![]() |
Canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.
|
1 Eklenti(ler)
''Neye niyet neye kısmet '' derler ya eskiler işte böyle bir durumda Sevgili Züleyhadan gelen tohumlardan çıkan sabah sefası öyle çabuk büyüdü ki işte çiçek bile verdi... Teşekkürler Züleyhacım...
|
Hemde mavi çok güzel bir rengi var.
|
Teşekkürler Nazlıcım, çok hızlı gelişen bir bitki hemen çiçekleniyor.
|
1 Eklenti(ler)
Fotoğrafı çok iyi çıkmamış ama telgraf çiçeğini de çok beğeniyorum. Kendi rrengi olan mor ayrı güzel, çiçeği lila renginde ayrı güzel...
|
Mor telgraf çiçeği ayrı bir güzel zaten:)
|
5 Eklenti(ler)
Daha önceki sayfalarda Kayınvalidemlere köye gidince gördüğüm güzellikleri sizinle paylaşmıştım. Kayınvalidemin bahçesindeki çiçekleri görünce devasa büyüklükte gibi geliyor bana... Biz her şeyi yapıyoruz ama kendi haline bırakılmış ve bu denli büyümüş çiçekler büyüleyici doğrusu...
|
Necla Hanım Kayınvalidenize saygı ve selamlarımızı iletin, Güzel çiçekleri ile sağlıklı bir ömür dilerim.
|
Nejla hanım ellerine sağlık kayınvalidenizin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Köy hayatı, çiçekler ve görsel şölen bu olsa gerek. Kendi hallerinde, güzel bir ortamda büyüyen mükemmel sardunyalar...
|
Farukcum, her gidişimde bakıyorum işin sırrını çözemedim. Olsa olsa teneke saksı ve kireçsiz köy suyu olmalı...
|
Sevgili Nejla nasıl olmuşda bu güzel sayfayı farketmemişim,begonviller,küpeler,kaktüsler,sardun yalar hepsi birbirinden güzeller canım güle güle büyüt ellerine sağlık...
|
Alıntı:
|
Saksıya çiçeklerimizi onlarla birlikte özlemlerimizi sığdırmaya çalışıyoruz, bu kadar oluyor sevgili Nejla.
Özgürlük istiyorlar kayınvalidenin bahçesindeki gibi. Sardunyalara bayıldım,elleri dert görmesin ne güzel yetiştirmiş :) |
Alıntı:
|
Sağol canım benim. Geriden usulca izliyorum seni. Bir süre sesini duyamayınca endişelenmeye başlamıştım ki bilgisayarda sorun olduğunu yazan mesajını okuyup rahatladım.
Bizleri buluşturan, sitemize ve afrika menekşesine ne kadar teşekkür etsem az. Yüreği sevgi dolu kardeşler kazandırdı bana. Erol Evgin'in dizelerini mırıldanmaya başlamışım yazarken:) "Hep böyle kal, hep cana yakın..." |
Siz büyüklerdeki bu inceliğe ve zarifliğe hep hayran olmuşumdur... Çok güzel yıllar görmen dileklerimle...
|
1 Eklenti(ler)
Japon gülüm yine formunda. Bir yandan tomurcuklar veriyor, bir yandan çiçeklerini açıyor. Fotoğrafların gerçek güzelliğini yansıtmadığını düşündüğüm katmerli japon gülümün çiçeği...
|
1 Eklenti(ler)
Full yasemin birçok çiçeği ile açmayı sürdürüyor. Kokusu müthiş...
|
4 Eklenti(ler)
sardunyalarımın birkısmı dinlenmede... Sizinle şimdi çiçekte olanları paylaşıyorum.
|
4 Eklenti(ler)
devamı...
|
Nejla'cım sardunyaya bir bulaştım, çıkamıyorum:)) Her yeni sardunya fotoğrafını gördüğümde " aaaa bu da çok güzelll" diyorum tıpkı senin sardunyalara dediğim gibi. Ceylanın rengi bir harika, güle güle büyüt canım.
|
Sağol Makicim, söylediklerine tamamen katılıyorum. Aynen öyle oluyor gerçekten... Beğendiklerini not et, sonbaharda sana kargo yapayım. Eminim sen benden çok daha iyi bakarsın... Unutma ve bana unutturma ne olur?
|
Teşekkür ediyorum canım benim, senin balkonunda izlemek de mutlu ediyor beni :)
|
Makicim, o güzel sardunyalarını hatırlıyorum. En kısa zamanda senin de balkonunu göreceğimizi umut ediyorum.
|
Hepsi birbirinden güzel. Elinize sağlık.
|
Sevgili Nejla K hepsi çok güzel de, sardunyalar ile begonviller bir başka:) Ellerinize sağlık, sevgiler:)
|
1 Eklenti(ler)
Nejla'cım balkon başlığını hiç düşünemiyorum. Tam bir gecekondu benim balkon :) Yüzden fazla saksı ve tıkış, tıkış :) Ama balkonumdan, senin balkonuna çok güzel kokan bu gülümü gönderebilirim değil mi? Burası da benim balkon sayılır.
Sevgilerimle... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025