![]() |
Günebakancığım, çok teşekkürler... Ben de çok beğenerek almıştım... Ama senin eklediğin fotoğraftaki gibi gelişmesini sağlayabilirmiyim bilmiyorum...
|
Eminim sen geliştirirsin sevgi ve su yeterlidir Nejla hanımcığım:)
|
Sağol Canım, bir de şu yaz tatilinde 1 ayki süreç olmasa, beni tek korkutan o... Birilerine emanet bırakacağım sanırım...
|
Evet o zor bir süreç ben geçen sene bir sürü tohumdan fidelediklerimi ve birçok çiçeğimi kaybettim umarım seninkine bakacak birileri olur:)
|
Nejla ablacım,yine döktürmüşsün:)
Küpelilerin süper..41 kere maşalah.. Benim küpelilerde açsada bende rahatlasam:( |
Alıntı:
|
Ablacım,benim küpelilerin gelişimi gayet iyi görünüyor..
Çay demini ben sadece difenbahyaya veriyordum.. Küpelimi beyaz böcekten zor kurtardım..Sen verdiğine göre sinek türü şeyler olmuyor.. Hemen deneyeyim..Teşekkür ederim:) |
Emelcim, sinek olmasın diye bazen ben hiç bir şey olmasa bile ilaç fısfıslıyorum. Beyaz sinek olunca kurtarması çok daha zor oluyor çünkü...
|
1 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=19780 (mesaj no 13)
Daha önce böyle açan japon gülüm bu sefer katmersiz ve yalın kat açtı... Nedenini bilen var mı? Yukarıdaki katmerli fotoğraftan sonra şimdiki açan hali bu... |
Ablacım sinek için hangi ilacı kullanıyorsun..
|
Alıntı:
|
Sayın Nejla K. bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel ama en büyük övgüyü ceylanlara göndermek istiyorum, renkleri harika ve çok sağlıklı görünüyorlar.Darısı başıma;) Ellerinize sağlık..
|
Sevgili hulyam , çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıklı bitkileriniz ile mutlu olursunuz. Bu sitede pek çok yararlı bilgiler bulacağınıza eminim...
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Başbahcivanın gönderdiği çeliklerin biri daha çiçek açtı. Hiç böyle sardunya görmemiştim. Bana değişik geldi.Rengi pembe gibi çıkmış ama lila aslında... Teşekkürler Başbahcivan...
|
Ne güzel bir balkon bu. Kutluyor ve paylaştığın için teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden güzel ve sağlıklı. Begonvillerin göz dolduruyor, yüreğine sağlık.
Begonvil kelimesi hep seni hatırlatıyor bana. Söz verdiğim begonvili hala çoğaltmayı beceremedim. Aldığım sera da kapanmış ama hep aklımda canım. Umarım bir yerlerde karşıma çıkar. |
Ablacım senden gelen küpe fidelerimden birinde iki minik tomurcuk oluşmaya başlamış:) Bitiyorsun deneme için birine tepe kesimi yapmıştım o daha çok yan dallar büyütmeye başladı, tomurcuklar ise diğerinde. Renkleri konusunda bir tahminin var mı acep..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün kendime anneler günü hediyesi bir menekşe aldım. Zaman zaman kendimizi de ödüllendirmeliyiz ama değil mi? ( pek emin değilim, almak için anneler gününü bahane etmiş de olabilirim.)
İşte menekşem... |
189. mesajda bahsettiğim japongülüm her nedense katmerli açtığı halde bu sefer katmersiz açmıştı. Beni şaşırtmaya devam edip tekrar katmerli açmaya karar vermiş... Bu gün yeni çiçeğin tekrar katmerli açmaya karar vermesi beni mutlu etti.
|
Gardenyalarımın ikisi de tomurcuklu ama uzun süredir tomurcuklu... Niye hala açmadı merak ediyorum...
|
2 Eklenti(ler)
İşte gardenyamın tomurcuğu ve melisam...
|
1 Eklenti(ler)
Yavru menekşelerimin son halleri budur.
|
Bir ay olmuş balkonumun gelişmelerini sizinle paylaşmayalı... Bilgisayarımdaki arızaların sonu gelmedi bir türlü... Bu süre içinde pek çok çiçek açtı ve geçti balkonumda... Fotoğrafladıklarımı bir ara paylaşacağım ama pek çok yeni balkonun aramıza katıldığını gördüm. Onları ziyaret edip öyle geleceğim...
|
Sevgili nejla hanım, neredesiniz özlettiniz kendinizi.
|
Alıntı:
|
Nejla hanım herkesin yeri belli oluyor inanın.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Balkonumdaki en sevdiğim bitkilerden biri full yasemin... Şu bir ayda o kadar hızlı büyüdü ki beni şaşırttı. Hele çiçeğini görmek ve o mis kokuyu duymak ömre bedel... Bir sürü tomurcuk var ama açan tek çiçeği sizinle paylaşıyorum. Hepsinin açmasını bekleyemedim...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025