![]() |
3 Eklenti(ler)
Açelya bu sene çoşmuş renkleride daha keskinleşmiş.
Eklenti 181516 Bunlarda sayın Dudi'nin gönderdiği hüsnü yusuf tohumlarından denemem sanıyorum büyük olan hüsnü küçük olanlar yusuf :) aynı anda ektim bir tanesi çabuk gelişti,sanırım obez:) Eklenti 181527 Bunlarda Vapur dumanı yavrularım tesadüf bunlardan biride diğerlerinden uzun herhalde buda büyüdüğünde transatlantik olacak,diğerleri şehir hatları vapuru dumanı :) Eklenti 181528 |
Ayy maşaallah ne kadar güzel.Sanırım iç mekanda.Benimki de böyle olsun istiyordum ama:(
|
Evet devamlı az güneş alan serin iç mekanda tutuyorum yerini sevdi sanırım:)
|
3 Eklenti(ler)
Bir buçuk ay önce kırılan yılbaşı çiçeği çelikleri :)
Eklenti 182594 bu ilk açan Eklenti 182595 bu ne kadar küçük olsada açabileceğini gösteren resim Eklenti 182596 çelikler saksım :) |
Ben de yeni diktiğim yılbaşıların bu yıl açacağını düşünüyorum sizinkileri görünce.Çok güzeller.
|
Ben bunları gördümya ümidim kırılmaya başladı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim yılbaşı hiç açmadı siz nasıl başardınız ben küstüm yıl başı çiçeğime.
Nazar deymesin ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Kızmayın çiçeğinize yılbaşına kadar açmazsa ben size bir kaç renk çelik gönderirim. :) |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 183716
Sayın Dudi'den gelen çelikler tutmayınca,sayın Sındırgılı'nın hediye ettiği,dikensiz böğürtlenim,yeni yerine yerleşti,umarım kışı,atlatır,bizimle mutlu olur. Eklenti 184045 Bu yer kirazı fidesi, sayın Sındırgılı, kardeşimden geldi, umarım, bahar'da meyvelerinide görür, sizlerle paylaşırım (Resimlerini) :)) |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 184042
Sanırım, altta görünen yer kirazı, ile farklı bir tür, ama ben türlerini daha ayırt edemiyorum, biraz daha derslerime çalışmam gerekecek :) Eklenti 184043 Bu yer kirazı'da sayın Sercan1969, kardeşimin gönderdiği fide,yaprak yapısı ve gövde yapısı, üstekinden farklı bir tür. |
Hüsnü ve Yusuf'lar, ilahi sevgili ykolko çok güldüm sabah sabah çok yaşayın :D Diğer bitkilerinizde çok güzeller maşallah ı hak ediyorlar :) Özellikle açelyaya bayıldım.
|
Teşekkür ederim sayın Düdi,sizlerin sayelerinde.
Hüsnü ile yusuflar'a gelince Hüsnü büyümeye devam ediyor ama Yusuflar bodur kaldı sanırım mevsiminde çimlendirmediğim için:) Bu arada, geçen gün Sayın Sındırgılı ile kulaklarınızı, çınlattık. |
Onlar sizdiniz demekki; dedim kim bu beni hatırlayanlar :D Teşekkür ederim.
|
Aralık 2010
4 Eklenti(ler)
Eklenti 185291
Bahçedeki White Prince Crinum Lily, yandaki inşaat yüzünden harç içinde kalmış. Eklenti 185292 Yabani menekşeler bahçeyi istila etmiş durumda :) VE Eklenti 185293 Evin giriş yoluda istilacıların kuşatmasında :) Eklenti 185294 menekşe yılbaşı hediyesi verdi. |
Çok güzeller bende cirinumun yavrularını ayırdım inşallah bu yıl çiçek açarlar.
Menekşe çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. |
Teşekkür ederim, sayın Sevim4.
Crinumlar bazen bir baharda,birde son baharda açıyorlar,çok güzel kokuları var.sizinkilerde beyaz mı? Crinumların soğanları 1-1,5 kilo iri greyfurt boyutundalar, saksı için çok büyükler. |
Ana sovanı yerinde yavruları ayırdım rengi beyaz.
Hiç görmedim çiçeğini bu yıl ikinci yılı. |
İnşallah bu sene bol bol çiçeklerini görürsünüz.
|
Sayın ykolko güzel bitkileriniz var. En çok da annenizin süs narını beğendim. Tüm bitkilerinize sağlık, bol çiçek ve bol meyve dilerim.
Saygılarımla... |
Teşekkür ederim, sayın sariefe, sizede bol çiçekli günler dilerim.
|
Crinumların çiçeklenmesini en çok merak edenlerden biri de benim.Baharda güzel çiçekler açsalarda resimleseniz bizler için ne kadar güzel olur.
|
Sayın Sedef her sene açıyorlar,1-1,5 metre sap çıkarıyorlar,sonra her biri 20-25 cm çapında muhteşem kokan zambakları kesip odaya koyunca bütün evi kaplıyor.
Daha önce hiç akıl etmedim fotoğraf çekmeyi, bu sene hem fotoğraflarını çekip forum'a koyacağım, hemde allah kısmet ederse annem'in yeşil,ve çiçek'den dışardan içerisi görünmeyen balkonunda sizleri çay'a davet ederim. |
Çok değişik çiçekleriniz varmış.
|
Azmin elinden bir şey kurtulmuyor değil mi sevgili ykolko?
Bitkileriniz güzel, ilerleyen zamanda daha da güzelleşecek, hele hele bir de arzularınız gerçekleştiğinde kimbilir ne güzel fotoğraflar yükleyeceksiniz. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Sayın aydinuzun61 ve csydn teşekkür ederim asıl bu sene beklentim daha büyük ...
|
Alıntı:
Haklısınız bu sene çok daha iddialı hazırlanıyorum,umarım allah kısmet ederde başarılarımı paylaşırım. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025