![]() |
1 Eklenti(ler)
İşte size şeker mi şeker, bir Sardunya :D
|
Çok güzelmiş yavaş yavaş sayfalar renklenmeye başladı ne güzel:)
|
Evet ne güzel bahar geliyor, ne mutlu hepimize zor atlatılan bir kışın arkasından çok az bir kayıpa bahara merhaba demek ;)
|
5 Eklenti(ler)
Balkondan bir kaç resim, küçük bir kardelen açmış, yeni çiğdemler güne merhaba demiş, nergislerimden biri boyına bakmadan açmış, laleler gelin gibi süzülürken sümbüllerin kokusu enfesti :D
|
5 Eklenti(ler)
Resimlere devam....
|
Vay vay vay sümbülleriniz coşmus, nasıl da güzel kokarlar. Sarı çiğdemleriniz de yerini sevmiş. Çok güzeller.
|
Evet Vildan Hanım süper kokuyorlar ama bugün arlar üşüşmüştü başına pek yaklaşamadım ;)
|
Ev, ev değil çiçekçi :D Keşke komşu olsaymışız diyorum şu an. Bir söz vardı. Nasıldı? Çiçek alma bettyycim' e komşu ol muydu? neydi? :D
|
Bettyycim son hızla hem çeşitler artıyor hemde çok güzel büyüyorlar. Maşallah demeli değil mi:D
|
Ellerinize sağlık zevkle çiçeklere bakakaldım harika ....
|
Gel Sarıefe olalım komşu artık o sera senin bu sera benim dağ bayır gezeriz herhalde, teşekkür ederim Sevim Hanım siz de biliyorsunuz çılgınlıkları :D, teşekkür ederim Burak ....
|
5 Eklenti(ler)
Bugün den güzellikler ;)
|
5 Eklenti(ler)
devammmmm
|
Bu seneyi kaçırdım ama seneye kesinlikle ronunculus yetiştireceğim her renk:)
|
Çok hoş bir çiçek suya da bayılıyor ;)
|
Ranunculusunuz balkonda ne kadar süre güneş görüyor Bettyycim. Bende iki tane var fakat balkonumu beğenmedi sanırım. Tamamen gölgede kalan balkona mı geçirsem acaba?
|
Ayşecim balkonum sabahtan itibaren saat dörde kadar güneş görüyor, güneşi seviyor ama bol suyuda seviyor ;)
|
bALKONUNUZA TAM BİR BAHAR GELMİŞ.
|
Tam bir renk çümbüşü, çok beğendim.
|
Sevgili bettycim soğanlılar çoşmuş, rengarenk balkonunuz, çok güzel:) Ellerinize sağlık.
|
Teşekkürler Sevgili fikreteren, Zenfree ve acemifüsun, coştular ve daha coşacak olanlar var bende merakla bekliyorum bu güzellikleri ;)
|
Hem küsüm sana ama hem de kıskandım sayın ablacım :mad:
|
çiçekleriniz bir harika ellerinize emeğinize sağlık
|
Harika çiçekler coşmuş muhteşem hayran kaldım...
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Sevgili Burak ve nuray, 15 gündür Ankara'da idim balkonda bazı çiçekler açmış çok mutlu oldum ama yarın tekrar gidecek olmam beni üzüyor ;)
|
5 Eklenti(ler)
devamı...
|
bayıldım hepsi çok güzeller
çiğdemler hele maşallah...benimde çiğdem soğanlarım var ne zaman ekiliyor tam bilmiyorum.çiçek açması ne kadar zaman alıyor? |
Ne kadar renkli bir balkon olmuş,nasıl bırakılır da gidilir:)
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
Teşekkürler umutyolcusu, teşekkürler nehirderya Kasım ayında ve Aralık ayında etktim Çiğdem soğanlarını ;)
|
Soğanlılar patlama yapmışlar:)
|
Of of bu ne güzellik böyle maşallah elinize saglık muhteşem ya...
|
Bettyycim, çiğdemleriniz çok hoş, sevdiğim bir bitki.
|
Teşekkürler Sevgili betito :)
|
5 Eklenti(ler)
Az önce eve kaçıp bir-iki resim çektim :D
|
5 Eklenti(ler)
Liliumlar bayağı büyümüşler görmeyeli ve Clematisler çimlenmiş hatta birinde minicik tomurcuk var :D
|
Betty hanım , mesaj kutunuz dolmuş size mesaj atamıyorum
|
Çiğdemleri ilk gördüğümde plastik sandım :D
|
Çiğdemleriniz ne kadar güzel. :)
Şu ana kadar hiç dikmedim ama her gördüğümde özeniyorum. Beyaz lalenin şekli de çok ilginçmiş. Çok hoş. Ama şuradaki kırmızı meyveli bitkiyi tanıyamadım? |
Kırmızı olanlar küpeli çiçegine benziyor mor olanlar muskari sanırım sevgili bettyycim maşallah çok tatlı çiçekler ellerine saglık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025