![]() |
Benim boyumu geçmiş Japon gülleri ağaç olmuş, sokak neredeyse görünmüyordu. Melek borazanları ağaç gibi olmuştu. Zaten bütün saksıları da büyük boylardaydı.
|
Türkan Hanım'ın balkonu sıcak bir iklimde mi?
|
2 Eklenti(ler)
Türkan Hanım'ın balkonu Mecidiyeköy Ortaklar caddesinde aniden cennet gibi karşıma çıkıverdi, salonunda sayısız kaktüs. Ayıp olmasın diye bir kaç fotoğraf çektim sadece.
Bir de can yoldaşı var ki sorma gitsin. Alıntı:
|
Açık adres verdiniz Vildan hanım şimdi hepimiz buluruz o balkonu:))) Bulunmak istenmeyecek gibi de değilki. Çok güzel gerçekten:)
|
Yerim o can yoldaşının tatlı suratını, mıncıklayacaksın :D
|
Vildan hanım ellerinize ve emeğinize saglık muhteşem...
|
Teras şimdiden şenlenmeye başlamış ne güzel. Birde yaza görmek lazım:)
|
Sevgili Vildan Hanım; balkon fotoğraflarından ve kızının(!) portresinden ablamın haberi oldu..
Teşekkürlerini ve sevgilerini yolluyor. İst.'a gelme planım var, umarım görüşebiliriz.. Buradan istediğiniz bitki/tohum varmıydı? Sevgiyle.. |
Yeşim Hanım'cım Türkan Ablanın fotoğraflarını hemen eklemek istedim, hatta fikrinizi almak için mail yolladım, sanırım gözünüzden kaçtı. Ama laf lafı açtı, jakarandalardan bahsederken dayanamadım.Türkan Abla'ya sevgi ve saygılar.
İstanbul'a geldiğinizde haberleşip buluşursak sevinirim. Teklifiniz için teşekkürler, beni yetişkin jakaranda sahibi yaptınız, o yaşasın, siz gelin yeter.... |
2 Eklenti(ler)
Datça'da Derya Hanım'ın serasından bu gidişte aldığım minik mor çiçekli yayılıcı çiçek. Üzeri tomurcuk doluydu açmaya başladı. Yanılmıyorsam adı Aubrieta..
|
Muhteşem görünüyor. Çok sağlıklı görünüyor. Vildan Hanım çok iyi bakmışsınız kutluyorum sizi.
|
1 Eklenti(ler)
Kış ortancası dayanıklı çiçekleriyle tam formunda..
|
1 Eklenti(ler)
Karda, kışta bıkmadan çiçek açan kadifem...
|
1 Eklenti(ler)
İçeri dışarı taşınırken şaşkına dönen beyaz clematis de çiçek açtı iki de tomurcuğu var..
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl ektiğim Adıyaman lalesi, sadece yapraklanmıştı.
Aralık ayında CNR daki fuarda çok ucuz soğanlar satıyorlardı, bakma abla al dedi satıcı, bende geçen yıl ektim açmadı dedim.Abla al, ek, koy bi kenara unut dedi. İçeriye de almadım, yani hiç şımarmadım. Üç soğan da yeşerdi hatta biri dört yerden sürgün verdi. |
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri çok iri değil, ama renklenmeye başladı.
|
Çok güzel görünüyorlar Vildan hanım'cığım clematisiniz fark atmış harika:)
|
2 Eklenti(ler)
A bir de baklalarım var 6-7 kök. Onlar de çiçek açmış.
|
Sevgili Zenfree, Sevgili Günebakan, havalar ısındıkça bahçelerimize, balkonlarımıza renk gelmeye başladı. Ne güzel...
|
Baharı erkenden yaşattınız sevgili Vildan Sönmez. Eflatun, pembe, sarı ve beyaz. Gözlerim bayram etti. Sevgili zenfree' ye de katılıyorum özellikle ilk bitkiniz çok sağlıklı gözüküyor. Ellerinize sağlık. Güle güle büyütün.
Sevgiler... (Bu arada ben mesajı yazmaya başladım bitirene kadar araya 5 mesaj 5' de resim girmiş :D) |
Vildan Hanım teras yine çok güzel renklenmiş ellerinize sağlık. Clematis de "bakın ben elimi çabuk tutanlardanım" der gibi çiçeklenmiş. Çok kibar gözüküyor. Bu arada Aubrieta'lar çok güzel yayılıyor, ben bahçeye geçen sene dikmiştim bu bahar çok güzel yayılarak geliştiler.
|
Sevgili Sarıefe aslında teras hala kış modunda, bunlar tek tek açan erkenciler.
İnşallah kayıplarımız az, çiçeklerimiz bol olur... Alıntı:
|
Ne güzel rastlantı. İki gündür foruma bakamamıştım, fotoğrafları ekleyince diğer başlıklara baktım, senin bahçende son mesajlarda da Aubrieta. Ama Selen'cim senin çiçeğinin renkleri çok göz alıcı doğrusu.
Alıntı:
|
Sevgili Vildan hanım terasınızda baharla birlikte renkler başlamış:) Hızlı clematisin beyaz çiçeği çok hoş:) Her zaman olduğu gibi tüm bitkileriniz sağlıklı ve güzel:)
|
Aynı anda birbirimize mesaj yazmışız Vildan Hanım. Evet ben de çok seviyorum renklerini. Çok da güzel yayılıyorlar. Sevgiler.
|
Füsun Hanım az önce sizin balkondaydım, clematisinize maşallah dedim, almış başını gitmiş.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vildan hanım, Adıyaman Lalesi çiçekleri iri olmuyor ama grup halinde açtıklarında muazzam görünüyor. Boyu 1 metreyi geçiyor, çiçekler 1 aya yakın kalıyor üzerinde. Hayran kalacağınızdan eminim.
Balkonunuz her mevsim rengarenk. Elinize sağlık. |
Vildan hanım çiçeklerniz çok güzel bahar gelmiş size,içim açıldı,ellerinize sağlık,bizim de gönlümüzü coşturdunuz bakarken:)
|
Ben daha şimdiden bayıldım adıyaman lalesine. Açınca muhteşem olacak:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025