![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili yaylacı sanırım siz Çin Lanterni (Abutulion) dan bahsediyorsunuz bugün ki halini ekliyorum ;)
|
Sayın bettyycim, bitkileriniz adeta show yapıyorlar,ellerinize sağlık.
Güneşiniz hiç batmasın,çiçekleriniz hiç solmasın... |
Teşekkür ederim Sevgili ykolko, iyi dilekleriniz için daha iyileri sizlerin olsun ;) Sevgili periş hemen mesajınızdan sonra o çiçeğin adını yaylacı arkadaşım için açıklamışım :D
|
Alıntı:
show yapıyor sözlerinize katılıyorum. Bunun sırrı ne olabilir düşündünüz mü? Bence bitilere yapılan tüm bakım işlerinin yanı sıra, eminm ki sevgisini de göstermesi onlara. Onları belki de sevip okşuyor, onlarla konuşuyor olabilir. Bunun da karşılığını bitkiler gösterirler. |
İlahi Cumhur bey, evet çiçeklerimi çok seviyorum onlarla gecenin yarısı bile ilgileniyorum, ama onlarla konuşmayı henüz becerimiyorum, fakat geçen bir şey fark ettim bir annenin çocuğunu okşadiği gibi okşuyorum onları :D:D sizce benim tedavim varmıdır:confused:
|
Sevgili bettyycim, Açelya ciklemenler, abutulion,küpeliler muhteşem sen bu işi iyi biliyorsun, eline yüreğine sağlık sevgiler.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Satı ablacım, sizler kadar olamasam da bende kendi çapımda yapıyorum birşeyler :D Sevgili Yaylacı evet Abutilon'u tohumdan yetişdirdim, ama diğer arkadaşlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama ben 2 gün ılık suda bekletiyorum tohumları daha sonra toprak üzerine bırakıyorum ve sabahları fıs fıs yapıyorum çimlenen tohumun kök kısımlarına toprak döküyorum sonra da dua ediyorum :D:D
|
Alıntı:
Siz daha da güzelini yapıp, onlarla tensel olarak temas ediyorsunuz. Eminim ki sesli olmasa bile o an birşeyler mırıldanıyorsunuzdur. İyi düşünün. Tedavi konusuna gelince; Zor dostum zor, sevilmeden sevmek. Onlardan bu sevginin karşılığını aldıkça tedaviye yanıt vermeniz imkansız. Saygılar sevgiler. |
Benim ektiğim Abutilonlar henüz çimlenmedi ama umudumu kaybetmedim, ben doğrudan toprağa ekmiştim onları, suyu eksik etmedim ama çimlenme göremedim. Bekleyeceğim dilerim ki çimlenirler. O da olmazsa fidesini elde etmeye çalışacağım.
|
5 Eklenti(ler)
Balkonda bugün güneş yoktu ama, bazı güzeller dayanamamışlar ve açmışlar :D
|
5 Eklenti(ler)
Çekimler için özür dilerim, fotoğraf makinasını annem de unuttuğumdan cep telefonu ile çekim yaptım ;)
|
5 Eklenti(ler)
devam......
Hosta da coştu :o |
2 Eklenti(ler)
Tohumdan teiştirdiği mavi kelebeklerim, havaların ısınmasıyla coşmaya başladı ;)
|
Sevgili bettyycim maşallah çiçekler çok güzel frezyalar çok canlı duruyor küpelerde harika ellerine saglık
|
Sevgili bettyycim,şimdi buldum.resimler bölümü boştu.Balkon bölümünde sizin harika çiçeklerinizi gördüm.Siz gerçekten çiçek aşığı birisisiniz.Hepsi birbirinden güzellllllllllll,hepsi mükemmelinde ötesinde süperrrrrrrrr.Zannedersem siz dünyanın en mutlu insanısınız.Cünki çiçeklerinizden belli oluyor.Rengarenk,tatlı,capacanlı,setreymeye bile insan doyamıyor.Sana başarılar diliyorum.
|
Dersin ki sanki uzay çiçek istasyonu.Olağanüstü güzel çiçekler.Onların resimleri bile insanı mutlu edyor.Sevgili Bettyycim ,çiçeklerin için sadece diyebileceğim tek şey var.Cennet bahçesi.
|
Teşekkür ederim Sevgili Periş, Sevgili kaplan zambağı :D
|
5 Eklenti(ler)
Bugün minyatür gülüm açmış, sardunyalar çosmuş davetsiz misafir gelinci açmış ne güzel bir gün :D
|
Hepsi harikalar bettycim :)
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Sevgili Dudi, Sardunya sayfasında senin için bir resim yayınladım baktın mı ?
Öğlen gidip yeni resimler çektim :D |
5 Eklenti(ler)
devam.....:D:D:D
|
Bettyycim balkonundaki çiçeklerin hepsi bir birinden nefis . Küpelilere bayıldım:)
|
Sevgili Bettyycim bu ne güzellik maşallah hepsi birbirinden güzel....
|
Sevgili bettyycim, çiçeklerinize güzel bakmışsınız, özellikle küpeler ve sıklamenler çok güzeller.
|
Sevgili bettyycim çiçeklerin her zamanki gibi çok güzeller:) Onların dilinden anlamak, onları bu kadar güzel açtırabilmek raslantı olamaz. Ellerinize, yüreğinize sağlık:)
|
merhabalar Bettyycim.
Harika görünüyorlar.Çiçeklerle uğraşmak insanı fazlasıyla mutlu ediyor.Bende bugün menekşelerin topraklarını değiştirdim.Onlara ellerimle dokunmak ve bakmak koklamak insana keyif veriyor.Üç renk petunya almıştım şaşırtma onlarıda uzun saksıya karma yaptım.Renkleri harika.Fırsat buldukça böyle güzel işlerle uğraşmak insana huzur veriyor.:) |
Sevgili betityycim, her biri bir birinden güzel çiçekler küpeler harıka diyerleride emeklerine sağlık.
|
Sevgili bettyycim öncelikle bütün çiçeklerine bayıldım ellerine sağlık.
Sardunya sayfasında gül goncası gibi olan sardunyadan bulamadığımı belirtmiştim,galiba yanlış anladınız.O kadar ince düşüncelisinizki hemen bir çelik vermeyi düşündünüz bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.Ama gerçekten kıyamam her şey yerinde güzelldir,üzeri tomurcuk dolu lütfen sizde kıymayın almış kadar oldum sağolun.İnşallah birgün bulurum sardunya hastalığı böyle birşey.Balkonum dolu olduğu halde gözümüz doymuyor yinede düşünceniz için çok teşekkürler. |
Estağfurullah Türkan hanım, bende tesadüfen bulmuştum bu sakızı 3 senedir benimle bir kaç evde olması fena olmaz kışın korumakta zorlanıyorum, birbirimizden alırız :D siz üzülmeyin tomurcuğu azalsın çeliklerim ;) yer konusuna gelince benim balkonumda hiç yer yok ama, hastalık kolay değil ;)
|
Çok teşekkür ederim.
Benden istediğiniz olursa seve seve paylaşırım sevgili bettyycim. |
Sayın bettyycim balkonunuzu baştan sona gezdim.Bitkilerinizin çeşitliğine ve güzelliğine hayran olmakla birlikte bu bitkilerin yerleştirilmesindeki güzellik ayrıca tebrike şayan.
Daha çok soğanlı bitkiler ve ronunculusun açtığı çiçek ve her yerde bulunmayan hosta yapraklarının güzelliğine doyulmuyor.Ellerinize sağlık.Balkonunuzda sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi dilerim.Selamlar |
Çiçeğin güzelliğine hayran kaldım.Ne kadar tatlı bir çiçek.
|
Sevgili bettyycim,bu çiçeğin ne kadar güzel.Etrafa sevgi ve şefkat saçıyor.
|
O kadar tatlı bir renkli çiçek ki.Dikenleri çok ama güzel.O çiçeğin bir dikeni de ben olsam.
|
Alıntı:
|
Sayın kaplan zambağı hangi çiçeğim olduğunu çok anlayamadım ve açıkçası bu sayfalarda hiç dikenli bir çiçek yok :confused:
|
Sevgili bettyycim balkonunuzu baştan gezdim,herşey çok güzel ve çok renkli:)Maşallah bol çeşit yetiştirmişsiniz,ememğinze ve sevginize sağlık.
|
Sevgili Bettyycim,çiçeklerinizin hepsi güzel ama aralarında Cilivia dediğiniz turuncu renkli çiçek harikulade.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025