![]() |
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsün ;)
|
Bahar :)
5 Eklenti(ler)
Benim bu bahar bakımsız bitkilerim yinede bana güzellikler gösterdiler :)
Öncelikle frezyalarım :) |
3 Eklenti(ler)
- Beyaz küpe çiçeği kışı balkonda geçirdi. Demek çok üstüne düşmemek gerekiyormuş :)
-Sempervivum çiçek açacağım diyor :) - Portakal çiçekleri tomurcukta :) |
Küpe çiçeğinize nazar değmesin. Çok isteyip te bir türlü yetiştiremediğim bitkilerden biri. İzmir'in sıcaklarına dayanamıyor. Sempervivum yeni kardeşleri geliyor sanırım. Bendekiler de hep öyle tomurcuk gibi başladılar ama çiçek değil.
|
Teşekkür ederin Hakkı bey; sempervivum yavru olsa daha hoşuma gider :)
|
En güzel çiçeği görebilmek umuduyla sayfanıza tıkladım. Ama göremedim:(
Ellerinize sağlık... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Menekşem ve susamış kahve ağacım :)
|
Maşallah:)
|
Maşallah yesin onu teyzesi,dudiciğim bence sen en güzel ve en değerli,çiçeğe sahip olmuşsun,Allah bağışlasın.sevgiler....
|
Çiçeklerin rengide pek güzelmiş...
|
Sevgili Dudi,
Maşallah Allah nazarlardan saklasın ve sağlık,huzur ve mutluluk içinde büyüsün. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sevgili loveflower, iremsıla :)
Yılmaz bey sizin ufaklık nasıl? Onu da görmek isteriz burada :) Öptüm bile burnunu, çok tatlı Eser ablacığım :) |
Oy Oy Oy yerim o tombişi ben .:))Nasılda bakıyor.
Allah nazarlardan korusun.Bahtı açık olsun iNŞALLAH. ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİDİR. |
Maaşallah tatlılığa bak. :) Poz da verirmiş annesine... Allah korusun, maaşallah! :)
Sevgili Dudi, şimdi öyle balkonla ilgilenemiyorum demek yok. Ben ebruli gülümüzün bu seneki görüntülerini senden izleyeceğim, ona göre. :) Bu arada sempervivum çiçek açarken ortasını uzatmaya başlıyor. Şuradaki gibi: http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-img_0942.jpg Yani seninkiler yavru sempervivumlar. :) |
Dudi'ciğim o ne güzel çiçek öyle nasılda güzel bakmış allah bilir mis gibi de kokuyordur o şimdi benim için de bol bol kokla o değerli çiçeğini:) Onun yanında diğerleri biraz sönük kalıyor ama neyse onlra da güzel diyelim de hatırları kalmasın:)
|
bebeğinizin ve çiçeklerinizin maşallahı var....:)) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütür inşallah...:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ebruli gülüm malesef öldü sanırım. Tek yeşil dal kaldı. Ne olacak bilmiyorum. Sanırım hastalandı; mantari hastalık :( Sempervivumumun yavrulaması daha hoşuma gitti :) Çoklu görüntülerini çok seviyorum. |
Alıntı:
|
Bize yakın olsaydınız biz onu çoktan öpüp koklamıştık ailecek bayılıyoruz bebeklere:)
|
Yolunuz düşerse bekleriz her zaman, uzak olmak bahane değil ablacığım:)
|
En güzel çiçeğiniz de nadide bir çiçekmiş,Allah analı babalı büyütsün,Allah yüzünü hiç soldurmasın bahtı hep açık olsun.O çiçeği bir kerede benim için koklarsanız sevinirim.Sevgiler,selamlar.
|
Maşallah canım benim ya.
|
Echevira :)
2 Eklenti(ler)
Gün itibariyle durumumuz :)
|
Maşallah, maşallah harika görünüyor:)
|
Turuncu çok yakışmış buna.
|
5 Eklenti(ler)
-Küpe çiçeği (tohum bile yapmış)
-Atlasım ve filizleri (geçen sene Zafer İnandıklı vermişti). -Portakal -Çiçeğini dört gözle beklediğim küpe çiçeği (Hhatice ablamın hediyesi) -Leş kaktüslerim |
2 Eklenti(ler)
- Menekşem
- Böğürtlenim çiçek açacak |
Alıntı:
|
Dudi, Gül konusunda uzmanlaşmışsın sanırım. Paylaştığın fotoğraf ve bilgiler için teşekkürler.
|
Frezyaların harika.
|
2 Eklenti(ler)
Benim kahve meyve için çiçek açacak sanırım :)
|
Balkonunuzu gezerken tüm çiçeklerine ayran kalmıştım ki, bu çiçeği görünceye kadar.
En güzeli buuuuu. |
Alıntı:
|
En güzel cicegin nasil sevgili Dudi? Biz onuncu ayimizda ve son derece hareketli ve merakliyiz. Evde bebek varken cicek böcekle ugrasmanin zorlugunu en iyi bilenlerden biri de benim sanirim. Artik bebek arabasinda durmayinca bahceye oyun parki aldik. Bu sabah günesi görünce yarim saat o oynarken biraz ciceklerime gübreli su verip birkac cimlenen bitkiyi topraga aktardim. Yarim saat iste, sonra aglamaya basladi. Artik yarim saati bile kâr sayiyorum. Sana da kolayliklar diliyorum, minik kizina ragmen güzellikler yaratiyorsun. Sevgiler.
|
Çiçeğim çok hareketlenmeye başladı çiçeksever70'im :) Sizden kalır yanımız yok. Hep kucağımda farklı yerler, farklı şeyler incelemek istiyor. Bir hafta sonra beşinci ayımız bitecek. Ben artık akşam uyuduktan sonra bitkilerime bakabiliyorum. Gece sulamasına alıştı zavallılarım :) DÜn akşam birkaç birkim vardı bekleyen onları sonunda saksılarına kavuşturdum :) Bize yarım saat bile yok anlayacağın, gündüz uykusunuda sevmiyor. Ancak gece uyuyunca ev işlerinden vakit kalınca bakabiliyorum :) Öpüyorum ikinizide :)
|
Maşallah allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin çok tatlı. Kahve ağacınızada maşallah. sevgiler.
|
Teşekkür ederim sevgili serkan_istanbul :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025