![]() |
Sevgili Günüm öğretmenim elinizde ki kaktüs koleksiyonunuzu da sayfanızda görmeyi merakla bekliyorum. Umarım onları da eklersiniz.;)
|
Alıntı:
|
;)Sevgili Günüm nerelerdesiniz yoksunuz ne zamandır sizi ve çiçeklerinizi merak etmekteyim:confused:
|
Sevgili Günüm inanın çiçeklerinize bayıldım. Emeğinize ve yüreğinize sağlık....
|
Elimde olmayan nedenlerden dolayı Bahçevimi ihmal ettim uzun zamandır. Sıkıntılarımı büyük ölçüde atlattım. Bu esnada sayfama koymak için kızlarımın resmini çektim bol bol.
Siz dostlarımı çok özledim. |
Ay sarmaşığım
1 Eklenti(ler)
Tek çiçeği ile şenlendirdi balkonumu. Nefis kokusu vardı. Çok arsız bir sarmaşık ama daha fazla açtırmayı başaramadım.
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüsüm minik ama çok güzel açtı. Sizlerin kaktüs resimlerini seyretmeye bayılıyorum. Bu da benden olsun.
|
Ceropegia sandersonii
1 Eklenti(ler)
Paraşüt çiçeğim. :p
|
1 Eklenti(ler)
Kızımın bir resmi daha. Minicik bir çelikti. Köklenmesi bir yılı buldu. Ama çok hızlı büyüyor.
|
Tavaresia Barkliyi
1 Eklenti(ler)
Bu sukulenti çok ama çok seviyorum. Zahmetsiz ve çok açan bir tür.
|
Günüm'cüğüm evet seni çok özledik umarım sıkıntıların bitmiştir çiçeklerin çok güzel özellikle paraşüt çiçeği harika sanırım sukulent cinsi yanılıyormuyum acaba:)
|
1 Eklenti(ler)
Tavaresia Barkliyi
|
Alıntı:
|
Sabreden derviş muradına ermiş yani çok güzel.Ayrıca Tavaresia Barkliyi de ayrı bir güzel:)
|
1 Eklenti(ler)
Bir gece resmi. Euphorbia milii ve ben kovalamadan önceki misafiri.:p
|
Alıntı:
|
Olsun önemli değil sen rahat olda gerisi kolay Günüm'cüğüm:)
|
1 Eklenti(ler)
Stephonatis Floribunda. Çok seviyoruz bu kızımla birbirimizi.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arap Fulüm. Sevgili Mutlu Kutlu'ya teşekkürlerimi gönderiyorum. Yapraklarını birşey yemeye başladı. Bulamıyorum. Yaprak altlarını kontrol ettim ama tırtıl göremedim. Ne yapacağımı biliyor musunuz?
|
1 Eklenti(ler)
Kocaman bir top olarak açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii'den tohum alabilmeyi başardım. Bu da tohumdan büyüyen bebeğim.
|
çiçkleriniz herzamanki gibi şahane ,Tavaresia Barkliyi ve pembe kaktüsünüze bayıldım , arap fulü ve Stephonatis Floribunda apayrı güzeller inşallah sürekli açarak yüzünüzü devamlı güldürürler ...:)
|
Hoşgeldin sevgili Günüm
Güzel kızların yine göz dolduruyor .
Sukulentlerin bir harika , çekimlerin de çok kaliteli olmuş ;) Artık ara verme amaaa, özledik ! |
Hoşbulduk sevgili arkadaşlarım. Çok yoğun bir çalışma dönemine giriyorum. Ama bahçemi ihmal etmemeye çalışacağım.
|
1 Eklenti(ler)
Sokakta henüz gözleri açılmamışken bulduğum, maalesef tek gözünü kaybeden asil kızım Gölge.
Yaprak arkasından beni izliyor. |
1 Eklenti(ler)
Coryphantha Echinoidea
|
Alıntı:
Sevgili günüm çiçeklerinizin hepsi harika. Emeklerinize sağlık. |
1 Eklenti(ler)
Kum zambaklarım
|
Sevgli günüm,canım oh şükür kavuşturana bu kadar ara verme.
Bu nadide küzelliklerden mahrum bırakma bizleri. Bayıldım bayıldım emeyine yüreyine sağlık. Sevgiyle kal. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025