agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Günüm / Bahçe ve ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/21293.htm)

Jezebel 30-10-2010 20:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Günüm (Mesaj 710576)
... Bu deliliğin sonu yok ama iyileşme umudum da yok...

Sakın iyileşme sevgili Günüm ,
etrafımdaki iyi olduklarını sanan insanlara bakıyorum , ev ve eşyalarının kölesi olmuş .
Onun tozu bunun pası derken , hayatları kullanmadıkları eşyaları silip temizlemekle geçiyor .
İhtiyacları olmayan eşyaları biriktirip müze evler yapıyorlar . Bizim evlerler " çiçek ev "
Bazen ev dağılıyor , canım sıkılıyor , sonra diyorum ki "burası müze değil , burası ev ,
buarada ben ve iki çocuğum yaşıyoruz , bu ev ve eşya bize hizmet için var , ben onlara hizmet için değil "
Yani seni ne mutlu ediyorsa aslolan o ;)

Sevgi Durul 30-10-2010 20:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Günüm (Mesaj 710576)
Oğlum, kedilerim, kanaryalarım ve çiçeklerim. Bütün bu kalabalık bir çekirdek aile bile olamıyor ama çok da mutsuz olmadığımı söyleyebilirim. Benim size tavsiyem tropik olduğunu bildiğiniz bitkiyi dışarıda bırakmayın. Bir köşeciğinize alıverin. Zaten soğuk havalarda balkonda bırakırsam bir çiçeğimi evladımı bırakmış gibi oluyorum. Bu deliliğin sonu yok ama iyileşme umudum da yok.

Daha ne olsun sevgili Günüm, en sevdikleriniz yanınızda. Allah eksikliklerini göstermesin.

Ben de sizin dediğiniz gibi alabilecek olduklarımı ev içine aldım. Ama daha sardunyalarım, kalanchoelerim, begonvilim, fırça çalım, bazı sedumlarım, ruj çiçeğim, mavişlerim, begonyam, kohleriam, buz çiçeğim vs balkondalar. İçim hiç rahat değil, en kısa sürede bir çözüm bulmalıyım.

Günüm 30-10-2010 21:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 710704)
Sakın iyileşme sevgili Günüm ,
etrafımdaki iyi olduklarını sanan insanlara bakıyorum , ev ve eşyalarının kölesi olmuş .
Onun tozu bunun pası derken , hayatları kullanmadıkları eşyaları silip temizlemekle geçiyor .
İhtiyacları olmayan eşyaları biriktirip müze evler yapıyorlar . Bizim evlerler " çiçek ev "
Bazen ev dağılıyor , canım sıkılıyor , sonra diyorum ki "burası müze değil , burası ev ,
buarada ben ve iki çocuğum yaşıyoruz , bu ev ve eşya bize hizmet için var , ben onlara hizmet için değil "
Yani seni ne mutlu ediyorsa aslolan o ;)

Uzun yıllar mutluluğun anlamını hep insan ilişkilerinde aradım. Hata olduğunu anlamak epeyi zamanımı aldı ama artık doğru yolda olduğumu hissediyorum. Artık verdiğim sevginin karşılığını alabiliyorum.

Günüm 30-10-2010 21:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 710715)
Daha ne olsun sevgili Günüm, en sevdikleriniz yanınızda. Allah eksikliklerini göstermesin.

Ben de sizin dediğiniz gibi alabilecek olduklarımı ev içine aldım. Ama daha sardunyalarım, kalanchoelerim, begonvilim, fırça çalım, bazı sedumlarım, ruj çiçeğim, mavişlerim, begonyam, kohleriam, buz çiçeğim vs balkondalar. İçim hiç rahat değil, en kısa sürede bir çözüm bulmalıyım.

Amin sevgili SDurul. Saydığınız kızların bazılarını almak lazım korumaya.

Günüm 30-10-2010 21:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kömür (Mesaj 710690)
Herşey harika gözüküyor, elinize sağlık.

Çok teşekkür ederim sevgili kömür.

Sevgi Durul 30-10-2010 21:56

Evet sevgili Günüm, biliyorum. Onları merdiven boşluğuna alacağım, ama üst katlarda ve dış cephede inşaat olduğu için kapı hep açık. Ha merdivende, ha balkonda farketmiyor. Havalar iyice soğumadan, şu işler bir bitse...

Günüm 30-10-2010 22:15

Bu havalar zarar vermez diye düşünüyorum. İkliminiz daha ılıman. Bu da avantaj.
Allah kolaylık versin. İnşaat işleri çok zor.

acemifüsun 30-10-2010 22:24

Sevgili Günüm ben bugün karar verdim, benim de hiç iyileşme umudum yok:) Miliiler bir harika:) Sevgiler

Günüm 30-10-2010 22:27

:D Varsın iyileşmeyelim sevgili füsun.

alperfect 01-11-2010 13:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alperfect (Mesaj 710431)
Günüm hocam genelde bütün kızlarınız özelde flying dragonunuz çok güzel görünüyor acaba flying dragona nasıl bakıyorsunuz
ben Sn. Romantikten bir fidan almıştım ama gelmesinden kısa bir süre sonra yaprakları sararıp dökülmeye başladı havalar soğuyana kadar balkondaydı sonra içeri aldım salonda duruyor umarım kurtarabilirim

biraz derinlemseine araştırınca öğrendim (sanırım) içeri alınan turunçgiller stres cevabı olarak yaprak döküyormuş rahatladım biraz

Günüm 01-11-2010 16:55

Sevimdim alperfect. Baharda coşacaktır bitkiniz.

bettyycim 24-11-2010 23:37

Ah Günüm hanım, hayran kaldım çiçeklerinize ve gördüğünüz gibi beni uykusuzda bıraktı :) yarın işe geç kalacağım sanırım ama değer, teşekkürler ;) sevginize, emeğinize ve bu zevki bize yaşattığınıza

Suna 20-12-2010 19:18

sevgili günüm hn
2 kedim var diyorsunuz . çiçekleri fideleri nasıl koruyorsunuz. 4 aylık bir kedimiz var herşeyi kırıyor döküyor bitkilere saldırıyor. bu günde altın çilek filizlerini devirdi.aldığım tohumları nasıl çimlendireceğim. şaşırdım kaldım.

Jezebel 20-12-2010 19:28

Sanırım sevgili Günüm arkadaşımızın sağlık sorunları var.
Bir süredir aktif değil.
Aranızda telefon numarasına sahip olanlar varsa bana özelden ulaşabilirler mi acaba?
Bendeki telefonu eski sanırım, cevap yok.
Sevgiler.

Sevgi Durul 20-12-2010 19:44

Umarım, önemli bir sorun değildir.

Jezebel 20-12-2010 21:48

Son olarak birtakım testler yaptırdığını biliyorum.
Sonuçlardan haberim olmadı.
1 aralıktan bu yana da hiç girmemiş, açıkçası merak ettim.
İstanbul grubundan tanıyan varsa belki kontrol edip haber verebilir.

laf kalabalığı 09-01-2011 22:06

Bu yılbaşı çiçeklerini nasıl açtırıyorsunuz?

mutama 08-07-2011 15:06

Hepsi çok güzeller.PASKALYA ÇİÇEĞİNİN beyaz renginden VE DİĞER RENKLERİNDEN elınızde varsa rıca edebılırmıyım.

Saygılarımla

yağ-mur 08-07-2011 19:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 729034)
Son olarak birtakım testler yaptırdığını biliyorum.
Sonuçlardan haberim olmadı.
1 aralıktan bu yana da hiç girmemiş, açıkçası merak ettim.
İstanbul grubundan tanıyan varsa belki kontrol edip haber verebilir.

Günüm Hanım'ın durumu iyi kendisiyle görüştüm:p

Güler 08-07-2011 20:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yağ-mur (Mesaj 833473)

Ne kadar uzun zamandır haber bekliyorduk Günüm'den. Kendisine yazdığım özel mesajlara da cevap alamayınca çok merak etmiştim.
Neden siteye girmiyor? Özelime telefon numarasını yazmanız mümkün mü?

acemifüsun 08-07-2011 21:05

Alıntı:

Çok sevindim, haber verdiğiniz için teşekkürler:)

mutama 09-07-2011 23:17

Bu arada sayın GÜNÜM hasta olduğunuzu bilmiyordum.Geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur.

Jezebel 10-07-2011 07:20

Alıntı:

Çok sevindim, bu yazıyı yeni okudum, hakikaten mutlu oldum.
Görüşürseniz selamımı söylermisiniz?
Siteye uğramıyorsa kendince bir sebebi vardır- mesela iyi niyetinden faydalanıp bahçe/evinde gördüğümüz herbir çiçeğe göz dikip istemek gibi.:D
Ben kendi adıma onun canını sıkmıyacağıma söz veriyorum- tövbeler tövbesi:p
Sevgiler.

aygün 10-07-2011 09:41

Bu habere ben de çok sevindim. Merak etmiş, kaygılanmıştım açıkçası.

Günüm 19-07-2011 15:00

Teşekkür ederim hepinize. Elimde olsa birbir kucaklamak da isterdim gerçek anlamda. Ne siz sorun ne ben anlatayım. Geldi; geçmedi ama olsun. Buradayım şimdilik.
Ani taşınmak durumunda kaldım. Türlü çeşitli badirelere göğüs gerdim ama çiçeklerimin %80 lik bir kısmını kaybettim. Euphorbia Miliilerim, plumerialarım ve büyük atlaslarım ve bazı kaktüslerim hariç. Tek tek ben taşıdım onları yeni eve. Ama merak etmeye ve okumaya devam ediyorum.
Bu evde de oh demek mümkün olmayacak. Yeni bir taşınma -ki benim elimde olmayan bir sebepten ötürü- yakında görülüyor.
Ne yapalım. Herşey insan için. Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler..
Sizleri görmek çok iyi geldi. Hala eklemek istediğim fotoğraflar var. En kısa zamanda bahçe sayfama yeni çiçekler ekeceğim.
Beni merak eden herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

yağ-mur 19-07-2011 15:39

ne kadar sevindim mesajınızı görünce,aaa Günüm hanım'dan mesaj var inanamıyorum:eek: diyerek açtım sayfayı,tekrar hoşgeldiniz,merakla bekliyorum çiçeklerinizin görüntülerini:p

Jezebel 19-07-2011 15:56

Hoşgeldin sevgili arkadaşım, seni çok özledik.
Sen ve bahçevin burnumuzda tüttünüz.
Bitki kaybettiğine üzüldüm, ama canın sağ olsun, maharet bitkilerde değil sende ;)
Şükür kavuşturana.

Günüm 19-07-2011 16:37

Çok teşekkür ederim canım yağmur ve Jezebel.
Beni yalnız bırakmadığınız için de ayrıca minnettarım.
Kızlarımla yakında aranızdayız yeniden.

günebakan 19-07-2011 16:40

Hoş geldin sevgili günüm özledik seni dediğin gibi herşey insanlar içindir Allah cana vermesin umarım senin için kötü günler geçmiştir:)

Günüm 19-07-2011 16:41

Geçti dersem kendime de size de yalan söylemiş olurum sevgili günebakan.
Ama mesajlarınız sayesinde epeyi hafifledi.
Hoşbuldum.:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025