![]() |
2 Eklenti(ler)
Sayın Snowman'den aldığım clematis geldiğinde çiçekleri geçmişti.
Yeni bir tomurcuk yaptı. Perşembe ve bu gün. |
1 Eklenti(ler)
Bir güzel lisi daha, yine yeni bir renk. Pembeden koyu, kırmızıdan açık...
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Limon'un sevdiği beyazlar temmuz başından beri çiçekliler.
|
Alahım bu güzellıklere nasıl dayanayım ben.
Vildan hanımcım lisiler nekadar güzel açmışlar vallahi ben beceriksizim galiba. |
Vildan hanım, lisileriniz gerçekten çok güzel olmuşlar.
45 fideden hiç birini yaşatamdım bu sene, iki tane tohumdan yetiştirdiğimin gözüne bakıyorum ama çiçeklenmesine daha çok var. Yıldız çadırları yerlerini sevmişler, tomurcuklanma çok iyi, ne yazık ki, hava serinleyince ölüyorlar. |
Adalet Haım yıldız çadırı kalıcı olsa güzel olurdu. Ama hızlı gelişip aynı yıl çiçek açması bunu kapatıyor.Gelecek yaza kısmetse tekrar ekeceğim. Hem formu hem çiçeği çok hoşuma gidiyor...
Lisilere gelince bende de birkaç kayıp oldu tabii. Ama yaşayanlar çiçeklenince onları unuttum bile. |
Sevim Hanım, seneye bir daha deneyin, beceriksizlik değil de yerini sevmemiş olabilirler.
Alıntı:
|
Vildan hanımcım hoşgeldiniz:) Hayırlısıyla oğlunuzun evine geldiği günün sevincini de paylaşırız inşallah. Allah bütün çocuklarımıza can sağlığı versin kazasız belasız evlerin dönsünler
|
Sağolun Sevim Öğretmenim.
|
Sevgili vildan hanım anladığım kadarıyla oğlunuz asker herhalde .Yanına gidip geldiniz hoş geldiniz .Allah güle güle sağlıkla kavuştursun inşallah,ben hayırlısıyla o günleri atlattım ,iki oğlumda askerliğini yaptı döndü .Darısı bütün askerlerimizin başına,sevgili vildan hanımcım bizim en değerli çiçeklerimiz yavrularımız .Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah ,bu arada ayağınızın tozuyla bizlere yine güzellikler sunmuşsunuz hepsi çok güzeller,ellerinize sağlık .Kusura bakmayın çok uzattım sağlıcakla kalın sevgili vildan hanım.
|
Sevgili Türkan Hanım, 17 Eylül'ü bekliyorum sabırla. . Sadece oğlum değil, uçak saatini beklerken yakın illerden gelmiş, izne giden askerlerle konuşuyorum ya o da beni çok çok etkiliyor. Zaman zaman duygularımı sizlerle paylaşmak içimdekilerin birazını yazmaktan alamıyorum kendimi, İyi ki varsınız.
|
2 Eklenti(ler)
İşe dalıp akşamı edince, soluğu terasta alıyorum ya, beni gören deli der herhalde. Saksıları tek tek dolaşıyorum, yerlerini değiştiriyorum, fotğraf çekiyorum. Eğer gündüz açıp ben gelince kapanan çiçek varsa görevi eşime veriyorum. Yarın çiçeği açıkken fotoğraf çek diye.
Mesela bu yıldız çadırı gibi: |
2 Eklenti(ler)
Datç'dan çelik getirerek yetiştirdiğim mavi yasemin de tomurcuklandı sonunda..
|
Asker kardeşime hayırlı tezkereler diliyorum. Allah tez zamanda kavuştursun Vildan hanım...
|
Allah askerimizi tez vakitte, sağ salim kavuştursun.
Benim yıldız çadırlarım çok küçük. Geç çimlendiği için herhalde. Sizinkiler ne kadar zamanda bu hale geldiler, sevgili Vildan hanım? |
Vildan hanım'cığım oğlunuza hayırlı teskereler dilerim . Yıldız çadırı ne kadar çok çiçeklenmiş maşllah mavi yasemin en sevdiğim yasemilerden biridir. Güle güle büyütün:)
|
Arkadaşlarım sağolun moral desteğiniz için.
|
4 Eklenti(ler)
Sevgili Günebakan, benim yıldız çadırı da geç çimlendi.Tarih sırasıyla:
1 Haziran 9 Haziran 5 Temmuz 14 Temmuz |
Alıntı:
Onlarin hepsi bizim kardeslerimiz,Mehmetciklerimiz hepsi analarinin kinali kuzulari...Allahim,hepsini korusun kollasin... Vatanimiz onlara emanet, onlarda Rabbimize.. |
Sayın madre, iyi dilekleriniz için teşekkürler, bütün çocuklarımız adına, amin diyorum.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün sabah aceleyle çektiğim açılmış yıldız çiçekleri..
|
2 Eklenti(ler)
Kırmızılardan Japon gülünün ilk çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızıya yakın açan lisi...
|
1 Eklenti(ler)
Mavilerden Yasemin Hanım da açtı bu sabah.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen Kasım ayında fırtınada tüm yapraklarını kaybeden begovil ancak kendine geldi...
|
Sevgili vildan terasınızı öncedende ziyaret etmiştim ,ve çok beğenmiştim .Son eklediğiniz çiçekler bir harika ,insan baktıkça içi açılıyor.Ellerinize emeğinize sağlık.
|
Vildan hanım yine çiçekleriniz çok güzeller.Özellikle de yıldız çadırı ve japon gülünün renkleri çok canlı.
Oğlunuza ve bütün askerlere hayırlı tezkereler diliyorum.Yavrularımız da birer çiçek .Dua ediyorum Allah'a ÇİÇEKLERİMİZ SOLMASIN! |
2 Eklenti(ler)
Bir haftalık izin öncesi bütün saksılara kapağını deldiğim pet şişeleri baş aşağı koymuştum. Bazılarının deliği yetersiz gelmiş hiç su gitmemiş, sadece iki önemli kayıp var. İkisi de daha önce terasta yetiştirmeyi beceremediğim, bu yıl gözünün içine baktığım küpe ve ortanca. Tam olarak kurumamışlar, birkaç güne kadar belli olacak canlanıp canlanmıyacağı.
|
3 Eklenti(ler)
yıldız çadırının şişesi de su akıtmamış, alt kısımlardaki yapraklarda sararma var ama diğerleri gayet iyi ve çiçekli.
|
1 Eklenti(ler)
Japon feneri de susuz kalanlardan. Üzerinde pek çok çiçek vardı şimdilik 2 tanesi fener yapmış.
|
1 Eklenti(ler)
Ful yasemin yeniden çiçeklenmiş yerlerde birçok çiçek vardı.
|
1 Eklenti(ler)
Mavi yasemin de bol çiçekli..
|
Vildan hanım hoşgeldiniz:) Benim çiçeklerim başlarını beklediğim halde baygın duruyor. Hepsi canlılar kurumamışlar. Kendilerine gelirler kısa sürede.:)
|
1 Eklenti(ler)
Sedum Autumn joy tomurcukları büyüyor, açmasına az kaldı.
|
Hoşbulduk Sevim Hanım'cım.
Haklısınız bu sıcaklara iyi dayanmışlar gene de. Ortanca ve küpeyi kurtarırsak sorun yok diyebiliriz. Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı lisi de açmış, solmadan yetiştim.
(Sadece Beyaz lisinin şişesi çalışmamış, kurumamış ama çiçekler solmuş evde olsaydım birkaç gün daha duracaklardı sanırım) |
1 Eklenti(ler)
Gelelim iki yeni çiçeğime. Kırmızı mercanın yanına beyaz kardeş geldi.
|
1 Eklenti(ler)
Diğer yeni çiçeğim Yasemin cinsi.
Datça'da Özbey arkadaşımızı ziyaret ettiğimde, Sohbet, ikram derken, ayrılırken de üç fide verdi hediye. Hünnap Datça'da arka bahçeye, Ateş çiçeği ön bahçeye ekildi. Bu adını yanlış hatırlayabilirim Larisa mıydı, terasıma geldi. Sağolsun arkadaşım. |
Ortanca suyu seviyor. Akşam serinlediğinde yapraklarını da yıkayarak bolca sularsanız yarın capcanlı olur. Küpe çiçeğine de fırsatınız oldukça gövde ve yapraklara su fısfıslayın. Yeniden filizlenmeye başlar.
Ben sarmaşık ortancayı bahçeye indirdim su vermeyi unutuyorlar bazan aynı sizin ortanca gibi olmuş. Küpe çiçeklerimin de iki üç tanesi yapraklarını döktü. Biri filiz veriyor minicik gördüm. Diğerleri bakalım. Biri yerli diğeri ingiliz iki tanesi de minicik çiçek açmışlar cansız cansız. |
Merhaba Vildan Hanım, 2 haftalık aradan sonra eve dönmüş durumdayım..özelden mesaj atmaya çalıştım fakat hata verdi..buradan yazayım dedim..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025