agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Vildan Sönmez/Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/10795.htm)

limon 16-07-2010 20:55

Lisianthusların hepsi şahane ama en merak ettiğim beyaz ve mavi katmerli olanlarıydı. Beyazınıza bayıldım, fotoğraflarınıza da... Orkideyle uğraşamam diyorum ama sonunda beni de gaza getireceksiniz, çiçek ömrü uzun olan bitkileri çok seviyorum. Vildan Hanım, elinize emeğinize sağlık.

umutyolcusu 18-07-2010 14:10

Vildan Hanımın orkidelerini gördükçe özeniyorum.Bir taraftan bakamam diyorum ama güzelim çiçekleri görünce de bayılıyorum.Bütün çiçekleriniz harikalar.Sizi izlemeye devam edeceğim:))

yener.T 18-07-2010 14:19

Vildan hanım terasınızın güzelliklerine hayran oldum.Bu güzel pazar günü çiçeklerin güzelliğini
seyretmek inanin insanın içini açıyor.resimler çok güzel ellerinize sağlık.

Vildan Sönmez 18-07-2010 15:29

Teşekkürler Arkadaşlar. Kendi biricik çiçeğimi görmek için, Cuma gününden beri Van'dayım. Çiçeklerimin kimini plastik kaplara koydum, kimini gölgeye çektim, kimine de kapağı delikli pet şişeleri ters koydum. Pazartesi evdeyim. 4 günlük önlemler yeterli sanırım.

madre 19-07-2010 00:16

Vildan hanim, ne kadar güzel terasiniz var.Cok ic acici, manzarasi ayri güzel...
Ciceklerinize bayildim...Ellerinize ve ciceklerinize saglik...

Vildan Sönmez 19-07-2010 21:06

Bu gün döndüm, oğlumu alayda, kalbimi orada bıraktım. Sadece oğlum değil, havaalanında beklerken konuştuğum 90/1 tertip sevgili çocuklar hepiniz için duacıyım, öyle gençsiniz öyle çocuksunuz ki daha, hala kendime gelemiyorum. Ayrılırken elimi öptüler tanımadıkları halde ben de hepsini yanaklarından öptüm. Gazetede okuyup, haberlerde dinlemekten başka bir şey bu.

Terasıma attım kendimi gene biraz dağılayım diye, ama onlar hep aklımdalar.

acemifüsun 19-07-2010 21:23

Sevgili Vildan hanım hiç aklımızdan çıkabilirler mi?:) Oğulcuğunuz, tüm kuzucuklarımız Allaha emanet olsun , sağlıkla, kazasız belasız teskereler nasip olsun:) Geçen yıl benim de büyük oğlum askerdi, onun özlemi, kavuşma heyecanı vardı, darısı başınıza:)

Vildan Sönmez 19-07-2010 21:35

Sağolun Füsun Hanım'cım darısı bütün ana babalara inşallah...
Negatif enerji olmasın, görümcemin dediği gibi, iş yerinde çalışarak, evde çiçeklerle Eylül 15 i bekliyorum..

Vildan Sönmez 19-07-2010 21:40

1 Eklenti(ler)
Dört günlük yokluğumda hiç fire yok çiçeklerimde..
Ağaç menekşesi gelişememişti, yine de minik çiçekler açmaya başlamış.

Vildan Sönmez 19-07-2010 21:46

2 Eklenti(ler)
Perşembe günü henüz tomurcukları renklenmemişti bile. Biz evde yokken açmış, solmuş bile ama hala yeni tomurcuklar var.
Yıldız çadırı tohumları Adalet hanım'dan ve sevgili görümcemden.

Vildan Sönmez 19-07-2010 21:50

2 Eklenti(ler)
Sayın Snowman'den aldığım clematis geldiğinde çiçekleri geçmişti.
Yeni bir tomurcuk yaptı. Perşembe ve bu gün.

Vildan Sönmez 19-07-2010 21:54

1 Eklenti(ler)
Bir güzel lisi daha, yine yeni bir renk. Pembeden koyu, kırmızıdan açık...

Vildan Sönmez 19-07-2010 22:00

1 Eklenti(ler)
Sevgili Limon'un sevdiği beyazlar temmuz başından beri çiçekliler.

sevim4 20-07-2010 07:59

Alahım bu güzellıklere nasıl dayanayım ben.
Vildan hanımcım lisiler nekadar güzel açmışlar vallahi ben beceriksizim galiba.

Adalet Yağcı 20-07-2010 09:14

Vildan hanım, lisileriniz gerçekten çok güzel olmuşlar.
45 fideden hiç birini yaşatamdım bu sene, iki tane tohumdan yetiştirdiğimin gözüne bakıyorum ama çiçeklenmesine daha çok var.

Yıldız çadırları yerlerini sevmişler, tomurcuklanma çok iyi, ne yazık ki, hava serinleyince ölüyorlar.

Vildan Sönmez 20-07-2010 10:52

Adalet Haım yıldız çadırı kalıcı olsa güzel olurdu. Ama hızlı gelişip aynı yıl çiçek açması bunu kapatıyor.Gelecek yaza kısmetse tekrar ekeceğim. Hem formu hem çiçeği çok hoşuma gidiyor...
Lisilere gelince bende de birkaç kayıp oldu tabii. Ama yaşayanlar çiçeklenince onları unuttum bile.

Vildan Sönmez 20-07-2010 10:54

Sevim Hanım, seneye bir daha deneyin, beceriksizlik değil de yerini sevmemiş olabilirler.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 674402)
Alahım bu güzellıklere nasıl dayanayım ben.
Vildan hanımcım lisiler nekadar güzel açmışlar vallahi ben beceriksizim galiba.

sevim.K 20-07-2010 11:14

Vildan hanımcım hoşgeldiniz:) Hayırlısıyla oğlunuzun evine geldiği günün sevincini de paylaşırız inşallah. Allah bütün çocuklarımıza can sağlığı versin kazasız belasız evlerin dönsünler

Vildan Sönmez 20-07-2010 16:16

Sağolun Sevim Öğretmenim.

türkansultan 20-07-2010 20:39

Sevgili vildan hanım anladığım kadarıyla oğlunuz asker herhalde .Yanına gidip geldiniz hoş geldiniz .Allah güle güle sağlıkla kavuştursun inşallah,ben hayırlısıyla o günleri atlattım ,iki oğlumda askerliğini yaptı döndü .Darısı bütün askerlerimizin başına,sevgili vildan hanımcım bizim en değerli çiçeklerimiz yavrularımız .Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah ,bu arada ayağınızın tozuyla bizlere yine güzellikler sunmuşsunuz hepsi çok güzeller,ellerinize sağlık .Kusura bakmayın çok uzattım sağlıcakla kalın sevgili vildan hanım.

Vildan Sönmez 20-07-2010 21:30

Sevgili Türkan Hanım, 17 Eylül'ü bekliyorum sabırla. . Sadece oğlum değil, uçak saatini beklerken yakın illerden gelmiş, izne giden askerlerle konuşuyorum ya o da beni çok çok etkiliyor. Zaman zaman duygularımı sizlerle paylaşmak içimdekilerin birazını yazmaktan alamıyorum kendimi, İyi ki varsınız.

Vildan Sönmez 20-07-2010 21:36

2 Eklenti(ler)
İşe dalıp akşamı edince, soluğu terasta alıyorum ya, beni gören deli der herhalde. Saksıları tek tek dolaşıyorum, yerlerini değiştiriyorum, fotğraf çekiyorum. Eğer gündüz açıp ben gelince kapanan çiçek varsa görevi eşime veriyorum. Yarın çiçeği açıkken fotoğraf çek diye.
Mesela bu yıldız çadırı gibi:

Vildan Sönmez 20-07-2010 21:38

2 Eklenti(ler)
Datç'dan çelik getirerek yetiştirdiğim mavi yasemin de tomurcuklandı sonunda..

Faruk 20-07-2010 23:09

Asker kardeşime hayırlı tezkereler diliyorum. Allah tez zamanda kavuştursun Vildan hanım...

Sevgi Durul 20-07-2010 23:17

Allah askerimizi tez vakitte, sağ salim kavuştursun.

Benim yıldız çadırlarım çok küçük. Geç çimlendiği için herhalde. Sizinkiler ne kadar zamanda bu hale geldiler, sevgili Vildan hanım?

günebakan 20-07-2010 23:31

Vildan hanım'cığım oğlunuza hayırlı teskereler dilerim . Yıldız çadırı ne kadar çok çiçeklenmiş maşllah mavi yasemin en sevdiğim yasemilerden biridir. Güle güle büyütün:)

Vildan Sönmez 20-07-2010 23:47

Arkadaşlarım sağolun moral desteğiniz için.

Vildan Sönmez 20-07-2010 23:51

4 Eklenti(ler)
Sevgili Günebakan, benim yıldız çadırı da geç çimlendi.Tarih sırasıyla:
1 Haziran
9 Haziran
5 Temmuz
14 Temmuz

madre 21-07-2010 00:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 674306)
Bu gün döndüm, oğlumu alayda, kalbimi orada bıraktım. Sadece oğlum değil, havaalanında beklerken konuştuğum 90/1 tertip sevgili çocuklar hepiniz için duacıyım, öyle gençsiniz öyle çocuksunuz ki daha, hala kendime gelemiyorum. Ayrılırken elimi öptüler tanımadıkları halde ben de hepsini yanaklarından öptüm. Gazetede okuyup, haberlerde dinlemekten başka bir şey bu.

Terasıma attım kendimi gene biraz dağılayım diye, ama onlar hep aklımdalar.

Vildan hanim,Allah kavustursun,zaman su gibi akil gecsin bir an önce sag salim kavusun oglunuza..
Onlarin hepsi bizim kardeslerimiz,Mehmetciklerimiz hepsi analarinin kinali kuzulari...Allahim,hepsini korusun kollasin... Vatanimiz onlara emanet, onlarda Rabbimize..

Vildan Sönmez 21-07-2010 19:59

Sayın madre, iyi dilekleriniz için teşekkürler, bütün çocuklarımız adına, amin diyorum.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi madre (Mesaj 674824)
Vildan hanim,Allah kavustursun,zaman su gibi akil gecsin bir an önce sag salim kavusun oglunuza..
Onlarin hepsi bizim kardeslerimiz,Mehmetciklerimiz hepsi analarinin kinali kuzulari...Allahim,hepsini korusun kollasin... Vatanimiz onlara emanet, onlarda Rabbimize..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025