agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Günüm / Bahçe ve ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/21293.htm)

feriha 19-07-2011 16:53

Sevgili Günüm, harika çiçeklerini biraz önce sondan başa birer birer izledim. Çoğunu canlı olarak hiç görmedim. Hayran kaldım gücüne, sabrına.. Bu kadar bitkiyle başa çıkmak zor bir o kadar keyifli olmalı..

Merakın hiç bitmesin, sağlık huzur seninle olsun.. Bu da geçer..

Günüm 19-07-2011 17:19

Sevgili Feriha çok teşekkür ederim.
Hep birlikte inşallah.

Sevgi Durul 19-07-2011 17:53

Sevgili Günüm, geçmiş olsun. Bundan sonraki günlerinizin, ferah aydınlık günler olması dileklerimle.... Sevgiyle kalın....

Periş 19-07-2011 17:53

Sevgili Günüm çiçekleriniz adına çok üzüldüm ama daha güzellerini yetiştireceginize inanıyorum sevgiyle kal....

serkan_istanbul 19-07-2011 18:26

Geçmiş olsun. Hoşgeldiniz tekrar aramıza yardımcı olacağımız bir şey varsa söylemeniz yeterli. Bitkilerden verebilirimde . saygılarımla.

acemifüsun 19-07-2011 18:48

Sevgili Günüm yazınızı görünce çok sevindim:) Hoşgeldiniz:) Kayıplar yerine gelir, yeterki siz iyi olun, sevgiler.

iris41 19-07-2011 19:44

Yazıyorum siliyorum .Günüm hanım hep gülün olurmu . hayata yeniden hangi yaşta olursa olsun başlanır ve huzurlu yaşanır zorluklar her daim olucak hangimiz derstsiz tasasız degilizki huzur yüreginizden hic eksik olmasın .yalnızlık hissettiginizde agaclar net dostlarıyla cay keyfi yapabilirsiniz koltuga gerek yok .Ben siyah renkli bir şey hic giymem :D

Günüm 19-07-2011 21:07

Yukarıda güzel dileklerle dolu yazılarını okuduğum tüm arkadaşlarım. Bana ne kadar iyi geldiğinizi keşke yazmaktan başka dile getirmenin bir yolu olsa. İçinizdeki güzellikleri benimle paylaştınız. Hepinize çok teşekkür ederim.

sevim4 20-07-2011 09:13

Sevgili günüm hanım,hoş geldin canım nekadar mutlu oldum.
Lütfen bu kadar uzak kalma bizlerden.
Özeldende yazmıştım mesaj kutunuz doluydu.
Ay çok sevndim.
Sevgiler.

Günüm 20-07-2011 09:17

Hoşbulduk canım sevim4.
İçten mesajınız için çok teşekkür ederim.

sevim.K 20-07-2011 13:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Günüm (Mesaj 838472)
Ani taşınmak durumunda kaldım. Türlü çeşitli badirelere göğüs gerdim ama çiçeklerimin %80 lik bir kısmını kaybettim. .

Sevgili Günüm önce hoşgeldiniz merak etmiştik sizi. Bitkileriniz için çok üzüldüm. Bende bu kış birçok sukulentimi kaybettim ve çok üzüntüler yaşadım. Sizin bitkilerinizin birçoğu özenle seçilmiş çok güzel şeylerdi:( Yeterki sağlığınız yerinde olsun. Yine toparlarsınız sevdiğiniz bitkileri.

Tekrar tekrar taşınmak ciddi problem, yorgunluk, herşey gönlünüzce olsun, sevgiler

Günüm 20-07-2011 14:11

Kesinlikle sağlığımız yerinde olsun sevgili sevim.K
Eskisi gibi her gördüğümü almam mümkün olmayacak belki ama az çiçek olunca daha çok ilgi verebilmek güzel oluyor.
Önümüzdeki taşınma beni kara kara düşündürüyor. Hayırlısı bakalım.

Jezebel 20-07-2011 14:35

Sevgili Günüm,
biz bitki konusunda sana destek veririz.
Sendeki çeşitlerin bizde bulunmadığı bir gerçek ama...
Taşınana kadar biz hazır ederiz, taşınınca göndeririz:p

bettyycim 20-07-2011 16:30

Sevgili Günüm sizi tanımıyorum ama balkonunuz iyi inceleyenlerden birisiyim, eğer isterseniz taşınmada hala taşıyacak çiçeğiniz varsa size yardım edebilirim ;) taşınmanın zorluklarını çok iyi bilirim çünkü ...

Günüm 20-07-2011 17:04

Sevgili Jezebel bitki konusundaki destek teklifin harika. Çok teşekkür ederim. Gönlümdeki gibi bir daire bulabilirsem belki uzun soluklu yerleşirim. Bu göçebe halimde olan çiçeklerime oluyor.
Bu taşındığım evi bulduğum koşullar ne çıkarsa bahtıma idi biraz. Bir sonraki de kışa denk gelecek gibi gözüküyor. Akışına bıraktım. Ama yeni evde, yeni kızlar ne motivasyon olur bana.

Günüm 20-07-2011 17:07

Sevgili bettyycim çok sevindim balkonuma misafir olduğunuza.
Taşınırken Bir gecelik gelin çiçeğimin saksınını dört kat ben indirip, iki kat ben çıkardım. Yeni eve de el arabası tutup taşıdım. Saksı havaya kalkamıyor, sadece yerde sürüklenebiliyor. Ama ben kimselere veremedim. Tepesinden iki dal kırıldı ben oturup çocuk gibi ağladım. Onu taşıdıktan sonra bir hafta tam dik duramadım. Yattığım yerde inledim durdum.
Şimdi ne olacak bakalım. Yardım konusunda sizi liste başı yaptım.:)

ligustrum 20-07-2011 19:18

Sayın Günüm; Bir gecelik gelin çiçeğinin saksısını göremedik. Ama aynı şekilde taşımanızı hiç tavsiye etmiyorum. Belli ki çok ırpalamışsınız kendinizi. Lütfen kendinize zarar vermeyiniz. Bitkilerinizde böyle söylüyordur. Kim bakar onlara?
Bitki delisi olmaya gerek yok.
Sağlıklı günler diliyorum.

iris41 20-07-2011 20:00

Günüm hanım kedileriniz duruyormu? gecen yıl taşınırken en cok beni yoran ve üzen onlar oldu yeni eve motive olamadı halada bebek gibi evi özlüyorlar .Bir gecelik gelininiz icin üzülmeyin ekin yeni fideleriniz olsun:p ben taşınırken 30 za yakın konu komşuya dagıttım bir okadarda burda ortam müsait olmadı öldüler .üzülüyoruz ama ne care hayat devam ediyor yeniler gidenlerin yerini dolduruyor . kocaman bir zakkkumum var 3 kişi zor taşıyor en cok onu seviyorum

Günüm 21-07-2011 06:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum (Mesaj 838930)
Sayın Günüm; Bir gecelik gelin çiçeğinin saksısını göremedik. Ama aynı şekilde taşımanızı hiç tavsiye etmiyorum. Belli ki çok ırpalamışsınız kendinizi. Lütfen kendinize zarar vermeyiniz. Bitkilerinizde böyle söylüyordur. Kim bakar onlara?
Bitki delisi olmaya gerek yok.
Sağlıklı günler diliyorum.

Fotoğrafını çektim sevgili ligustrum. Çiçekli halini yükleyeceğim bahçeme. İkinci kere sevindiriyor beni. Haziranda açtı. İkinci açışlarını bugünlerde yapıyor. Üçüncü tomurcuklarını da büyütüyor. Bu evi en çok o Synadenium grantii sevdi. O da aldı başını gitti.
Bitki deliliği konusunda tamamen katılıyorum size. Sakatlıklara varacak hareketler yaptım. Bir sonraki nakliye de yine ben indireceğim aşağıya. Ama bu defa ev yakın olmayacak. Mecbur kamyona yüklenecek. İnşallah acısız ağrısız taşınabilirim.

Günüm 21-07-2011 07:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi iris41 (Mesaj 838946)
Günüm hanım kedileriniz duruyormu? gecen yıl taşınırken en cok beni yoran ve üzen onlar oldu yeni eve motive olamadı halada bebek gibi evi özlüyorlar .Bir gecelik gelininiz icin üzülmeyin ekin yeni fideleriniz olsun:p ben taşınırken 30 za yakın konu komşuya dagıttım bir okadarda burda ortam müsait olmadı öldüler .üzülüyoruz ama ne care hayat devam ediyor yeniler gidenlerin yerini dolduruyor . kocaman bir zakkkumum var 3 kişi zor taşıyor en cok onu seviyorum

Kedilerimiz çok mutlu sevgili iris41. Daha önce sobalı bir evde oturuyorduk. Kışı çok zor geçiriyorlardı. Bizim yorganlarımızın içinde uyumaya çalışıyorlardı. Buraya Şubat ayında geldik. Pek mutlu oldular. Kemikleri ısındı. Güneşi az aldığı için yayıla yayıla yatıyorlar balkonlarda şimdi. Sefaları kısa sürecek ama daha mutlu olduklarını görüyorum.
Kesinlikle size katılıyorum. Hayat devam ediyor. Kışın 5 E.Milii mi kaybettim. Bunlara yana yakıla arayıp, tanımadığım bir evin kapısını çalıp istediğim beyaz E.Milii de dahil. Kocaman olmuştu oysa. Çok üzüldüm ama bize birşey olmasın dedim sonra.
Resim yüklemeye çalıştım ama yüklenmiyor. Oysa aynı makinenin fotoğraflarıydı yüklediklerim daha önce. Sanırım araştırmam gerekiyor neden olduğunu.

Günüm 21-07-2011 07:39

1 Eklenti(ler)
Gelinlerim..

Günüm 21-07-2011 07:44

2 Eklenti(ler)
Taşındığımda arkadaşım hediye getirdi bu tabağı. İçine midye kabuğu mu taş mı koyayım derken başkası karar verdi ne koymam gerektiğine.

Günüm 21-07-2011 07:56

2 Eklenti(ler)
Nadir açan kaktüslerimden

Günüm 21-07-2011 07:57

Atlaslarım

1 Eklenti(ler)
Çok farklı atlas çiçeğim var ama açtıramıyorum. İki tanesinin çiçeğini görmek kısmet oldu.

sevim4 21-07-2011 08:02

Sevgili günüm hanımcım,sitenin tadı geldi ay kimse çok ara vermesin.
Bir gecelik gelin harika görünüyor sizinde dediğiniz gibi bu tabak böyle kalsın çok şeker.
Çiçeklerine çok üzüldüm geçmiş olsun benimde elimden geldiğince katkıda bulunurum seve seve.
Sen üzme kendini sağlık olsun.
Sevgiler.

Günüm 21-07-2011 08:02

1 Eklenti(ler)
Bu kızımın annesi Cemo. Ona daha birçok şey için yeniden teşekkür ederim.

Günüm 21-07-2011 08:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 839054)
Sevgili günüm hanımcım,sitenin tadı geldi ay kimse çok ara vermesin.
Bir gecelik gelin harika görünüyor sizinde dediğiniz gibi bu tabak böyle kalsın çok şeker.
Çiçeklerine çok üzüldüm geçmiş olsun benimde elimden geldiğince katkıda bulunurum seve seve.
Sen üzme kendini sağlık olsun.
Sevgiler.

Canım arkadaşım benim. Ne güzel yazmışsın. Çok teşekkür ederim içten teklifine.
Tabağı böyle bıraktım zaten. Çünkü içine herhangi birşey koyduğum anda patileriyle dışarı atıp boşaltıp, geçip oturuyor. Herkes sınırını bilecek diyor bana.:)

Günüm 21-07-2011 08:07

1 Eklenti(ler)
Belimi sakatlayan kızım. Olsun varsın. Biz her yere beraber gideceğiz Rabbim izin verdiği sürece.

Günüm 21-07-2011 08:09

1 Eklenti(ler)
Japon güllerimden tek kalan bu. Açmaya devam ediyor.

Periş 21-07-2011 09:57

Sevgili Günüm tek gecelik gelin harika pembe atlas çiçegine bayıldım çok tatlı maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025