![]() |
Sevgili Vildan hanım uzun süre balkonunuza uğrayamamıştım, balkonunuz daki çiçekler çok güzeller. Özellikle pembe ebegümeci, ceylan sardunya, küpe çiçeğiniz. Ellerinize sağlık.
|
Teşekkürler Fatoş Hanım, yine beklerim...
Alıntı:
|
Sağolun sevgili ciceksever, çiçeklerim fena değil de dekorasyondan yana yapılacak çok şey geliyor aklıma, ileride inşallah.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mavişlerimden Satı, Güngör ve Arzu ablalarına selamlar var...
|
Alıntı:
Ne kadar güzel bir gündü değil mi?.))Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur bile bizi durduramadı .Seni tanımak çok güzeldi :)Biliyormusun ben seni özledim :) |
1 Eklenti(ler)
Üç saksı orkidem beni şaşırttı.
En eski olanın yapraklarını kurtaramadım. Sadece kökleri kaldı. Ama bir çiçek sapı verdi. |
1 Eklenti(ler)
İkinci saksıdakinin yaprakları kurtuldu. O kahverengi görünüm yaprakları kestiğim yere sürdüğüm tarçın tozları. Bu da çiçek sapı oluşturdu.
|
1 Eklenti(ler)
Üçüncü orkidem zigzaglı büyük bir çiçek sapı, ve iki tane de küçük sap yapmıştı. O kahverengi görünüm yaprakları kestiğim yere sürdüğüm tarçın tozları.
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün ilk çiçek açıldı...
|
Sevgili Vildan hanım, eskiler boşuna söylememişler, "Çıkmadık candan ümit kesilmez" diye.
Orkideler, genellikle iki yaprak verdikten sonra çiçek veriyorlar, ama bu hep Son bahara denk geliyor bende. Sizinkilerin yaprağı da olmayınca neyle avunsun yavrucak, bari çiçek açayım demiştir :) Şaka bir yana, bir de nazik ve nazlı diye biliriz orkideleri, bakın, canı isterse pekala da ortama uyum sağlayabilirmiş. |
vallaha başım döndü harika çiçekler emeğinize ve ellerinize sağlık..bunların hepsinden bende istiyorum ama yerim kalmadı arrtık çatıya felaan gözümü diktim:)))
|
Arkadaşım sizin terasınız da oldukça zengin, üstelik sizde sebze ve özellikle kayısıların maşallahı var. Ben kalan iki şeftalinin gözünün içine bakıyorum dökülmesinler diye.
Alıntı:
|
Arkadaşım, o şiddetli yağmura soğuk bir havada yakalansaydık, kesin zatürre olurduk vallahi. Yaramaz çocuklar gibi az ıslanmadık ama olsun ben çok hoşlandım doğrusu. Tekrar görüşeceğiz tabii.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Balon çiçeğim ilk çiçeğini açtı. Mavişe benziyor ama ondan oldukça iri.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz gülüm yeni tomurcuk verdi.
|
Maaşallah çiçekleriniz deyeni fideleriniz de çok çok güzel görünüyorlar, balon çiçeğinin ilk kez bu şekilde gördüm, mavişleriniz de çok şık durmuşlar,
ellerinize emeklerinize sağlık. |
Tam da mavişe benzemiş, balon çiçeği çok yıllıktır umarım, eğer öyleyse her yıl daha coşkulu açacaklardır.
Keyifle seyredin bu güzellikleri Vildan hanım. |
Teşekkürler sevgili hüzün, maviş ve balon birbirine benziyor, ama balon çiçeği daha iri. Bu yıla kalışına sevindim, inşallah gelecek yıla da kalır.
Alıntı:
|
Adalet Hanım Mutlu bey balon çiçeği başlığına yazmış, onun çiçeği de önceki yıla göre daha güzel gelişmiş. Hele bir de toz pembesi var ki bayıldım.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Zor bir dönemden geçiyoruz, günler geceler boyu endişe yüreklerimizi ağrıtıyor.
Gecenin hangi saatinde olursa olsun, içim daralınca kendimi terasa atıyorum. Beyaz gonca gülüm açtı. Ülkemiz de böyle bem beyaz günlere kavuşur inşallah.... |
Alıntı:
Sizin düşüncelerinize katılıyorum. Şu an çok üzgünüm |
1 Eklenti(ler)
Yaseminim gibi peşpeşe tomurcuklar...
|
2 Eklenti(ler)
Ağaç hatmim tomurcuklarla dolu, bugün ilki açtı.
Pembe ve sarı yanyana. Çiçekler yanyana durmayı ne güzel beceriyor... |
2 Eklenti(ler)
Hepsi aynı olamaz ki. Tamam ortanca değil, ama sardunya da ayrı güzel değil mi ?
|
Sevgili Vildan hanım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, ülkenin bu durumu içimi acıtıyor, biraz olsun çiçeklerimle avunuyorum.
Beyaz gülünüz gibi Türkiyemiz aydınlık günlere tez zamanda kavuşsun, çocuklarımız da, bizler de güzel günler görelim. |
Alıntı:
|
Vildan hanımcığım, ne de güzel dile getirmişsiniz.
Dilerim bir gün her şey çiçeklerimiz kadar temiz, saf ve güzel olsun. |
1 Eklenti(ler)
Orkidemin dalındaki tomurcuklar birer birer açıyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
Bauhausedaki indirimden aldığım jackmani çıtır çıtır, kırık döküktü. Sadece en tepedeki yeşil taze sürgüne güvenip almıştım. Kösedeki yaseminin himayesinde toparlanıp tomurcuklar verdi ve bu gün açtı.:D:D
|
2 Eklenti(ler)
Görümcem de balkonunda saksılara yer bulamıyor :p pasiflorayı yetiştirip Enez'e götürelim dedi. Ama öyle çok tomurcuk var ki kendimiz görelim deyip terasta bırakmaya karar verdik.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025