agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Vildan Sönmez/Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/10795.htm)

Fatoş 16-06-2010 16:44

Sevgili Vildan hanım uzun süre balkonunuza uğrayamamıştım, balkonunuz daki çiçekler çok güzeller. Özellikle pembe ebegümeci, ceylan sardunya, küpe çiçeğiniz. Ellerinize sağlık.

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:16

Teşekkürler Fatoş Hanım, yine beklerim...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 659452)
Sevgili Vildan hanım uzun süre balkonunuza uğrayamamıştım, balkonunuz daki çiçekler çok güzeller. Özellikle pembe ebegümeci, ceylan sardunya, küpe çiçeğiniz. Ellerinize sağlık.

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:17

Sağolun sevgili ciceksever, çiçeklerim fena değil de dekorasyondan yana yapılacak çok şey geliyor aklıma, ileride inşallah.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 659465)
Vildan hanim kartpostal gibi resimler. Cicekler de dekorasyon da harika.

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:20

2 Eklenti(ler)
Mavişlerimden Satı, Güngör ve Arzu ablalarına selamlar var...

Hhatice 16-06-2010 21:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 656369)
Hani İstanbul'u sel aldı ya Pazartesi günü.

Sevgili Hhatice ve ben o yağmurda benim mesai çıkışımda buluştuk. Birbirimizi de ellerimizdeki poşetlerden tanıdık ve daha konuşmaya başlamadan halimize güldük. O yağmurda çocuklarımız dışarı çıkmak istese hayır derdik, ama biz onlardan da çocuktuk o gün. Tohumlar, kaktüsler çiçekler aldık verdik.
Çocuklarımızdan, çiçeklerimizden konuştuk. Yağmur izin vermeyince kalkmamıza, ya Allah dedik vurduk kendimizi yollara. O yağmurda korunmak diye birşey yoktu. Bastık suyun göbeğine göbeğine...

Ben yepyeni tohumlarım ve fidelerimle mutlu mesut, o yağmurda Maçka'dan Küçükçekmece'ye yollara düştüm.

Canım fedakar arkadaşım :)
Ne kadar güzel bir gündü değil mi?.))Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur bile bizi durduramadı .Seni tanımak çok güzeldi :)Biliyormusun ben seni özledim :)

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:27

1 Eklenti(ler)
Üç saksı orkidem beni şaşırttı.
En eski olanın yapraklarını kurtaramadım. Sadece kökleri kaldı. Ama bir çiçek sapı verdi.

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:31

1 Eklenti(ler)
İkinci saksıdakinin yaprakları kurtuldu. O kahverengi görünüm yaprakları kestiğim yere sürdüğüm tarçın tozları. Bu da çiçek sapı oluşturdu.

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:34

1 Eklenti(ler)
Üçüncü orkidem zigzaglı büyük bir çiçek sapı, ve iki tane de küçük sap yapmıştı. O kahverengi görünüm yaprakları kestiğim yere sürdüğüm tarçın tozları.

Vildan Sönmez 16-06-2010 21:35

1 Eklenti(ler)
Bu gün ilk çiçek açıldı...

Adalet Yağcı 16-06-2010 23:06

Sevgili Vildan hanım, eskiler boşuna söylememişler, "Çıkmadık candan ümit kesilmez" diye.

Orkideler, genellikle iki yaprak verdikten sonra çiçek veriyorlar, ama bu hep Son bahara denk geliyor bende.
Sizinkilerin yaprağı da olmayınca neyle avunsun yavrucak, bari çiçek açayım demiştir :)

Şaka bir yana, bir de nazik ve nazlı diye biliriz orkideleri, bakın, canı isterse pekala da ortama uyum sağlayabilirmiş.

dente 17-06-2010 00:52

vallaha başım döndü harika çiçekler emeğinize ve ellerinize sağlık..bunların hepsinden bende istiyorum ama yerim kalmadı arrtık çatıya felaan gözümü diktim:)))

Vildan Sönmez 17-06-2010 08:31

Arkadaşım sizin terasınız da oldukça zengin, üstelik sizde sebze ve özellikle kayısıların maşallahı var. Ben kalan iki şeftalinin gözünün içine bakıyorum dökülmesinler diye.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dente (Mesaj 659712)
vallaha başım döndü harika çiçekler emeğinize ve ellerinize sağlık..bunların hepsinden bende istiyorum ama yerim kalmadı arrtık çatıya felaan gözümü diktim:)))

Vildan Sönmez 17-06-2010 21:23

Arkadaşım, o şiddetli yağmura soğuk bir havada yakalansaydık, kesin zatürre olurduk vallahi. Yaramaz çocuklar gibi az ıslanmadık ama olsun ben çok hoşlandım doğrusu. Tekrar görüşeceğiz tabii.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 659588)
Canım fedakar arkadaşım :)
Ne kadar güzel bir gündü değil mi?.))Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur bile bizi durduramadı .Seni tanımak çok güzeldi :)Biliyormusun ben seni özledim :)

Vildan Sönmez 17-06-2010 21:25

1 Eklenti(ler)
Balon çiçeğim ilk çiçeğini açtı. Mavişe benziyor ama ondan oldukça iri.

Vildan Sönmez 17-06-2010 21:27

1 Eklenti(ler)
Beyaz gülüm yeni tomurcuk verdi.

hüzün 18-06-2010 14:30

Maaşallah çiçekleriniz deyeni fideleriniz de çok çok güzel görünüyorlar, balon çiçeğinin ilk kez bu şekilde gördüm, mavişleriniz de çok şık durmuşlar,
ellerinize emeklerinize sağlık.

Adalet Yağcı 18-06-2010 15:04

Tam da mavişe benzemiş, balon çiçeği çok yıllıktır umarım, eğer öyleyse her yıl daha coşkulu açacaklardır.
Keyifle seyredin bu güzellikleri Vildan hanım.

Vildan Sönmez 18-06-2010 16:13

Teşekkürler sevgili hüzün, maviş ve balon birbirine benziyor, ama balon çiçeği daha iri. Bu yıla kalışına sevindim, inşallah gelecek yıla da kalır.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hüzün (Mesaj 660624)
Maaşallah çiçekleriniz deyeni fideleriniz de çok çok güzel görünüyorlar, balon çiçeğinin ilk kez bu şekilde gördüm, mavişleriniz de çok şık durmuşlar,
ellerinize emeklerinize sağlık.

Vildan Sönmez 18-06-2010 16:14

Adalet Hanım Mutlu bey balon çiçeği başlığına yazmış, onun çiçeği de önceki yıla göre daha güzel gelişmiş. Hele bir de toz pembesi var ki bayıldım.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 660647)
Tam da mavişe benzemiş, balon çiçeği çok yıllıktır umarım, eğer öyleyse her yıl daha coşkulu açacaklardır.
Keyifle seyredin bu güzellikleri Vildan hanım.

Vildan Sönmez 19-06-2010 20:04

2 Eklenti(ler)
Zor bir dönemden geçiyoruz, günler geceler boyu endişe yüreklerimizi ağrıtıyor.
Gecenin hangi saatinde olursa olsun, içim daralınca kendimi terasa atıyorum.

Beyaz gonca gülüm açtı.
Ülkemiz de böyle bem beyaz günlere kavuşur inşallah....

nazlı06 19-06-2010 20:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 661218)
Zor bir dönemden geçiyoruz, günler geceler boyu endişe yüreklerimizi ağrıtıyor.
Gecenin hangi saatinde olursa olsun, içim daralınca kendimi terasa atıyorum.

Beyaz gonca gülüm açtı.
Ülkemiz de böyle bem beyaz günlere kavuşur inşallah....

Sizin düşüncelerinize katılıyorum. Şu an çok üzgünüm

Vildan Sönmez 19-06-2010 20:10

1 Eklenti(ler)
Yaseminim gibi peşpeşe tomurcuklar...

Vildan Sönmez 19-06-2010 20:19

2 Eklenti(ler)
Ağaç hatmim tomurcuklarla dolu, bugün ilki açtı.
Pembe ve sarı yanyana. Çiçekler yanyana durmayı ne güzel beceriyor...

Vildan Sönmez 19-06-2010 20:22

2 Eklenti(ler)
Hepsi aynı olamaz ki. Tamam ortanca değil, ama sardunya da ayrı güzel değil mi ?

acemifüsun 19-06-2010 20:32

Sevgili Vildan hanım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, ülkenin bu durumu içimi acıtıyor, biraz olsun çiçeklerimle avunuyorum.

Beyaz gülünüz gibi Türkiyemiz aydınlık günlere tez zamanda kavuşsun, çocuklarımız da, bizler de güzel günler görelim.

Hhatice 19-06-2010 20:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 661221)
Yaseminim gibi peşpeşe tomurcuklar...

Oh kousu buraya geldi ,Biraz içim açıldı .Gerçekten ne büyük sıkıntı nasıl bitmeyen üzüntülü bir dönem .Allah Tüm asker evlatlarımızı korusun sevgili Denizi de ,Bir an önce hayırlısıyla ailelerine kavuşsunlar inşallah

Adalet Yağcı 19-06-2010 22:03

Vildan hanımcığım, ne de güzel dile getirmişsiniz.
Dilerim bir gün her şey çiçeklerimiz kadar temiz, saf ve güzel olsun.

Vildan Sönmez 22-06-2010 22:11

1 Eklenti(ler)
Orkidemin dalındaki tomurcuklar birer birer açıyorlar.

Vildan Sönmez 22-06-2010 22:16

2 Eklenti(ler)
Bauhausedaki indirimden aldığım jackmani çıtır çıtır, kırık döküktü. Sadece en tepedeki yeşil taze sürgüne güvenip almıştım. Kösedeki yaseminin himayesinde toparlanıp tomurcuklar verdi ve bu gün açtı.:D:D

Vildan Sönmez 22-06-2010 22:21

2 Eklenti(ler)
Görümcem de balkonunda saksılara yer bulamıyor :p pasiflorayı yetiştirip Enez'e götürelim dedi. Ama öyle çok tomurcuk var ki kendimiz görelim deyip terasta bırakmaya karar verdik.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025