![]() |
Alıntı:
|
Ben beyazını hiç görmedim pembesi var durmadan açıyor.
|
Beyazı açtığında sizin için zevkle fotoğraflarım ablacım ;)
|
Zıpçıktınız daha da çiçeklenir inşallah. Benimkilerde tık yok :mad::mad:
Geçen gün dayanamadım saksıyı kurcaladım, soğanlar gayet iyi durumda köklü de, ama yeşerecek taraflarda kararma var. |
Alıntı:
merakla bekliyorum |
Süpriz...
2 Eklenti(ler)
Beş gün sonunda eve döndüğümde ölmüş olarak bulmayı düşündüğüm küpe çiçeklerimden biri bana süpriz yapıp beni şaşırttı ;) Diğerleride gayet sağlıklıydı. Bu küpe sevgili lipres'den aldığım ingiliz küpe çiçeklerinden biri;)
|
Nasıl da içiniz kımıl kımıl olmuştur :) Harika görünüyorlar..
|
Çok güzel sevgili dudi, malesef benimkiler çok gelişmedi kapını calarız.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzelmiş Dudi'ciğim güle güle büyüt canım:)
|
O gülleri nasıl yetiştirdiniz öyle . Ne kadar güzel olmuş. Güzel de laf mı . Muhteşem...
|
Sevgili Dudi ne kadar güzel küpeleriniz, ellerinize sağlık:) İzmir'in sıcaklarında küpeleri nasıl yaşatacağımı şaşırdım, açmalarını falan da istemiyorum, sadece şu iki ayı sağ salim atlatalım.
|
Benim iki tane küpe çiçeğim ölmediler sürünüyorlar bakalım yaşayacaklarmı bir tane de çeliklediğim o da ağırdan ağırdan yaşamaya çalışıyor bulabilecekleri en serin yere koydum onları ordada olmazsa başka bir yerde olmaz demektir.
|
Alıntı:
|
Böğürtlenlerime buyrun :)
2 Eklenti(ler)
İlk hasatımı yaptım. Bir yemek tabağı böğürtlen oldu. Dolaba koydum soğuk soğuk akşam yemeğinden sonra eşimle yiyeceğiz :)
|
Sevgili dudi, böğürtlenler çok güzel. Bizim bahçedekilerin hepsi olgunlaşmamış. Bugün fotoğraflarını çektim, sizinkiler gibi iri değiller.
|
Bunlar hem iri, hem ağızda dağılıyor hem de ekşi değil ablacım çok hoşuma gitti.
|
Sevgili Dudi, çok güzel afiyet olsun.
Tadı nasıl, benimkilerin olgunu bile çok ekşi. |
Bence dudi'nin böğürtlenleri tatlıdır. Dudi. Sahi dolap handi oda da. Eşinin bu akşam işi yok mu?
|
Çok güzel görünüyorlar Dudi tam atıştırmalık:)
|
Sayın Dudi küpelilerinize görünce bende üzüldüm. Aynı sorunu bende şu sıralar yaşıyorum.:( Benimde bütün küpelilerim kurudu ama yılmak yok. Bu arada böğürtlenlerinizin albenisi çok yüksek, afiyet olsun.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz bırakıp bir yere gitmedik, ama küpeler yine kurudu. Küpe sıcaklara dayanamıyor, çok nazlı bir bitki. Ben küpelerden ve küpe almaktan vazgeçtim, sevgili Dudi. Budadıklarım yeşerirse yeşerir, yeşermezlerse kendileri bilir. Yapacak bir şey yok. |
Evet ablacım, dediğin gibi kurtulurlarsa ne ala yoksa kendimizi üzmemek lazım ama olmuyor işte üzülüyorum :(
|
Sevgili Dudi, böğürtlenlerin hepsini yediniz mi?
Yarısını reçel yapın diiyecektim :) |
Evet afiyet olsun böğürtlenler çok güzel:) Beni ye diyor bakana fotoğrafta siyah siyah:)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
- İlk iki fotoğraf pembe-beyaz gül
- Böğürtlenlerim - Bodur narım - Karışık renkli zıpçıktı saksım |
Kahve ağacım ;)
2 Eklenti(ler)
Kahve...
|
Sevgili dudi,bazı bitkilerimizi gayıp etsekte güller sadık dot gibi bizi mutlu yapıyorlar.
Çok güzel. |
Evet sevgili sevim4, dediğiniz gibi küpe çiçeklerini kaybetsekte güller sevindiriyor :D
|
Sevgili Dudi nihayet balkona gelebilmişsiniz.:) Tatil dönüşü yine güzellikler karşılamış sizi ne mutlu size.. Hepsi ayrı ayrı çok güzeller. Hele böğürtlenler ve kahve ağacınız harika.
|
Yeni yeni kendine getirdim Hakkı bey, hepsi sıcaklardan etkilendiler. Sizin emanetlerinizde kök yapmayı geçmiş yumru oluşturmuşlar ;)
|
Alıntı:
|
E tabi yapsınlar artık :D Havalar serinlesin hepsini göndereceğim size hiç dokunmadan :) Siz de o kaptaki toprakla birlikte hepsini geniş bir saksıya alırsınız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025