![]() |
Lisianthusların hepsi şahane ama en merak ettiğim beyaz ve mavi katmerli olanlarıydı. Beyazınıza bayıldım, fotoğraflarınıza da... Orkideyle uğraşamam diyorum ama sonunda beni de gaza getireceksiniz, çiçek ömrü uzun olan bitkileri çok seviyorum. Vildan Hanım, elinize emeğinize sağlık.
|
Vildan Hanımın orkidelerini gördükçe özeniyorum.Bir taraftan bakamam diyorum ama güzelim çiçekleri görünce de bayılıyorum.Bütün çiçekleriniz harikalar.Sizi izlemeye devam edeceğim:))
|
Vildan hanım terasınızın güzelliklerine hayran oldum.Bu güzel pazar günü çiçeklerin güzelliğini
seyretmek inanin insanın içini açıyor.resimler çok güzel ellerinize sağlık. |
Teşekkürler Arkadaşlar. Kendi biricik çiçeğimi görmek için, Cuma gününden beri Van'dayım. Çiçeklerimin kimini plastik kaplara koydum, kimini gölgeye çektim, kimine de kapağı delikli pet şişeleri ters koydum. Pazartesi evdeyim. 4 günlük önlemler yeterli sanırım.
|
Vildan hanim, ne kadar güzel terasiniz var.Cok ic acici, manzarasi ayri güzel...
Ciceklerinize bayildim...Ellerinize ve ciceklerinize saglik... |
Bu gün döndüm, oğlumu alayda, kalbimi orada bıraktım. Sadece oğlum değil, havaalanında beklerken konuştuğum 90/1 tertip sevgili çocuklar hepiniz için duacıyım, öyle gençsiniz öyle çocuksunuz ki daha, hala kendime gelemiyorum. Ayrılırken elimi öptüler tanımadıkları halde ben de hepsini yanaklarından öptüm. Gazetede okuyup, haberlerde dinlemekten başka bir şey bu.
Terasıma attım kendimi gene biraz dağılayım diye, ama onlar hep aklımdalar. |
Sevgili Vildan hanım hiç aklımızdan çıkabilirler mi?:) Oğulcuğunuz, tüm kuzucuklarımız Allaha emanet olsun , sağlıkla, kazasız belasız teskereler nasip olsun:) Geçen yıl benim de büyük oğlum askerdi, onun özlemi, kavuşma heyecanı vardı, darısı başınıza:)
|
Sağolun Füsun Hanım'cım darısı bütün ana babalara inşallah...
Negatif enerji olmasın, görümcemin dediği gibi, iş yerinde çalışarak, evde çiçeklerle Eylül 15 i bekliyorum.. |
1 Eklenti(ler)
Dört günlük yokluğumda hiç fire yok çiçeklerimde..
Ağaç menekşesi gelişememişti, yine de minik çiçekler açmaya başlamış. |
2 Eklenti(ler)
Perşembe günü henüz tomurcukları renklenmemişti bile. Biz evde yokken açmış, solmuş bile ama hala yeni tomurcuklar var.
Yıldız çadırı tohumları Adalet hanım'dan ve sevgili görümcemden. |
2 Eklenti(ler)
Sayın Snowman'den aldığım clematis geldiğinde çiçekleri geçmişti.
Yeni bir tomurcuk yaptı. Perşembe ve bu gün. |
1 Eklenti(ler)
Bir güzel lisi daha, yine yeni bir renk. Pembeden koyu, kırmızıdan açık...
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Limon'un sevdiği beyazlar temmuz başından beri çiçekliler.
|
Alahım bu güzellıklere nasıl dayanayım ben.
Vildan hanımcım lisiler nekadar güzel açmışlar vallahi ben beceriksizim galiba. |
Vildan hanım, lisileriniz gerçekten çok güzel olmuşlar.
45 fideden hiç birini yaşatamdım bu sene, iki tane tohumdan yetiştirdiğimin gözüne bakıyorum ama çiçeklenmesine daha çok var. Yıldız çadırları yerlerini sevmişler, tomurcuklanma çok iyi, ne yazık ki, hava serinleyince ölüyorlar. |
Adalet Haım yıldız çadırı kalıcı olsa güzel olurdu. Ama hızlı gelişip aynı yıl çiçek açması bunu kapatıyor.Gelecek yaza kısmetse tekrar ekeceğim. Hem formu hem çiçeği çok hoşuma gidiyor...
Lisilere gelince bende de birkaç kayıp oldu tabii. Ama yaşayanlar çiçeklenince onları unuttum bile. |
Sevim Hanım, seneye bir daha deneyin, beceriksizlik değil de yerini sevmemiş olabilirler.
Alıntı:
|
Vildan hanımcım hoşgeldiniz:) Hayırlısıyla oğlunuzun evine geldiği günün sevincini de paylaşırız inşallah. Allah bütün çocuklarımıza can sağlığı versin kazasız belasız evlerin dönsünler
|
Sağolun Sevim Öğretmenim.
|
Sevgili vildan hanım anladığım kadarıyla oğlunuz asker herhalde .Yanına gidip geldiniz hoş geldiniz .Allah güle güle sağlıkla kavuştursun inşallah,ben hayırlısıyla o günleri atlattım ,iki oğlumda askerliğini yaptı döndü .Darısı bütün askerlerimizin başına,sevgili vildan hanımcım bizim en değerli çiçeklerimiz yavrularımız .Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah ,bu arada ayağınızın tozuyla bizlere yine güzellikler sunmuşsunuz hepsi çok güzeller,ellerinize sağlık .Kusura bakmayın çok uzattım sağlıcakla kalın sevgili vildan hanım.
|
Sevgili Türkan Hanım, 17 Eylül'ü bekliyorum sabırla. . Sadece oğlum değil, uçak saatini beklerken yakın illerden gelmiş, izne giden askerlerle konuşuyorum ya o da beni çok çok etkiliyor. Zaman zaman duygularımı sizlerle paylaşmak içimdekilerin birazını yazmaktan alamıyorum kendimi, İyi ki varsınız.
|
2 Eklenti(ler)
İşe dalıp akşamı edince, soluğu terasta alıyorum ya, beni gören deli der herhalde. Saksıları tek tek dolaşıyorum, yerlerini değiştiriyorum, fotğraf çekiyorum. Eğer gündüz açıp ben gelince kapanan çiçek varsa görevi eşime veriyorum. Yarın çiçeği açıkken fotoğraf çek diye.
Mesela bu yıldız çadırı gibi: |
2 Eklenti(ler)
Datç'dan çelik getirerek yetiştirdiğim mavi yasemin de tomurcuklandı sonunda..
|
Asker kardeşime hayırlı tezkereler diliyorum. Allah tez zamanda kavuştursun Vildan hanım...
|
Allah askerimizi tez vakitte, sağ salim kavuştursun.
Benim yıldız çadırlarım çok küçük. Geç çimlendiği için herhalde. Sizinkiler ne kadar zamanda bu hale geldiler, sevgili Vildan hanım? |
Vildan hanım'cığım oğlunuza hayırlı teskereler dilerim . Yıldız çadırı ne kadar çok çiçeklenmiş maşllah mavi yasemin en sevdiğim yasemilerden biridir. Güle güle büyütün:)
|
Arkadaşlarım sağolun moral desteğiniz için.
|
4 Eklenti(ler)
Sevgili Günebakan, benim yıldız çadırı da geç çimlendi.Tarih sırasıyla:
1 Haziran 9 Haziran 5 Temmuz 14 Temmuz |
Alıntı:
Onlarin hepsi bizim kardeslerimiz,Mehmetciklerimiz hepsi analarinin kinali kuzulari...Allahim,hepsini korusun kollasin... Vatanimiz onlara emanet, onlarda Rabbimize.. |
Sayın madre, iyi dilekleriniz için teşekkürler, bütün çocuklarımız adına, amin diyorum.
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025