![]() |
1 Eklenti(ler)
Güngör-Satı kardeşlerden ve Arzu Kasoğlundan gelen iki saksıdaki mavişlerimde tomurcuklar var.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Kgürsan'dan lisilerle birlikte hediye gelen minik begonyalar boyuna bakmadan çiçek açtılar.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Güngör'ün hediyesi mini orkide çiçekleri solunca büyük saksıya almıştım, pırıl pırıl iki yaprak büyüttü.
|
1 Eklenti(ler)
Hediyelerden sonra çekirdekten yetiştirdiğim ayçiçeğini tanıştırayım.
|
1 Eklenti(ler)
Bir tarla bitkisi, saksısı küçük geliyor sanırım değiştirmek gerek.
|
Alıntı:
Ayçiçeğinin yanındaki Yasemin dimi ? O ne güzel kokuyordur şimdi misss |
1 Eklenti(ler)
Evet Hatice Hanım Bauhause'dan aldığım yasemin bu, boyu tavana yaklaştı.. Kuytuda da kalıyor, kokusu kuvvetli, ama çiçeklenme süresi kısa. Bu üzerindekiler bitince haziran sonu gibi sırf yaprak kalıyor. Bu yüzden daha sonra Mutlu
Bey'den ful yasemin aldım ama o daha küçük. Tomurcuk vermeye de başladı. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vildan hanım siz işi iyice büyütmüşsünüz.maşaallah ne çok çiçeğiniz olmuş.Onlarla ilgilenmek epey vaktinizi alıyordur.Size kolay gelsin.İmkan olursa bende her yeri çiçeklerle donatırım her halde.
|
Sayın Umut yolcusu eskiden işten gelince ilk işim mutfağa girmek olurdu, şimdi ise ilk iş terasa çıkmak. Katıldığım günü birlik yürüyüşlere ara verdik, bir de oğlum askerde, kendimi terasla ve çiçeklerimle avutuyorum.
Sizin balkonunuz da pek küçük değil sanırım, resimlerinizin bazıları hala açılmasa da özellikle farklı çiçek yapısı ile kalanşonuzu unutmuyorum. Alıntı:
|
Vildan hanım, bahçenize yakın bir zamanda uğramamıştım. çok renkli ve iç açıcı bir görüntü oluşturmuşsunuz. Ayçiçeğini yerinden sökerseniz onu bir daha canlandırmanız zor olur ben geçen yıl öyle bir hata yapmıştım ama sonuç hüsran oldu. bırakın olduğu yerde yaşasın.
|
Vildan hanım terasınız bi harika... Şimdi Ayçiçeğinizi görünce sormak istedim Nekadar zamanda bu boya ulaştı bende istiyorum. Şimdi diksem çokmu geç kalmış olurum :((
|
1 Eklenti(ler)
Melike Hanım bence şansınızı deneyin. Ne zaman ektiğimi tam olarak bilemiyorum ama bu fotoğraf 15 Nisan'daki hali...
Alıntı:
|
Eşime yine görev düştü. Çekirdek aramasına başlayalım. Kavrulmuşdan olmaz dimi :))
|
Bunlar bizim şirketin taşıdığı kargolardan, ilaçlı tohumlar. Eğer az demezseniz, özelden adresinizi yazın göndereyim. Hele bir de bahçede ekecekseniz ne güzel olur....
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs başlığına eklemiştim, buraya da eklemeden duramıyorum, o kadar güzel ki........
|
1 Eklenti(ler)
Sosyete sarmısağı tamamen açtı. Bu yıl ilk kez açtığı için biraz zayıf, ama çok da zarif...
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl ektiğim Enez yolundan aldığım fidelerden bir tanesini yaşatabildim. Uzayan dallarını kırıp ekmiştim onlar da tuttu ve ana bitkide iki tanecik tomurcuk göründü.
|
Sevgili Vildan hanım çiçekleriniz çok güzel, hele kaktüsünüz ömre bedel:)
|
Teşekkür ederim Füsun Hanım, kaktüsüm gerçekten de şu anda bir numara.
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün mavişimin ilk tomurcuğu açtı.
|
3 Eklenti(ler)
Fasulye sarmaşığım iyice boylandı, bahçede yer toprağında olsa daha da gelişirdi tabi. Aynı anda hem çiçek açıyor hem de tohum yapıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum,hatmi değil, ebegümeci değil. Tohumdan yetiştirdim.
|
Alıntı:
|
Bir tür hatmi ama boyu bir metreye bile ulaşmıyor ve ikinci yıla da kalıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu ceylanın rengine dayanamamıştım, siyaha yakın bordoydu. Yeni açan çiçekleri daha açık renk oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Gece mumu hazeran kardeşliği....
Ayrıca saksıda yeşerenler yıldız çadırı... |
1 Eklenti(ler)
Mutfak balkonunda lobelya- gazanya kardeşliği
|
Ne güzel de geçinirlermiş kardeş kardeş :)
Bence 1055 nolu mesajdaki çiçeğiniz cüce hatmi olabilir Vildan hanım. Rengi çok hoşmuş, seneye kalması daha da güzel. |
Adalet Hanım diğer saksıdaki hazeranlarım hala açıyor, bir de tohum yaptılar.
Cüce hatmi olabilir ama katmerli değil. Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025