![]() |
Ezgi bebişi ve seni kocaman öpüyorum .
Bol şanslı sağlıklı olmasını diliyorum . |
Gözünüz aydın, maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Tadını çıkarın, çok çabuk büyüyorlar.
|
Ne mutluluk yaşanıyor şimdi ;) Maşallah.
Gözünüz aydın ve geçmiş olsun sevgili Dudi Allah nazarlardan, kaza ve belalardan korusun, sevgi ve sağlık ile mutlu bir ömür geçirsin minik, güzel, süt kokulu Ezgi bebek. Şu an biraz sıkıntılı olabilirsiniz ama her fırsat bulduğunuzda onu seyredin, bol bol koklayıp içinize çekin. Sevgili mandalinacı'nın dediği gibi çok çabuk büyüyorlar çünkü ;) |
Gözün aydin sevgili Dudi! Inan her gün sayfana bakiyordum bebis geldi mi diye... Allah anali babali büyütsün. Resimlerini de bekliyoruz. Sevgiler.
|
"]Gözünüz aydın,
Allah analı i büyütsün. Kış çocuğu olmuş. Aman dikkat edin, sakın üşütmeyin bebişi. Sevgiler.i |
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evimize geldik şükürler olsun, tatlımı tatçlı pamukmu pamuk dünya tatlısı bir kızım var. Evimizin neşesi, herşeyi oldu bile :)) En kısa sürede fotoğraflarını paylaşacağım.
|
ayyy ben onu yerimmm. annesi bizim için kokla ne olur pamucuk ezgi bebişi
merakla bekliyorum resmini. Anneye kolaylıklar bebişe Allahtan uzun ve sağlıklı ömür diliyorum. Selam ve sevgiler |
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim. Esas gül goncası odur.
Onun haricinde çiçeklerinizde harika hepsine birden Maaşallah. |
Sevgili Dudi; Yeni yıla harika başlamışsınız. Ezgi bebek Dünya'ya hoş gelmiş. Çok mutlu oldum. Adı da çok güzelmiş, dilerim ona uğur getirsin. Kız çocuğu, anneler için çok eğlenceli oluyor. Anneler, sayelerinde oyun oynatıcam derken çocuklaşıyor ( evclik filan ). Sonra büyüdükçe odaları yetmiyor; kendi yatak odanızda yatağın üzerine bir sürü bebek ve ayıcıklar sıralanıyor; üzerleri itina ile örtülmüş ( çocuklarını uyutuyormuş:rolleyes:).
Büyüdükçe sen bitkilerle uğraşırken, o benim ona ben bakacağım diye ortak çıkıyor. Kendine de bir sulama kabı, saksı v.s. istiyor. Ve böyle artık sen ne yaparsan o da senden önce davranmaya çalışıyor. Sen ise büyüdüğünü hayretle izliyorsun, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle... Bebekliğinin her anının tadını çıkarmanı dilerim. Çok çabuk büyüyorlar. Ezgi bebeğe, annesi-babası ve yakın büyükleriyle sağlıklı, mutlu, çok çok güzel bir yaşam diliyorum. Size de sağlık ve huzurla bu mutluluğun tadını çıkarmanızı diliyorum. Sevgiler... |
Bebeğiniz hayırlı uğurlu, upuzun ömürlü olsun inşaallah,
|
Sevgili dudi dünyanın en güzek kokulu, en yumuşak tenli ve bir çok enleri olan dünya tatlısını kucağına almışsın. Günlerce bakacak ve bakmaya doymayacak ve her defasında '' Bu benim mi ? '' diyeceksin.
Sağlıkla, sıhhatle keyifle büyütmeni dilerim. Sevgiler... |
Alıntı:
O yazsın ben de aynısını diyorum...;) |
Dudi; ne mutlu sana.. Kızını doyasıya yaşamanı dilerim.. Sevgili uzaylı kız annesi olmanın tatlılığını ne güzel anlatmış.. Ben o duyguyu tadamadım, tadanların da hep çok şanslı olduğunu düşünmüşümdür.. Umarım anneli kızlı şansınız sonsuza kadar artarak devam eder..
Sevgiler.. |
Sayın Dudi,yeni yıla yeni bir mutluluk kaynağı ile başlamışsınız. Hayırlı olsun. Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeniz dileğiyle..
|
Benim minik kızım :)
2 Eklenti(ler)
Öncelikle peşin peşin MAŞALLAH ları alalım lütfen :D
|
Sevgili Dudi, kırk bir kere maşallah, daha çok küçük annesi, bir bakmışsın ki abla kız olmuş.;)
Allah sağlıkla, sevgiyle, analı babalı büyümek, ak günler görmek nasip etsin inşallah. Ezgi'mizi benim için de kokla... Sevgiyle... |
Teşekkür ederiz ablacığım, kokladım hemencecik gıdısından :D
|
Maşallah maşallah maşallah..:))) Dünya tatlısı :)
|
minik kızın minik kuzun çook şeker maşallah, Analı babalı büyüsün inşallah.
|
Oyy oyyy maşallah ne kadar tatlı görünüyor maşallah Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin Dudi'ciğim:)
|
Teşekkür ederim Hakkı bey, ayhat veee günebakan ablacığım öpüyorum :)
|
MAŞAALLAH
Gerçekten çok güzel. Allah analı babalı uzun, sağlıklı, mutlu yıllar yaşamasını nasib etsin. Herşey gönlünce olsun. |
Sevgili Dudi, Allah bağışlasın.. Güle güle büyütün.. Enseden bir koklama da ben rica edebilir miyim?
|
Sevgili Dudi bu ne güzellik, pembeler içinde melek mi desem, pamuk şeker mi?
Güle güle büyüsün, güzel günler görsün... |
Maşallah; Allah analı babalı büyütsün. Güzel yazılar nasip etsin inşallah.
|
Maşallah küçük prensese. Patikleri bile kendisinden büyük. Keşke yakın otursaydık gelirdim sevmeye kuzuyu.
Allah analı babalı büyütsün. |
Alıntı:
|
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin hayatı üstündeki pempe gibi pespembe olsun anne ve babasının yüzünü güldüren bir evlat olsun. Maşaallah.
|
Maaşallah.
Allah uzun ömür, sağlık ve mutluluk versin. Evinize bereket getirsin. Uzuntü, sıkıntı ve hastalık evinizin eşiğinden içeri girmesin. |
Kocaman MAAŞALLAHHHHHHHHH
Hoşgeldin Ezgi bebek, mutluluk getirdin. Ömrün uzun bahtın acık olsun bebişim. Dudişim, güzel anne, sana da kocaman bir MAŞALLAHHHH. Mululuğun daim olsun, doya doya öp kokla bu güzelliği. |
Maşallah bebeciğimize:) Allah analı, babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, güzel günler görsün canım:)
|
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsüm
|
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Rabbim nazarlardan saklasın inşaallah..
|
Hoş geldin dünyamıza Ezgi bebek ,Maaşallah subhanallah.
Allah analı babalı sağlık sıhhat içinde büyüme nasip etsin .BAHTI AÇIK OLSUN. Müsadenizle yanaklarından ellerinden ve ayaklarından öpüyorum.:))) Saygılar selamlar. |
Dünyanın en güzel olayı...
Allah analı babalı büyütsün ,hayırlı olsun. |
Şen ailesinin ezgiye hediyeleri :)
4 Eklenti(ler)
Şen ailesi (Hakkı Şen,Özgül Şen (Hakkı beyin eşi) ve Sema hanım (Hakkı beyin ablası) )'nin Ezgime hediyeleri, ellerine, kollarına ve yüreklerine sağlık :) Teşekkür ederiz :D
|
Sayın Dudi, Allah bağışlasın ...
|
Maşallah. Allah bağışlasın, çok şeker.:))
|
41 kere maşallah, Allah nazardan saklasın, bahtı açık olsun bu güzelliğin. :p
|
Sevgili Dudi, bizler de bu güzel paylaşıma teşekkür eder, sevgili Ezgi'ye uzun, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve dolu dolu bir yaşam dileriz..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025