![]() |
Sevgili sebahattin bey,menekşeler harika mor ve katmerli çok güzel ellerine saglık.
|
Ben de şimdi deneme amaçlı yapraktan kendi menekşemden üretmeye çalışıyorum,biraz uzun sürecek gibi.Başarılı olursam sahipleri bile belli.Yavrularlarsa ben bu işi başardım deyip teklifini değerlendirebilirim,teşekkür ederim.
|
Bir geldin pir geldin :)
Ne güzel çiçeklerin hepsi açmış .Menekşeler harika.Yaz orkidesine bayıldım .plumarieyı buradan sevdim .Uzaktan da olsa tanışmış olduk :) |
Sevgili Hozat, Sevim Hanım, Hatice Hanım;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim :) Sevgiler ;) |
;)Sevgili Sebo;
Eve dönmene sevindim,gözlerimiz bayram etti,çok güzel bitkilerin. :)) Selamlar. |
Sevgili Sebahattin hoşgeldin. Biz de balkonun da seni aradık ama çiçeklerin yine çok güzel.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Emre ve Sevgili Kiraz;
Güzel sözleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim :) Balkonum çok keyifsiz, elimde ise bir kaç tür kaldı. İş görüşmelerinden geldiğimde onlarla vakit geçiriyorum. Begonyalarım, onlarda olmasa ne yapardım acaba =) Eklenti 184316 Eklenti 184317 Menekşeler; asil ve güzeller. Havanın serinlemesi sanırım hoşlarına gitti =) Eklenti 184318 Eklenti 184319 Eklenti 184320 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 184321
Eklenti 184322 Vee bu yıl ikinciye çiçek tomurcuğu veren mum çiçeği =)) Eklenti 184323 Bir tek bu ufaklık var elimde büyümeye çalışan. O da solduktan sonra sert bir şekilde budanacak... Kış manzaraları bu kadar =) Sağlıcakla kalın... Sevgiler ;) |
Menekşelerin gerçekten çok güzeller, eşim bayıldı...
Ben mum çiçeğini merak ederdim... Sanırım açtığında buradan göreceğim.. Master işi ne oldu? tamam mı devam mı? Arada iş görüşmesi diye yazınca merak ettim? |
Sevgili Sebahattin ,
Mum çiçeği ve menekşeler harika.Eğer zorunda değilsen mum çiçeğini budama.Komşumuz budadı ve budadığından beri hiç çiçeklenmiyor.Kısaca küsmüş.Bu güzelliği küstürmeye değmez;) |
Sevgili Acarextt03;
Öncelikle güzel sözleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim :) Eğitim kariyerim konusunda bir kafa karışıklığı yaşamaktayım. Gıda alanında eğitimim, iş hayatı ile yüzleşince beni kendinden soğuttu. Bir süre çalışıp para biriktirmek iyi bir dersanede 2012 öss sınavına hazırlanmak istiyorum. Çocukluğumdan beri istediğim hukuk ya da psikoloji alanlarını denemeyi düşünüyorum. Buna rağmen bir yanım ise altı yıllık eğitimini bırakma bu mesleği devam ettir demekte. Kafam karışık, düşünüyorum ve karar vermeye çalışıyorum :) Bu seneki sınavada çalışıyorum ama asıl hedefim 2012 öss sınavı. Bakalım umarım güzel günler bizi bekliyordur... Sevgili Fatih; Beğeniniz için teşekkür ederim :) Bu konuda ki genel kanıya katılmıyorum. Geçen sene mum çiçeğimi ciddi bir şekilde budamıştım. Ondan önceki senelerde açmıyordu. Budadıktan sonra sonuncusu ile beraber üç tomurcuk verdi. Nur içinde yatsın rahmetli Mucip abi hep derdi "İlgi göstermeyin, rahat bırakın hoyaları" diye. Gerçektende fazla üstüne düştüğünüzde açmıyorlar. Ben bakmadım bir köşede duruyor, toprağı kurudukça suluyorum. Sevgiler ;) |
Sevgili Sebo, hoş geldin. Balkonundaki çiçeklerin gibi bizler de seni, sohbetini özledik.
Kız arkadaşlarına söylediğin güzel sözleri ki bunu facebookda hep okudum, çiçeklerine de söylersin. Onlar da sevinir, seni memnun edecek güzel çiçekler, filizler verirler. Eeee, bizlerden bu kadar uzak kalmanın da bir cezası olmalı sana. Ne dersiniz arkadaşlar, Sebo'ya ne ceza verelim? ;) |
Sevgili Sebo, özlettin kendini. Menekşelerin hele o mor çilli olan harika.
Hedeflerin olması çok güzel birşey. Dilerim hepsi gerçekleşir. Sabırla, telaşsız ve umudunu hiç yitirmeden... |
;)Sevgili Sebo, hoşgeldin.Gelir gelmezde tekrar gölümüzü şenlendirdin.Menekşelerin,begonyan ve mum çiçeğin çok güzeller.Merak ettim begonyan sezonluk değilmi?Şu sıralarda kurumuş olması ve baharda tekrar canlanmak için yumrularını bırakması gerekmiyormuydu? :))
|
balkonunu en son keşfeden ben oldum menekşeler harika lilyumlarda hele begonyalar.
sevgiler kardeşim.. bu arada hayatta seni hangi meslek daha çok mutlu edecekse onu seçmelisin. pişmanlık duyacağım bir iş alanına sakın girme. para kadar huzur ve mesleği sevmekte önemli. |
Sevgili sebo hoş geldin, çiçekler harika ellerine salık.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Güler Hanım;
Beni çok güldürdünüz gerçekten :) Güzel sözleri onlarada söyleyeceğim bundan sonra ;) Bu konuda haklısınız, boynum kıldan incedir adaletin önünde, cezam neyse çekmeye hazırım ;) Sevgili Vildan Hanım; İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bende sizin huzur veren fotoğraflarınızı izlemeyi özlemişim vallahi ;) Sevgili Kardeşim Emre; Beğenin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim ;) Soğanlı ve yumrulu bitkiler yılın bir döneminde toprak altına çekilip dinlenirler normalde. Acak bu begonyalar aldığımdan beri hiç solmadılar. Geçen sene aldığım turuncu begonya bir dönem dinlendi ve şimdi çiçek açtı. Eklenti 184336 Sevgili Serkan İstanbul; İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim ;) Nasihatlerinizi dikkate alacağım. Sevgili Sevim Hanım; Hoşbulduk efendim, teşekkür ederim ilginiz için :) |
Menekşeleriniz harika görünüyorlar. Canlı ve sağlıklı. Emeklerinize sağlık.
|
Sevgili SDurul;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim :) Sevgiler ;) |
merhabalar,
en son keşfedenlerden biri de benim balkonunuzu..ama hepsi gerçekten çok güzeller...ama begonyalar ayrı güzeller ... |
Sevgili Sebahattin abiciğim, balkonunu geç gördüğüm için beni affet. 5 sayfayı büyük bir hayranlıkla izledim bugün ve ne yalan söyleyeyim sana çok imrendim. Büyük bir özenle bakıp büyüttüğün birbirinden güzel bitkilerin aynı sen ve kalbin gibi muheteşem çiçekler açmışlar. Oluşturduğun bu güzel balkon umarım ilerde bir bahçeye dönüşür. En iyi dileklerimle... Kardeşin Berna :)
|
Sizin de çiçekleriniz gerçekten çok güzel....
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz ve güzel sözleriniz için =) Eski keyfim yok bende de balkonumda da. Bitkilerimin sayıları bir elin parmakları kadar oldu, hoya çiçeklerini açmadan döktü. Velhasıl-ı kelam kış balkonumda bütün gücü ile hissediliyor...
Sevgiler ;) |
Üzülme baharda canlanır.Kış her balkonda aynı.Kış çiçekleri ile şenlendirirsin.:))
|
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Sevgili Csydn ve Oğuzhan :) Artık tür sayısını azaltmaya karar verdim. Bir sürü kasımpatı ve karanfil çelikledim. Karanfillerde fire çok ama kasımpatılarda durum iyi. Seneye kışın balkonum bu kadar hüzünlü olmayacak yani...
Sevgiler ;) |
Sayın Sebahattin Sargın; Balkonunuzu baştan sona, arada başa tekrar dönüp şöyle bir inceledim. Açıkçası bir balkondan bu kadar çeşit beklemiyordum. Şaştım doğrusu..! Üstelik bir bey olarak titizliğiniz de saksılardan belli oluyor. Özenli, tertemiz ve minik taşlarla bezeli. Vallahi sizi takdir etmemek mümkün değil. Gerçekten yürekten bravo...
Hem begonyalarınıza, hem de annenizin menekşelerinize hayran kaldım. Ben de bir düzen kurabilsem ve bunlardan her renk alsam ne güzel olacak.;) Balkonunuzun keyfini sürmeye sağlık ve neşe ile devam edin dilerim. Biz de paylaştıklarınızla sizi takip etmeye... Sağlıcakla Kalın... |
Alıntı:
Bir fuara, seraya gitmeye bakar. Hele arkadaşımız bir uğrasın dediğim yerlere göreceksiniz eli kolu çiçeklerle dolu olarak çıkacaktır dışarı. Ne demişler körle yatan şaşı kalkar, eeee ne de olsa agaclar.net üyesi. Üstelik Bitki delilerine de kayıtlı yanılmıyorsam. :p |
Sevgili Uzaylı o görüntüler eskide kaldı :( Titizlik annemden gelen bir durum, kalabalık ve dağınık bir ortamda sinirlerim geriliyor =) İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. İnşalah zamanla sizinde tür sayınız artar.
Canım Güler Hanımcığım; Psikolojik olarak buna kendimi alıştırmaya çaışıyorum üstüme gelmeyin =) Geçen gün Sevgili Hederaya Yalovadan kesme çiçek almaya gittik ve Sevgili KGursan'a uğradık. Cymbidium serasına girdik hayran kaldık almamak için kendimi zor tuttum =) Bu sebeple seralara girmem bir süre ile yasak :D:D Sevgiler ;) |
Sebahattin bey menekşeleriniz ve begonyalarınız çok güzel.Annemin de mum çiçeği vardı.hiç budanmazdı.duvara sarardı.
|
Sn. Fikreteren;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben mum çiçeğini budadım ve bu sene daha çok tomurcuk verdi ancak tomurcuklarını döktü. Şimdi yeniden çiçek olduğunu düşündüğüm uzantılarını görmeye başladım. Sanırım bu sefer başaracak =) Sevgiler ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025