benim yüzümü güldürdü.Üzüm sümbüllerimi de çok ama çok seviyorum
Eklenti 384528 Eklenti 384529 |
Elinize emeğinize sağlık.Hepsi çok güzeller.
|
Hepsine maşallah, gerçekten çok güzeller.
|
3 Eklenti(ler)
Beğenileriniz için teşekkür ederim.İlk sardunya denemem başarısız olmuştu ama ikinci denemem başarılı görünüyor.Sanırım toprak saksıda olmaktan ve çiçek coşturanla(sardunya için özel olanından) sulanmaktan hoşlandılar.
Bugün yeni açanlar da bunlar.... Eklenti 384858 Eklenti 384859 Eklenti 384860 |
Maşallah maşallah mavişinize ,ceylanlarınıza bayıldım ,çok güzeller.
|
4 Eklenti(ler)
Balkonum tüm ceylan sardunyalarımın ve damat mendili çiçeğimin açmasıyla rengarenk oldu.Bu arada ilk kez sakız sardunya da aldım.Hadi hayırlısı bakalım...
Eklenti 390070 Eklenti 390071 Eklenti 390072 Eklenti 390073 Eklenti 390074 |
2 Eklenti(ler)
|
Ahhh sardunyalar,güzeller güzeli sardunyalar..Özel bir bakım yapıyormusunuz ? İlk kez ceylan sardunya alıp bakıcam yarından itibaren ,tavsiyelerinizi beklerim
|
Sevgili Sardunaki,balkonuma hoşgeldiniz.Ceylan sardunyalarıma çiçek coşturan markanın sardunya için olan sıvı gübresini veriyordum.Menemenden aldığım toprak saksı içindeler hepsi.Geçmiş çiçeklerini toplarım hepsi bu.Ancak çok sulamayayım derken sanırım susuzluktan ikinci tomurcuklar gelişemediler.Aslında deneme-yanılma ile öğreneceğim sanırım .Ceylan sardunyaların çiçekleri büyülüyor ama çiçeklenme süreleri çok az.Bu sebepten kendime yasak koydum (umarım çiğnemem)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
çiçekler size ne kadar da cömert davranmışlar.kıskandım...bayıldım.imrendim..ceylan larınızı şayet budama yoluna giderseniz talibiyim :D
|
Harika..Yeni resimler bekliyoruz..
|
Balkonunuz çok güzel, kurdela çiçeğinizin yanından sarkan çiçeğin adı nedir acaba?
|
ellerinize sağlık armeria çiçekleriniz çok güzeller.Sukulent ağacınız da ne güzel olmuş.
|
Merhaba sayın armeria ,balkonunuz çiçekleriniz özelliklede ceylanlarınız bir harika.Kayıplar için bende çok üzüldüm,benimde başıma geliyor ama her kayıptan sonra daha çok sardunya alıyorum.Ve artık her yeni aldığım sardunyadan çelik almam icap ediyor artık.Çünkü her an kaybetme ve hastalık kaparmı acaba korkum oluyor.Sanırım bu iyi bir yöntem olucak.
Size özel mesajla ulaştım,lütfen kontröl ediniz mesaj kutunuzu.Umarım tekrar görüşürüz.uzun zamandır sayfanıza uğramamışsınız umarım iyi ve herşey yolundadır.Sevgiler |
niye devamı gelmemiş :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025