![]() |
Evet, biri sardunya dedi... Ben... Hani sardunyalarıma yorum Orkun? Katmerli mi değil mi bu sardunyalar? ( katmerli istediğim için mi katmerli görüyorum, gerçekten katmerliler mi?)
|
Nejla ablacım,çiçeklerin muhteşem..
Fitilli sulamada başarılar dilerim:)Bende yaptım şimdilik iyi gidiyor.. Söylemeden geçemeyeceğim:)Beyaz sardunyana bayıldım bayıldım:) Bol çiçekli olsunlar inşallah:) |
Emelcim, çok teşekkürler... Fitilli sulamada gerçekten menekşeler canlandı. Yazdan önce bütün çiçeklere uygulayabilmenin bir yolu olsa da tatil burnumuzdan gelmese... ( fitilli sulama ile ilgili yabancı sitelerdeki araştırmaların için ayrıca teşekkür ederim.)
Beyaz sardunya şimdi bol tomurcuklu, sonbaharda çeliğin hazırlanacaktır. Hatırlat ama tamam mı? |
Görünen sardunya yorum ister mi ablacım yaa:D Bal gibi katmerli işte.
|
Sağol Orkun, çok sevindim.
|
2 Eklenti(ler)
Sevdiğim bitkilerimden biri de bodur kılıcım...
|
1 Eklenti(ler)
Mor begonvilim uzun süredir yaprak çıkarıyor ve kışı geçirdiği çıplak görüntüsü yerini yeni yeşil yapraklara bırakıyordu. Sonunda morumun ilk çiçekleri de göründü...
|
Ablam bak ta satmışsa buradan alırım sana sarışından.
http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=35067&c=444 |
Sağol Orkuncum. Çok güzelmiş gerçekten. Bol çiçekli olsun... Bu arada çiçeklerinin tamamı pek hoş görünüyor. Cam kenarındaki çiçeklerinden ben de de var ama adını bilimiyorum. Adları ne? Hani şu uzamış olanlar... ?
|
Lilyum onlar ablam.. Benim aldığım sarışın küçük olanlar bir de biraz daha büyükleri var. Bilgilerine. Yarın geliyom Aydın'a çiçeklerini ne zaman vericem?
|
Tamam, lilyumu da öğrendim. Yarın birkaç yere gideceğim ama sen beni çaldır. Olmazsa yine pideciye bırakırız diye düşündüm ama yolunun üstü değilse ta oralara çıkma...
|
Ablam bugün İncirliovaya geçecez. Yarın Aydına gelince ararım seni:)
|
Tamam Orkuncum
|
Ablam sarkıcının durumu iyidir umarım.
|
Orkuncum çok teşekkür ederim. Sarkıcıyı hemen diktim bakalım toparlayabilecek mi? Biraz yorgun gibi ama takipteyim.
|
5 Eklenti(ler)
Ceylan sardunyalarım açmayı sürdürüyor. Daha önce açanları sizinle paylaşmıştım. (1. ve 2. fotoğraftakiler) Şimdi yeni açan renkleri de ekliyorum. Tomurcuklu olan ama açmamış bir ceylanım kaldı. Umarım o da mor beyaz renkli olur?
|
Maşallah ceylanlara bayıldım.Küpeliler zaten açar açmaz sayfayı karşılıyorlar.:DMaşallah hepsine:D
|
Sevgili Nejla cananlar muhteşemler acaba son resimdeki sardunya mesajında sorduğum cananla aynı renk mi?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Böyle gördükçe kendiminkinin rengini çok merak eder oldum:DBakalım hayırlısı ne açarsa şansıma.Olmadı herhafta pazara gider çiçekliler var mı diye bakarım:D;)
|
Nejlacım, küpeliler ve ceylanlar ortalığı yakıyor:) Maaşallah:)
|
Fatihcim ben senin küpelinin - tecrübelerime dayanarak- büyük olasılıkla 3. resimdeki renk olacağını düşünüyorum. Ama benim morlar havalar ısınınca geçkin olmaya başladılar, o yüzden fotoğraf geçkin hali...
|
Alıntı:
|
Özellikle küpeler harika. Emeklerine sağlık...
|
Teşekkürler Orkuncum, darısı başına...
|
İnşallah öyle açarlar.:DBol çiçekli olsunlar.Yazı atlatıp sennle devam etsinler...
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...417#post625417
Begonvillerim... |
Alıntı:
|
İnşallah o dur zira rengi çok güzel Nejla hanımcığım küpeliler harika hele de o en sondaki çok güzel bol bol çiçeklenirler İnşalalh:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025