![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
. Hatta sınıftaki saksıların dibine bir iki yaprak serpsek mi diyorum:p |
Olur tabi hem de süper olur. Pazartesi halledelim bu işi:p
|
...
1 Eklenti(ler)
Nine ile dede:p
|
Gelin Teli
1 Eklenti(ler)
Öteki adı Taşkıran
|
Kalanchoe
2 Eklenti(ler)
Birinin rengi pembe, bakalım ötekisi ne renk olacak.
|
Kurdele çiçeği
1 Eklenti(ler)
Çocukluğumu hatırlatan çiçeklerden biri:rolleyes:
|
Calissia / Ahtapot Çiçeği
2 Eklenti(ler)
Üstteki resim Anne Calissia' ya ait. Alttaki resim ise yavrularına ait. Bahardan sonra o yavrularda anne olmaya hazırlanacaklar;)
|
Dalında domates
1 Eklenti(ler)
Şu saatten sonra kızarırlarsa salça yaparız. Yok eğer kızarmazlarsa turşu yaparız. Ziyan edemeyiz bu güzellikleri demi? :p
|
...
1 Eklenti(ler)
Pilea cadierei / topçu çiçeği teşekkürler ayse_afyonlu.
Bu salon çiçeğinin de adını bilmiyorum. Hediye getiren komşum çok çabuk zamanda büyüme özelliği olduğunu söyledi. Yaprakları çok güzel... |
Aloe
1 Eklenti(ler)
Ama alt türü nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok fazla güneş sevmiyor zannedersem aydınlık yerde durması yeterli.
|
Sevgili cenan, güneş sorunlu bir evde bunları başarmışsan tersini tahmin bile edemiyorum. Hepsi gayet iyi durumda. Kutluyorum yürekten...
|
Sevgili Günebakan ve Cenan kardeşim. Bir kaktüsüm olsa sayfaya bodoslama dalacağım. Bakarsınız birgün benimde kaktüsüm olur.
|
Alıntı:
|
Sevgili Cenan, kaktüsleriniz de fotoğraflarınız da çok güzel. Kimi peşpeşe çiçek açacak, kimi sabrımızı sınar gibi bekletecek. Ama sayıları hep artacak.;);)
Sayfan hayırlı olsun, takipteyiz. |
Sayfan hayırlı olsun sevgili Cenan, bu güzellikleri bizimle paylaştığın için bende çok teşekkür ediyorum;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Güllerim bana çok hemde çok uzaklardan hediye geldi. Geldikleri gibi çiçeklerini de gösterdi.
|
Zıpcıktı
1 Eklenti(ler)
Şimdi bahçede. Aslında el atmam gereken minicik bir bahçem var. Onun içinde sizlerden fikir almayı düşünüyorum. Ama şimdi Kışa girdiğimiz için daha erken...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025