![]() |
Zühre Hanım, Dudi arkadaşımızın balkonundaki güllerden cesaret aldım, bu yıl ikinciye gül deniyorum ben de. inşallah bu kez başarırım.
|
Böyle güzel balkon-terasda, çiçekler arasında, güler yüzlü candan dostlarla beraber çay içmenin çok keyifli olacağını düşünüyorum.
Ne zaman izne çıkacaksınız? Belki bir baskın yaparız. ;) |
Güler Hanım, seve seve, çok da memnun olurum. Bu hafta sonu Datça'ya gidecektim iptal oldu. Önümüzdeki hafta sonu Van'dayım kısmetse askerimin yanına gideceğim. İzin bir sonraki hafta gibi görünüyor. Eylül gibi yapsak arkadaşlar izinden, yazlıktan dönmüş olurlar ne dersiniz ?
|
Hem de ne iyi olur derim.
Teşekkür de ederim. |
2 Eklenti(ler)
Hafta sonu İstanbul'dan kaçtık.
Pazar akşamı eve döndüğümüzde Cuma günü bomboş bıraktığım saksıda bir tanecik zıpçıktı açıvermiş. Yapraksız tek sap üzerinde güzel bie bambecik... |
1 Eklenti(ler)
Bu japon gülü ilk sarı açtı, sonra turuncu, şimdi tekrar sarı...
|
3 Eklenti(ler)
Bazı çiçekleri askıya almıştım, toparlandılar artık..
Cezayir menekşesi, ceylan ve telgraf çiçeği.. |
1 Eklenti(ler)
Küpeciğim ikişer ikişer açmaya devam ediyor...
(Bu akşam beyaz sinekler farkettim ilaçlama yaptım) |
1 Eklenti(ler)
Cuma günü açan ilk lisianthusun rengi giderek koyuluyor.
|
1 Eklenti(ler)
Hafta sonu açan bir başkası..
|
2 Eklenti(ler)
Bu akşam son olarak bir demet gül gibi, bir demet lalegül...
|
Vildan hanım özellikle beyaz lisianthuslarınız çok güzel. Bol bol bizim yerimize de keyfini çıkarın...;)
|
Vildan hanım'cığım Lalegüller harika görünüyor :)
|
Gerçekten de her akşam üzeri, her sabah işe gitmeden bu harika çiçeklerin başına koşuyorum. Bu yıl lisiler beni sevindirdi ve şaşırttı. Beyaz olan fide geçen yıldan, diğer iki tanesi bu yılın fidelerinden.
Sağolsun Kamil Bey.... |
Vildan hanımcım çok güzel lalegüller:) Güle güle büyütün. Benim fidelerim geldiğinde yatak döşek yatıyordum. Zorla diktim fideleri ama olmadı ilgilenemedim. Kısmet seneye artık
|
1 Eklenti(ler)
Sağlık olsun da biz daha çok çiçekler yetiştiririz Sevim Hanım'cım Bu günkü lisi sizin için...
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Apartman girişindeki çiçekliği iptal ettiklerinde aldığım toprakla gelen akşamsafası çiçek açtı. Yanındaki sardunya ile neredeyse aynı renkte...
|
Ayy yine şahaneler, elinize sağlık...
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Hhaticenin verdiği fidelerden biri sarmaşık cinsi değişik bir bitki. Tutunma uzantılarının ucunda minik beyaz çiçekler açıyor. Bu bitkinin adı nedir bölümüne de ekledim. Bakalım adı neymiş ?
|
Sağolun Sevgili Dudi. Bu arada Dudi gülüm de (bordo beyaz olan) aldıktan sonraki ilk tomurcuğunu gösterdi ama daha çoook küçük..
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
2 günde gülüm açtı. Bu da aldığımda üstünde açmış olan gibi büyük değil, neredeyse minyatür güllerden biraz büyük ama çok güzel..
|
2 Eklenti(ler)
Bu ara clematis fotoğrafları öncelikli, dün beyaz gibi duran tomurcuk istediğim gibi pembeye dönüyor..
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyaları darıltmayalım, hep çiçekteler..
|
2 Eklenti(ler)
Duvar dibinden görünümler..
|
2 Eklenti(ler)
Enez'de bahçede yayılmasını engellemeye çalıştığım Cezayir menekşesi terasta askılı saksıda gözüme çok hoş görünüyor.
|
2 Eklenti(ler)
Mayıs ayı tomurcukla geçti, Haziran başında açmaya başladılar, Temmuz ortasında tüm tomurcuklar açtı ve hala dipdiri.....
|
1 Eklenti(ler)
Sarı orkidemin çiçekleri hepsinden iri..
|
Of...
Bir teras ancak bu kadar güzel olabilir. Lisiler, orkideler, iki renkli gül, duvar dibindekiler, hangi birine övgüler yağdırayım şaşırdım. Cezair menekşesine öyle bir yer bulmuşsunuz ki, başka yerlere taşınamaz, çok iyi olmuş, yoksa baş edilmiyor. Gülü kokladınız mı, aynısından ya da çok benzeri bende var, sarmaşık gül olarak Mutlu beyden almıştım. Şimdiye kadar bu kadar yoğun kokan bir güle rastlamamıştım, ama ömrü kısa ne yazık ki. Buradan gördüğüm kadarı ile adını bilmediğiniz beyaz çiçeğinizi bebek nefesine benzettim ama siz sarmaşık türü olduğunu söylüyorsunuz. |
Mor lalegül güzelmiş teşekkürler:) Beyazı da. O yarım açmış pembemsi tomurcuk clematisse çok ilginç çiçeği olmalı. Tabi Hhaticenin elleri de çok bereketli. Kimin sayfasına baksam ondan gelen çiçekler, kaktüsler sukulentler.:(
Bak benim de kıskançlık damarlarım kabardı Vildan hanımcım. Cicilerim gelecek kargo bekliyorum.;) |
Adalet Hanımcım bende de ancak iki kök çıkmış bebek nefesi. beyaz çiçeği görünce ona benzetmiştim:). Çok hoş çiçeği varmış nazlı nazlı salınıyor, seneye daha çok çıkar inşallah:)
|
Lisianthusların hepsi şahane ama en merak ettiğim beyaz ve mavi katmerli olanlarıydı. Beyazınıza bayıldım, fotoğraflarınıza da... Orkideyle uğraşamam diyorum ama sonunda beni de gaza getireceksiniz, çiçek ömrü uzun olan bitkileri çok seviyorum. Vildan Hanım, elinize emeğinize sağlık.
|
Vildan Hanımın orkidelerini gördükçe özeniyorum.Bir taraftan bakamam diyorum ama güzelim çiçekleri görünce de bayılıyorum.Bütün çiçekleriniz harikalar.Sizi izlemeye devam edeceğim:))
|
Vildan hanım terasınızın güzelliklerine hayran oldum.Bu güzel pazar günü çiçeklerin güzelliğini
seyretmek inanin insanın içini açıyor.resimler çok güzel ellerinize sağlık. |
Teşekkürler Arkadaşlar. Kendi biricik çiçeğimi görmek için, Cuma gününden beri Van'dayım. Çiçeklerimin kimini plastik kaplara koydum, kimini gölgeye çektim, kimine de kapağı delikli pet şişeleri ters koydum. Pazartesi evdeyim. 4 günlük önlemler yeterli sanırım.
|
Vildan hanim, ne kadar güzel terasiniz var.Cok ic acici, manzarasi ayri güzel...
Ciceklerinize bayildim...Ellerinize ve ciceklerinize saglik... |
Bu gün döndüm, oğlumu alayda, kalbimi orada bıraktım. Sadece oğlum değil, havaalanında beklerken konuştuğum 90/1 tertip sevgili çocuklar hepiniz için duacıyım, öyle gençsiniz öyle çocuksunuz ki daha, hala kendime gelemiyorum. Ayrılırken elimi öptüler tanımadıkları halde ben de hepsini yanaklarından öptüm. Gazetede okuyup, haberlerde dinlemekten başka bir şey bu.
Terasıma attım kendimi gene biraz dağılayım diye, ama onlar hep aklımdalar. |
Sevgili Vildan hanım hiç aklımızdan çıkabilirler mi?:) Oğulcuğunuz, tüm kuzucuklarımız Allaha emanet olsun , sağlıkla, kazasız belasız teskereler nasip olsun:) Geçen yıl benim de büyük oğlum askerdi, onun özlemi, kavuşma heyecanı vardı, darısı başınıza:)
|
Sağolun Füsun Hanım'cım darısı bütün ana babalara inşallah...
Negatif enerji olmasın, görümcemin dediği gibi, iş yerinde çalışarak, evde çiçeklerle Eylül 15 i bekliyorum.. |
1 Eklenti(ler)
Dört günlük yokluğumda hiç fire yok çiçeklerimde..
Ağaç menekşesi gelişememişti, yine de minik çiçekler açmaya başlamış. |
2 Eklenti(ler)
Perşembe günü henüz tomurcukları renklenmemişti bile. Biz evde yokken açmış, solmuş bile ama hala yeni tomurcuklar var.
Yıldız çadırı tohumları Adalet hanım'dan ve sevgili görümcemden. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025