agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   serkan_istanbul / teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/22666.htm)

smiy 05-06-2012 14:11

Çiçekleri hayran hayran izlerken 593. mesajdaki el işi resimlerinizde ağzım açık kaldı inanamadım.Bu kadar ince ve emek isteyen işleri yapmış olmanız gerçekten inanılmaz, ellerinize sağlık.
Çiçekleriniz içinse söylenecek söz bulamıyorum hepsi muhteşem görünüyor.
Bol çiçekli günler...

serkan_istanbul 07-06-2012 19:20

5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar terasımdan bir kaç kare paylaşmak istiyorum.

serkan_istanbul 07-06-2012 19:26

5 Eklenti(ler)
devam edeyim bir kaç tane daha. Kavunum büyüyo, balkabağım geçen senekinin tohumundan ektim dikkatimi çeken geçen senekide aynı yerde kabak yapmıştı. yeni bir kaç sardunyam, gül sardunyada buldum kırmızı ve hazeran.

serkan_istanbul 07-06-2012 19:34

5 Eklenti(ler)
Biberlerim, domateslerim, altın çileğim çiçek dolu bir yandanda kapsülleri oluşmakta, ilksen hanımın gönderdiği mor renkli telgraf ve yaşlı narım ve çiçekleri

serkan_istanbul 08-06-2012 08:06

Herkese günaydın. Hayırlı cumalar.

Asya Ceylan 08-06-2012 08:41

Günaydın.Hayırlı cumalar.

serpil özdemir 08-06-2012 20:53

Latinler geçen senedinmi , ne hoş görünüyorlar.

serkan_istanbul 08-06-2012 20:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serpil özdemir (Mesaj 981911)
Latinler geçen senedinmi , ne hoş görünüyorlar.

Latinlerim bu seneden mart gibi dikmiştim çok çabuk geliştiler.

serpil özdemir 08-06-2012 21:24

Maaşallah ne güzel gelişmişler .Ellerine sağlık . Ben geç kalmışım daha yeni çıktılar umarım onlarda böyle güzelleşir.

ciceksever70 09-06-2012 08:14

Serkan bey terasinizi ziyarete gelmek bugüne kismet oldu. Masallah yok yok, söyleyecek söz bulamiyorum. Bu kadar saksiyla ugrasmak inanin bana bahceyle ugrasmaktan daha zor geliyor. Elinize saglik Istanbul`un ortasinda yesil bir cennet yaratmissiniz. El isleri de ayrica güzel. Sevgiyle kalin.

serkan_istanbul 09-06-2012 13:30

Çiçeksever70, serpil özdemir çok teşekkür ederim. ziyaretinize sevindim.

serkan_istanbul 10-06-2012 21:58

5 Eklenti(ler)
Bu akşam bayrampaşa bauhaustaydım. afrika menekşeleri vardı 1.5 , orkide 9.90, gardenya 6.90 aldım.

iris41 11-06-2012 09:21

Hazeran cicegi cok hoşuma gitti güle güle büyüt .
Sardunyaları celiklerken üstünde cicek saplarını kopar köke calışsın ben hep ufacık tomurcuklarıda kesiyorum cok kolay tutuyor ;) yoksa cicegini acmaya calışıyor .
cicekleri gecince haber ver sana margaritlerden verim serkan bey

serkan_istanbul 11-06-2012 11:55

sn iris41 Çok teşekkür ederim.

serkan_istanbul 11-06-2012 14:22

5 Eklenti(ler)
Terasımdan bir kaç resim daha

hk50 11-06-2012 21:45

Balkonunuzun maşallahı var.

berrinb 11-06-2012 23:46

Amaannn Tanrıııııımmmmmm....Buu nediirr..tanrı aşkınaaa...Böyleside görülmüş değil.....Vallahi ben helaaaalll olsuunnn diyorum...Yanii sözün bittiği yer işte bu teras .....

Kardeşim nasıl becerip de bu kadar güzellikleri bir arada yetiştirebiliyorsunuz. O güllerin aşıları filan ...harika açmışlar sarı kırmızı aynı yerde...Hangi çiçeği öveceğimi şaşırdım kardeşim....Sizin elinizde bir sihir mi var yoksa...Bahçelerde bu kadar iyi sonuç alamıyorum ben...tanrı nazardan korusun...Bayıldım ..Bayıldım...

El becerileriniz de harika ötesi...O dantel yeleği biz bayanlar bile sıkılır da zor öreriz.. Sehpa örtüsünün modelini çok severim..O örnekten çeşitli şeyler bende çok ördüm...:))

Ben size dantel örneği mecmualarının fazlalarını ayırıp vereceğim..Bu sonbahar sizinle tanışmayı çok isterim...inşallah bir mani çıkmazda görüşürüz...Tebrikler sevgili kardeşim...kendine ve terasına bir nazarlık edinmeni tavsiye ediyorum...Kucak dolusu selam ve sevgiler...:)

berçin 12-06-2012 07:19

Sevgili Serkan,gün geçtikçe terasında dolaşmak keyfe keyif katıyor.Yine söyleyecek birşey yok,çünkü ne söylesem yetersiz kalacak,Allah nazardan korusun.Sevgiler selamlar.

serkan_istanbul 12-06-2012 09:19

hk50, berçin ve berrin abla çok teşekkür ederim.

Berrin abla ****** bende isterim sizinle tanışmak. Bana yağdırdığınız övgüler için çok teşlekkür ederim herkese. Berrin abla sizin o bahçenin yanında benimki küçük kalır. Birde insan güzel görmek isterse her şey güzel oluyor. Bitkilerimi seviyorum galiba onlarda beni. Ablacım sizin kasım patıda baya gelişti terasımda duruyo. Sonbarda size kavuşacak sevgiyle kalın.

serkan_istanbul 12-06-2012 09:19

hk50, berçin ve berrin abla çok teşekkür ederim.

Berrin abla dört gözle bekleyeceğim sizinle ve bahçenizle tanışmayı. Bana yağdırdığınız övgüler için çok teşlekkür ederim. Berrin abla sizin o bahçenin yanında benimki küçük kalır. Birde insan güzel görmek isterse her şey güzel oluyor. Bitkilerimi seviyorum galiba onlarda beni. Ablacım sizin kasım patıda baya gelişti terasımda duruyo. Sonbarda size kavuşacak sevgiyle kalın.

ilksenozturk 12-06-2012 12:13

ellerinize sağlık, bravo...
hepsine beğen demek lazım valla.
ben verbanalarınıza özellikle bayıldım, ne güzel form bulmuşlar öyle. benimkiler yağmur ile tüm çiçeklerini döktü ve hala neşesiz :(

smiy 12-06-2012 17:13

Maşaallah diyeyim nazar değmesin. Çiçeklerinizin ve sebzelerinizin hepsi birbirinden sağlıklı ve güzel görünüyor.
Bol çiçekli, güzel günler sizinle olsun...

serkan_istanbul 12-06-2012 21:50

Çok teşekkür ederim smiy, ilksenozturk. Verbanaların dökülen çiçeklerinin saplarını koparın yoksa tohum oluşturmaya çalışıp kötüleşiyolar. ben koparıyorum. verbanalarımı dallarda çoğalta biliyorum. Çobuk kök salıyo. koparmadan daldırma usulüylede çoğalta bilirsiniz. kök oluşumları dallarında varsa kolay. sevgiler.

Yaylacı 12-06-2012 22:16

Sayın serkan-istanbul çok nefis çiçekler, Gardenya tomurcuklara sahip yakında çiçek açacak çok baygın kokusu vardır, dikkat edin doğrudan güneşe maruz kalmasın yaprakları yanabilir, gölge yerde barındırın. Biberler çok güzel ve son derece sağlıklı görünüyor, ellerine sağlık. Saygılar sevgiler efendim...

serkan_istanbul 15-06-2012 22:58

5 Eklenti(ler)
Phlox coştu bu akşam yeni resimlerini çektim. Ve ekinezyamın ilk rengi açtı diğer ikisi tomurcukta bauhaustan karışık renli paket almıştım bakalım nasıl olacak. Güven kalmadı clamatis bile değişik çıktı. kırmızı renkli diye almıştım mor çıktı.

serkan_istanbul 15-06-2012 23:06

5 Eklenti(ler)
şimdide dolma biberim ve hıyarlarım. Hasatı yaptım dolmalıklar dolma hıyarlarda cacık oldu. Kavunum büyüyor. asmamdaki üzümlerden bir salkım.

serkan_istanbul 15-06-2012 23:10

5 Eklenti(ler)
Hercailerim maşallah bu sene yaşıyolar ve çiçekleri hala çok güzel. Petunyam öldü ölecek derken toparlandı ve çiçek açtı. Alisyumlar her yerdeler maşallah çiçekleri bütün yaz devam ediyo. verbanaları çok seviyorum kırmızı bu sene aldıklarımdan diğerleri 4 5 yıldır bendeler dallarından kırıp dikiyorum. dallardan anlaşılıyor, kök çıkıntıları olanları seçiyorum nereye diksem tutuyor.

serkan_istanbul 15-06-2012 23:19

5 Eklenti(ler)
Birkaç resim daha yakup bu gün benimle terastaydı önce korktu sonra alıştı meraklı meraklı baktı durdu ve basbas bağıdı kargalarla birlikte. ortancam biraz mavi oldu bazı çiçekleride pembe açtı.saksıya o kadar şey gömdüm ki kurumadığına şükür. Kadife çiçeklerim.

serkan_istanbul 15-06-2012 23:24

5 Eklenti(ler)
son bir kaç kare daha ceylanlarım hala açıyolar, sakızım çoştu yapı marketten almıştım nerdeyse can çekişiyodu iyi ki almışım. Ve papatyam hala tomurcukları var .

_Esin_ 15-06-2012 23:35

Hepsi çok güzel ellerinize sağlık. Kırmızı sakız sardunyaya ne yaptınız da bu kadar bol çiçekli? Benim sakız sardunyalar çiçeklerini azalttı nedendir bilmem.Sizinkilere bakınca moralim bozulmadı desem yalan olur. Şaka bir yana, cidden sevginizin karşılığını aldığınızı düşünüyorum.Sevgiyle kalın.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025