![]() |
Hepsi çok ama çok güzeller. hiç solmasınlar
|
Alıntı:
|
Bitkiler güzel de, ben hala kediciklerin resimlerini bekliyorum:))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Oğlum Tarçın, kızım Gölge. :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Canlarım benim. Ne kadar güzel kıvrılmış uyuyorlar. Ne kadar güzeller:) Bizim binanın da yavru kedileri oldu yine:p
|
Bizim binada yavru kedi olsa nereye atacaklarını şaşırırlar.
Birkaç yıl önce bodruma yavrulayan bir kedi diğer yavruları apartman sakinleri (nereleri sakinse artık) tarafından atılınca her nasılsa sakladığı son yavrusu getirip benim paspasın üzerine bırakmıştı. Benim kapıyı açmamı beklemiş, yavrusunu bıraktı ve gitti. Gözü açılmamıştı daha. Biberonla büyüttüm. Sonra ev sahibi oldu kızım. Maalesef vicdan artık kolay kolay bulunmuyor. |
Gölge ye adı yakışmış. Tarçın ın gölgesine kıvrılıvermiş, şekerçik
Bitkilerin, verdiğin emeğin karşılığını göstermiş, ne güzel... Eee .. az dökülmedin bu güzellerin yolunda. Tohumuydu ,çeliğiydi ,köklüsüydü. Bak serpilmişler şimdi. Değmiş emeklere, harika hepsi. Öpüyorum canım. |
İnanmıyorum gölge o mu yoksa:eek:. Apartmanın kedisi dediğimiz bir kedimiz var bizim herkes ortaklaşa bakıyor. Aslında uzun zaman oluyor annemin sağlığında bizi ziyarete geldiği nde bahçeye gelen bir yavru kediyi beslerdi. Sonra o kediyi kaybettik, annemi de. Seneler oldu. Bir gün üst kat komşum kedi besliyordu. Hep teyzeyi hatırlıyorum kedi beslerken dedi. Teyzenin beslediği kedinin torunu olmalı aynı ona benziyor.
Şimdi yine yavrumuz var:) |
Alıntı:
Beni nerelere kadar şikayet etmişler. Evinde 10 kedi besliyor mu dememişler, çöplerini balkondan torbayla bahçeye mi atmıyor dememişler. Yaşadığım apartmandaki insanların iyilik çipi yok maalesef. |
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kucaklıyorum seni. |
Alıntı:
|
Hibrit olanlarını bulmanız zor. Yıllardır arıyorum ben. Sonunda Taiwan'dan getirtmeye karar verdim. Çok güzel bir çiçek. Dertsiz üstelik. Neden ilgi göstermez ithalatçılar bilmiyorum.
|
Klasik Euphorbia milii'leri sanırım Eminönünde bulabilirsiniz öyle değilmi Günüm'cüğüm:)
|
inşallah gidebilirsem bakacağım Eminönüne Adanada çok var dı eskiden şimdi pek ilgilenen yok,dediğiniz gibi ithalatçılarında ilgisi yok
|
Alıntı:
|
Yani şimdi, benim Eminönün den aldığım iyi değil mi dediniz siz:eek::eek:
|
Yaldır yaldır açmayacak cemom.
|
Peki(((
Can sağlığı, gecen sene bu da yoktu. Açanı senin bahçevde, zevkle izlerim canım benim. |
:D
Çok yaşa sen e mi.. |
Sevgili Günüm sayesinde Tayvan , Maleyziya demiyoruz artık , Tazmanyadan bile tohum getirtir olduk ;)
Günümcüğüm , bilmem aynı fikirdemisin , bazen bizim çiçekçilerden bile ucuza geliyor . Sebebini çözemedim ;) |
Kesinlikle katılıyorum. Bizim çiçekçilerden çok daha ucuz. Biz serbest piyasada fazla serbest hareket ediyoruz.
|
Haklısınız
Aynen katılıyorum Günümcüğüm. Bu arada çiçeklerin çok güzel canım. :p
|
Ornithogalum "Snowflake"
1 Eklenti(ler)
Bugün aldım. Soğanlı bir çiçek olduğunu okudum internetten. Çiçekleri çok güzel kokuyor. Ona tav oldum zaten.
Çektiğim resmi yükleyemedim. Buradaki resim alıntı. Yukarında çekmişler uzun çiçekli olduğu belli olmamıış. Bendekinde 3 çiçek var. Çiçekleri 30-35 cm kadar. |
Sayın Günüm Balkonunuzu gezdim.Çok değişik ve çok güzel çiçeklerinizi beğendim.Ellerinize sağlık ,bilhassa kaktüs ve sukulent cinsleri harika güzelce fotoğraflamışsınız.Devamını beklerim.Selamlar.
|
Iyi günler iyi haftalar
Çiçekleri görüyor alkış seslerini duyuramıyordum TEBRİKLER
|
Çok teşekkür ederim sevgili serilaaa ve TUTA.
|
Bouvardia
1 Eklenti(ler)
Yalancı yasemin adıyla da bilinen Bouvardia dan bugün ben de bir tane edindim. Çok yıllık bir bitki. Güneş seviyormuş. Beyazı ve kırmızısı da vardı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025