![]() |
güller çiçeklerini döktükten sonra budanıyor diye biliyorum.yoksa yeni sürgün vermiyor ve çiçek açmıyorlar.
|
Minik bahçemden
4 Eklenti(ler)
Yer İstanbul / Karaburun
|
Alıntı:
|
Karaburun' dan manzaralar
5 Eklenti(ler)
Havalar güzel olduğunda hemen hemen her hafta sonumuz orada geçiyor. Evimizden tam 60 Km. Ama tam bir Karadeniz havası. Seviyoruz orayı;)
|
Oo ne güzel sular, köpük köpük. Cenan teşekkürler. Karadeniz aşkımı depreştirdin;)
Camgüzellerin de çok güzel:)))) |
Çiçeklerin güzel, fotoların güzel, sen güzel......:)
|
Ben şimdi anlamadım ev nerede, bahçe nerede, karadeniz nerede? :)) Nerede olurlarsa olsunlar, hepsi çok güzel görünüyor. Özellikle iki yıldır tatil yapmamış biri olarak, o kıyıda çakılların üstüne oturup seyre dalasım geldi.
|
Alıntı:
Ev Güngören' de. Bahçe Terkos/ Karaburun' da. Karaburun' da deniz var, orman var, geceleri cırcır böcekleri, ateş böcekleri var... Biraz köy gibi... Denizi hırçın adı üstünde zaten Karadeniz. İşte orada minicik bir evimiz daha var. Bahçe de kapısının önünde;) |
Dev Echeveria
1 Eklenti(ler)
Çiçekli resmini buldum;)
|
Hercai menekşe
3 Eklenti(ler)
Hercailer o minicik dalları, narin yapraklarıyla rüzgara , soğuğa nasıl da kafa tutuyorlar. Adeta insana hayat dersi veriyorlar...
|
Kasımpatı
1 Eklenti(ler)
Kasımpatı' mı pazardan aldım. Kokusu harika. O kadar güzel renkler vardı ki ben bunu seçtim. Ama galiba yine uğrayacağım pazara. Dün üst katıma gelen bir misafir, balkondan Kasımpatım' la konuşuyordu, yakaladım onları:cool:.
|
Alıntı:
|
Ooff off off istememmi:p Mısır ekmeği fırınlanmış mısırın unuyndan yapılacak ama;)
Kasımpatının rengi çok güzel Cenan bayıldım.:) |
Alıntı:
Bu kaktüsün adı yıldız şeklinde yine kaktüs yapısında çiçeği olduğu için yıldız ya da polis rozeti denilmektedir. Çiçek ömrü çok uzun değil. |
karadenize gitmek hiç nasip olmadı.ama çok merak ediyorum.belki önümüzdeki yıl karadeniz turu düşünebilirim.çok güzel olur.
|
Karadeniz de Bolu ya gittim.
|
sakarya hendekte görev yapmama rağmen bana nasip olmadı.fıratları değerlendirememiş olmak ne yazık değilmi.
|
Alıntı:
Bundan 12 sene önce Bolu / Abant' ta balayımızı yapmıştık. Yayla evinde kalmıştık. Ortam harikaydı. Dönüşte Köy hanımlarının yaptığı ürünlerden bolca almıştık. Ahududu reçelinin tadı hala damağımızdadır;) |
Alıntı:
Manastırı' nı bilmem... İnşallah bu bayrama hepsini gezicem. Evet hava soğuk olacak ama taktım kafama:D |
Balkona dönelim
2 Eklenti(ler)
Biraz da dikenlilerle ruhumuzu okşayalım:p
Bu benim çılgın gencim. Saçlar havalı ;) |
Mesajlara fotoğraflar nasıl yükleniyor?
|
Bu sayfa sana yardımcı olacaktır. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=6256
|
Teşekkürler....
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
İnşallah, çok fazla tanımıyorum ancak nemi çok seviyor. Onun için ince püskürtmeli bir sulama yaparsanız olur diye düşünüyorum.
|
Havalı saçlına bayıldım cenan. Bende de var ama saçları daha kısa biraz uzaması lazım. Aslında kendisi de küçük daha bebiş sayılır:p
|
Çiçekleri iki hafta da açtı geçti
2 Eklenti(ler)
Çiçekleri iki hafta da açtı geçti
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025