agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Hakkı Şen / Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/15479.htm)

Fatoş 12-06-2010 12:38

Hakkı bey terasınız çok güzel olmuş, sardunyalarınız, sabah sefalarınız, domatesler, acem halısı, petunyalar, kasımpatları, bir de yanın da sıcak çay. Ellerinize sağlık.

Hakkı Şen 12-06-2010 19:41

Çok teşekkür ederim Fatoş hn. Emekli olmadan sabah sefası ekmeyeceğim bir daha. Sabah açıyorlar onların seyrine doyamadan işe gidiyorum geldiğimde hepsi kapanmış oluyor:)) Sizde İzmir'desiniz nasıl olsa yolunuz düşerse bir çayımızı içmeye ailece mutlu oluruz, her zaman bekleriz.

acemifüsun 12-06-2010 21:03

Sevgili Hakkı Şen terasınız, çiçekleriniz çok güzel, ellerinize sağlık:) Sağlıkla keyfini yaşayın:) Petunyalar, sardunyalar, kasımpatları, domatesler, hepsi çoşmuş.:)

Hakkı Şen 13-06-2010 01:37

Bugün petunyalardan biri tamamen ölüp gitmiş. Hiç anlamadım. Gayet sağlıklıyken nasıl oldu da bozuldu. Yapraklarına hep bakıyordum yapışkanlık falan var mı diye. Böyle olunca insanın hevesi kırılıyor. İnşallah başkası bu duyguyu yaşamasın.

Sevgili acemifüsun, gerçi size ben hala acemi diyemiyorum ama:)) ziyaretinize teşekkür ederim. Yaz çiçekleri biraz hevesimi kırdı, ölen petunyalarımın yerine yenilerini diksem olur mu dersiniz?

Satı Uğurtan 13-06-2010 01:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen (Mesaj 654081)
Değişik açılardan çekilmiş bir kaç fotoğraf..

Petunyalar, çardağın ayaklarına sardırdığım sabah sefaları.

Sevgili Hakkı bey, petunyalara bayıldım çok güzeller sağlıkla tadını çıkarın.

acemifüsun 13-06-2010 12:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen (Mesaj 657479)
Bugün petunyalardan biri tamamen ölüp gitmiş. Hiç anlamadım. Gayet sağlıklıyken nasıl oldu da bozuldu. Yapraklarına hep bakıyordum yapışkanlık falan var mı diye. Böyle olunca insanın hevesi kırılıyor. İnşallah başkası bu duyguyu yaşamasın.

Sevgili acemifüsun, gerçi size ben hala acemi diyemiyorum ama:)) ziyaretinize teşekkür ederim. Yaz çiçekleri biraz hevesimi kırdı, ölen petunyalarımın yerine yenilerini diksem olur mu dersiniz?

Benim petunyalarda da bir kayıp var, 6-7 kökten biri aniden gitti:( Petunyalarda ki sorunları bildiğim için cesaret edemiyorum, hadi bu bahar deneyeyim dedim, fakat anladığım üzüleceğim.

Hakkı bey kayıplar devam ederse ben rozetlerle devam edeceğim, yine de siz bilirsiniz:)

Hakkı Şen 13-06-2010 22:50

Teşekkür edeim Satı hanım, kalanlarla idare ediyorum:))

Hakkı Şen 13-06-2010 22:54

Sevgili acemifüsun, bugün kuruyan petunyalar yerine bodur aslanağzı aldım. Rengarenk sanırım onlar da güzel olacak. Duvara astığım saksılara diktiğim için rozetlerin çiçekleri çok yukarda kalır, göremem diye düşündüm.

Hakkı Şen 13-06-2010 22:58

3 Eklenti(ler)
Hasat zamanı :D

acemifüsun 13-06-2010 23:11

Oh oh salatalar bahçeden, afiyet olsun:) Aslanağzı çok dayanıklı bir bitki, kuruyan çiçeklerini topluyorum, çiçeklerini devamlı yeniliyor:)

Hakkı Şen 13-06-2010 23:26

3 Eklenti(ler)
Sabah sefalarımı çok şükür doyasıya izledim...

asumandilek 13-06-2010 23:45

Petunyalar coşmakta gecikmeyip bizi haklı çıkarmış.. :)) Maşallah. Nasıl güzel duruyorlar. Fakat ben şimdi o camın son haliyle karşıdan bir fotoğrafını görmek isterim. Bembeyaz bir duvarı süsleyen renk cümbüşünün içinde o kahve camlar muhteşem bir seyir gerçekten. Bu arada bu camı çok sevdim ama domatesler de nasıl güzel olmuşlar öyle. Ben bakmaya bile doyamadım, sizin yemeye doymadığınızdan eminim. :) Elleriniz dert görmesin. Teras bahçenizden bereket eksik olmasın inşallah. Sağlıcakla...

Hakkı Şen 14-06-2010 09:21

Evet Sn asumandilek gerçekten görülmeye değerdi petunyalar ama birkaç kök aniden kuruyunca söküp atmak zorunda kaldım. Yerine aslanağzı diktim. O şekilde fotoğraflarım:))

Güzel temennilerinize teşekkür ederim. Domatesler de seyirlikti az olunca insan yemeye kıyamıyor. :))

freesiaN 14-06-2010 10:30

Merhaba Hakkı abi
kargom cumartesi akşam elime ulaştı ancak dün nöbete gittim daha yeni geldim o yüzden haber veremedim.Yalnızca o uzun olanı tanıyamadım ve de o biraz kurur gibi olmuştu,umarım yaşatabilirim hepsini.Tekrar teşekkür ederim

freesiaN 14-06-2010 10:31

Ayy nasıl güzel görünüyo domatesler tuzlu tuzlu,afiyet olsun :)))

Hakkı Şen 14-06-2010 10:49

Sn. freesiaN o uzun olan bodrum papatyasıdir. 101 no'lu mesajda görebilirsiniz. Diğerleri sağlıklı ulaşmıştır inşallah bu sıcaklarda..

Domatesler afiyet oldu hiç merak etmeyin :))

freesiaN 14-06-2010 11:18

Evet merak etmeyin hepsi gayet sağlıklı.Bi de sakızlardan kalın köklü olanın dalı kırılmış fakat kopmamıştı o kısmı da toprak örtecek şekilde diktim,doğru mu yapmışım? :(

umutyolcusu 14-06-2010 11:35

Bizim domatesler ne zaman olacakta yiyeceğiz bakalım.Her halde siz daha erken ektiniz.Ben mayısın son haftası fideleri dikmiştim daha yeni meyve oluşumu başladı.

Hakkı Şen 14-06-2010 12:11

Domatesleri nisan ayı başlarında ekmiştim Sn. umutyolcusu.. Keşke tarla domatesi ekseymişim. İnanın görüntü var ama lezzet hiç yok :(

Dudi 14-06-2010 13:15

Vay vay vay sizin gelişmeler boğaza doğru yayılmış :D Her ne kadarda olsa pazardan, manavdan veya marketten aldığımız domateslerden daha lezzetlidir onlar. Bu sene pazarlardaki çanakkale domatesleri çok kötü içleri hep odun gibi ne lezzeti var ne de güzel bir görüntüsü :(

Hakkı Şen 14-06-2010 13:24

Evet sevgili Dudi, petunyalar haricinde gelişmeler baya ilerledi :p Ani kurumalar oldu petunyalarda. Ben de anlamadım ama bu çiçeğin böyle huyları varmış.:)

Dudi 14-06-2010 13:35

Olsun canınız sağolsun, oluyor arada istenmedik durumlar :)

zeynep dila 14-06-2010 14:23

Sayın Hakkı Şen,
Benim bahçemde yapamadıklarımı siz terasınızda yapmışsınız. Emeğinize sağlık.

Hakkı Şen 14-06-2010 14:45

Çok teşekkür ederim sayın zeynep dila. İnsan isteyince olabiliyormuş deneyerek öğreniyoruz.

Hakkı Şen 15-06-2010 10:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi freesiaN (Mesaj 658013)
Bi de sakızlardan kalın köklü olanın dalı kırılmış fakat kopmamıştı o kısmı da toprak örtecek şekilde diktim,doğru mu yapmışım? :(

Evet Sn. freesiaN en doğrusunu yapmışsınız bence..;)

nazlı hilal 15-06-2010 12:24

Ben domateslerimde henüz çiçek bile göremedim,siz koparmışınız afiyet olsun...

cigdemozkan 15-06-2010 13:05

bayıldım görüntülere... Ellerinize emeğinize sağlık. Afiyet olsun

Adalet Yağcı 15-06-2010 13:27

Hakkı bey, domatesler harika görüntüsüne rağmen lezzetsiz olabiliyorlar.
Dediğiniz gibi tarla domatesleri daha lezzetlidir, ama biraz da bizim katkımız oluyor lezzet konusunda, sulamayı fazla kaçırdığımızda lezzeti kaybediyoruz malesef.
Yine de kendi emeğimizle meydana getirdiğimiz sebzelerimiz satın aldıklarımızdan daha değerli.

Sarmaşıklar müthiş, mavi olan özellikle.

Hakkı Şen 15-06-2010 15:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nazlı hilal (Mesaj 658717)
Ben domateslerimde henüz çiçek bile göremedim,siz koparmışınız afiyet olsun...

Teşekkür ederim Nazlı hn. Yerine başka fideler bile ekmeyi düşünüyorum:D

Hakkı Şen 15-06-2010 15:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cigdemozkan (Mesaj 658736)
bayıldım görüntülere... Ellerinize emeğinize sağlık. Afiyet olsun

Çok sağolun Sn cigdemozkan.. Sizinkiler ne alemde?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025