![]() |
Sayın bettyycim, sizede artık bir bahçe lazım. Balkonda benimki gibi adım atacak yer kalmamış. Allah nazarlardan korusun.
|
Teşekkür ederim Mustafa abicim, hergün dualar ediyorum para bulayım diye, kendim için birşey istiyorsam namerdim :D
|
Sevgili Bettyycim , balkonun harika görünüyor, emeklerine sağlık.
Renk renk görsel şölen gibi balkonunu keyifle dolaştım. Buradaki balkon ve teraslarda hep bir çiçek kalıyor hafızamda. Sizinde küpeliler yer alacak sanırım.Nasıl güzel küpeliler çok muhteşem görünüyorlar. Keyfini alarak büyütün hepsini sevgilerle... |
Telefonla çektiğiniz fotoğraflar bu kadar harika ise, fotoğraf makinesi ile çekecekleriniz kim bilir nasıl olur?
|
Hepsi güzel, ellerinize sağlık ama kraliçe küpeler:)
|
Hoşgeldiniz balkonuma Sevgili nardane, mandalinci ve Sevgili Cumhur abi balkonumda dün ilk kez balkon keyfi yaptım sizlerinde olmasını isterdim emeklerime değdi çok keyifliydi, övgüleriniz için teşekkürler ;)
|
Herhalde çayınızı yudumlarken hem kendinizle hem de bitkilerinizle gurur duymuşsunuzdur. Bundan daha güzel bir şey olmaz. Afiyet olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Aynen öyle, dün yine rahat durmadım Yalova tarafına doğru gittim bir çok sera gezdim ama sonrada resimlemek aklıma geldi ;) işte Akdoğa serasından bazı görüntüler :D
|
5 Eklenti(ler)
devam edelim güzellere :D
|
Hepsi çoook güzel çiçekler
|
Mesaj 144, 145 teki fotğraflar. Eridim, gittim. Bizim bahçe meyve bahçesi olacaktı değil mi? :rolleyes:
Galiba bana aşıladığınız bu çiçek merakından meyve ağaçları çiçeklerin istilasına uğrayacak. Yerlerini aldıklarında eminim her boşluğu da çiçekle dolduracağım. Üzerindeki meyveleri nasıl toplarız, sonra düşünürüz artık. Aman Allahııım o küpeliler ne güzel öyle salkım salkım. hele o sıklamenler. Ha gayret şu çit bitse, yandı benim eşim.:p |
Ne mutlu bana Sevgili Uzaylı bir çiçeksever daha yapıyorum, bizim binanın tamamı balkonlarını çiçeklendirmeye başladı beyleri de bana söyleniyor :D heğ senin yüzünden diye; Aslında ben de sizin bahçenize bayılıyorum tabi ben çiçeklendiririm ama, siz de kendiniz için bir kızmını ayırın derim :o
|
Bir kaç ay önce Yalova' daki bazı seraları ben de gezmiştim. Ama Akdoğa' ya gitmek nasip olmamıştı. Çok istiyorum gitmeyi. Size imrendim sevgili bettyycim. Bu arada Yalova' da fiyatlar çok uygundu. Sanırım sizde eliniz boş dönmemişsinizdir. Gerçi sizde olmayan ne var ki ;)
|
Çok fazla almamaya çalıştım ama yine de bir iki tane aldım balkonda adım atacak yer kalmadı :D
|
Var mıydı ki :D
|
Ooooo Tolgacığım, daha olmayan çok şey var :dilli:
|
[QUOTE=bettyycim;806817]devam......
Hosta da coştu. Merhaba bettyciğim balkonunuz çok güzel güle güle yetiştirin çiçeklerinizi.üstteki mesajınızda 3.resimdeki çiçeğin ismini merak ettim ben.henüz çiçeğini göremedim ama,aynısı benim bahçemdede var bu sene 2.yılı maşallah okadar büyüdüki baharda gübre dökmüştüm üzerine:Dyağmurlarla coştu.sitedeki arkadaşlardan gelmişti tohumu;)bu site balkon ve bahçelerimize çok güzellikler kattı.:cool: |
Bu sayfanın ilk resminin 3.den bahsediyorsanız (bilmece gibi oldu :D) Yasemin ;)
|
balkonunuza bayıldım..süperrr olmuşş..
|
Sanırım bilmecenin cevabı,sayfa5,mesaj 136,3. sıradaki kırmızı çiçekli çiçeği sormuştum sevgili bettyciğim.
|
Sevgili iremsıla o çiçek Gerbera :D, hoşgeldiniz sayfama gulizgul ;)
|
5 Eklenti(ler)
Çiçeklerim yavaş yavaş açıyor ama çocuklar havalar yüzünden serseme döndü ha yaz geldi derken yağmur fırtına ;)
Lilium Asiatica Eklenti 223544 Eklenti 223545 tohumdan yetiştirdiğim Peony Gelincik Eklenti 223546 Eklenti 223547 yazın ekilen Frezyalardan biri açtı ;) Eklenti 223548 |
5 Eklenti(ler)
Bodrum papatyaları yeniden çiçeklenmeye başladı ;)
Eklenti 223552 Eklenti 223553 Petunya coştu Eklenti 223554 3 yaşında olan ve geçen yıl açmayan sardunyamdan bir çelik alıp bütün saksıyı anneme verdim, ondaki ceylanda bendeki de coştu, kartopu gibi açtılar ;) Eklenti 223555 Eklenti 223556 |
Hepsi birbirinden güzel görünüyor ceylana bittim burda çiçekçi olmadığından akdoğa serasını rica etsem buraya gönderirmisin bende bol bol çiçek alayım.....
|
Alıntı:
Hepsi çok güzel çok iyi bakmışsın elline koluna sağlık .Lilium Asiaticayı özellikle çok beğendim.Bana getirdiğin Clemantisler tomurcuklandı .Bir tanesi açtı çok güzel ama bende ara kabloyu kaybettim aktaramıyorum resimleri malesef .Umarım renkleri farklıdır. |
Valla ben de merak ediyordum o clematisleri merakla bekliyorum resimlerini ;)
|
Sevgili bettyycim çiçeklerin hepsi coşmuş maşallah ama ben beyaz ceylana bayıldım.
|
Siz bir de bu beyaz ceylanın annesini görün uzun saksıya ekmiştim, dip sürgünler vererek tüm saksıyı doldurdu anneme verdim, şu anda beyaz güvecinler konmuş gibi üzerine ;)
|
Bende görmek isterim bettyycim o anne ceylanı inşallah fotoğrafını çekip paylaşırsın.
|
Sayın Bettyycim,
Merhaba. Lilium asiatica (184) ve Bodrum Papatyalarınız (185) ne kadar da güzel. Nazar değmesin. Bayıldım doğrusu. |
Teşekkür ederim Cumhur bey, liliuma bende bayıldım okadar keyifli bir renkki anlatamam :D
|
Her ne kadar benim çiçeklerim yoksa da, demek ki bayılanılacak çiçeği seçmesini biliyormuşum. Aslında hepside çok güzel. Fakat o insanı bir anda çarpıyor.
|
Sevgili bettyycim lilium çok güzel rengine bayıldım...
|
Alıntı:
|
Bekliyorum merakla.
|
bende bayıldım lilyuma ,bir kaç resim daha:rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Buyrun efendim zevle, bende her sabah hayran hayran bakıyorum bu kadarmı hoş renkler olur ;)
|
Sevgili Bettyycim fotoğrafta Lilium Asiatica'nın rengi çok enteresan,hele canlı olarak görmek muhteşem olmalı.bizim için karşısına geçip bir bardak çay içersiniz herhalde. :)
|
Gelip gidip okşuyorum, benim güzel kıım benim alımlı kızım diye benim oğlan anne sen harbi tırlattın diyor ;)
|
Harika bir görüntüsü var maşallah. Şimdiden 2012 de edinilecekler listesinin başında yerini aldı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025