![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2018
|
Bir kedi mi yoksa bir minik çocuk mu? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Afacan olacak belli ki Kötü olmuş ama inşallah bidaha yapmaz ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
İlknurcum senin afacan da annesini örnek alıp bitki sevdalısı olacak belli kendince araştırma yapmak için yapmıştır bence. tabi gönül isterdiki mink ellerine zarar vermesin. Bitkiler sizi seviyor zaten minik beyin elleri değmiş daha çabuk büyür daha çok çiçek verir merak etme. Umarım dikenleri tamamen temizlemişsinizdir( rahatsız eder paşayı sonra ) ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Köyde yaşa, ömrüne ömür kat, şehirde yaşa stresine stres kat.😊 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=milaca2010;1540178]Sayfanız hayırlı olsun sevgili İlknur44, bol bol çiçeklerle mutlu paylaşımlar.[/QUOTE Hoşgeldiniz salonuma teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar. Cam güzelim rengini çok sevdim. ![]() ![]() Kaktüsüm maşallah çiçeklerini açmış.ilk defa çiçek açan kaktüsüm oldu, tekrar teşekkür ederim SDurul ablacım. ![]() Bu bitkimin adını bilmiyorum,burada sormuştum ama gören olmadı. Çiçeklerinide açtı kendi gibi çıtı pıtı. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel manzaradan birkaç kare. Aynı kareler ama farklı renkler birgün fratın rengi yeşil birgün mavi'ye dönüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmurlu hali bir başka güzel. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Alıntı:
Doğuyu sadece kitaplarda okudum. Kahramanmaraş dan öteye gecmek nasip olmadı. Önümüzdeki günlerde buralarda gezebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sayfama Sayın Kozanli ne mutlu size Ülkemizin güzel yerlerini gezip gördünüz için .İnşallah bekleriz .Buraları seveceğinize eminim.Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar bahçemden birkaç kare Bu bitkiyi Sevgili SDurul ablam tohum yollamıştı.Cosmos yazılıydı bütün tohumları ektim. Ama yaprak şekli farklıydı cosmosa benzemiyordu,bende burayada sordum.ozaman çok küçüktü. Turuncu cosmos ![]() Sarı cosmos ![]() Sabah sefalarım . ![]() ![]() Uyku çiçeğimi bahçeye çıkardığımdan beri çok daha güzelleşti. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Küpelim açtı çok şükür. ![]() Sabah sefası tam bir saat ara ile . Saat 05.03 ![]() Saat 06.03 ![]() Ve kadifelerim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Çok geçmiş olsun, oğluşunuza iyi bir ders olmuştur, bir daha yapmaz . Nush ile uslanmayanın hali misali![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sefer sökmüş kaktüslerimi. ![]() Yerine ne ekmiş.😅😂 ![]() Allah'tan ki köküyle sökmüş , leş kaktüslerimi köklenmesi için çok bekledim, sayesinde köklendiğini gördüm😊. Yerede atmıyor çekmecenin üzerine toplamış . 😊 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Sn İlknur geçmiş olsun.inşallah çok yanmamistir canı.belkide çiçekleri beğendiği için kendince toplamak istemiştir kırlardaki gibi.manzaralarda harika |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim galiba yanmamıştır tekrar söktüğüne göre ,😓 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Gözlemlediğim kadarıyla bu minik afacanın toprak içerisine tekrar başka bir şey ekmiş olması sizi örnek aldığını gösteriyor.. Aslında güzel bir şey yapıyor minik Bitkilerinizin zarar görmemesine sevindim. Kaynana dilini geçen gün saksı değişimi yaparken bende çok hafife almışım.. Ellerim diken yuvası olmuştu Güzel görünüyor, batmaz sanıyorsun ama bir bakmışsın diken dolusun.. Adını doğru mu almış ne! Bu arada leş kaktüslerini nasıl köklendirdiniz? Benimkiler köklenmedi ve yumuşamaya başladılar |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Leş kaktüsleri geldiği gibi saksılara diktim ve toprağı kurudukça suyunu fısfıs ile verdim. Fazla su çürütmeye sebep olur. Sağol sun SDurul abla söyledi yoksa çoktan çürümüştü. Biz yeni başladığımız için öğreneceğimiz çok şey, var hele kaktüs sukulent oldu mu. Bu siteye üye olmadan önce kaktüs ,sukulent nedir bilmezdim. Üye olduğum için mutluyum. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Ay çok güldüm ya tekrar sökmesine ![]() Kendince birşeyler yapmaya çalışıyor ama ne.belkide söktügü zaman senin verdigin tepkiler hoşuna gidiyordur. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
/
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Dikkat cekmeye calisiyor bence.gecmis olsun tatlim.seni daha cok seviyorum daha cok ilgileniyorum de.paylasamiyor seni belliki.ne varsa minicik kafasinin icinde )) onu cozmeden bu olayi cozemeyeceksin iknur.sorsana niye sökuyormus. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Alıntı:
Şimdiden Yeni keşifler yapmaya başlamış. hangi bilim adamı saksıda vida ve benzeri dikip büyütmeye çalıştı ki ben hiç duymadım. Fakat bu yaşta senin afacan neler tasarlıyor alem valla şimdi ki nesil. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynen ablacım şimdiki nesil maşallah zeka küpü.Geçen gün malatya haberlerinde ortaokul çocukları geri dönüşüm atıklarından ne güzel kullanışlı şeyler yapmışlar. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
şimdi ki çocuklar hiç durmaz 5 saniye şurada oturayım demezler. İnana biliyor musunuz Anne demeden önce çiçek dedi.![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok fazla sulama yapmıyorum, sizinki gibi yaptım bende. Yumuşama çürümeden değil diriliğini kaybetti kaktüs, o şekilde bir yumuşama. Ama kökte vermiyor ölüp gidecek diye korkuyorum. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba küçük bahçemden birkaç kare. İlk defa Cosmos yetiştiritorum,sağolsun sevgili SDurul abla göndermişti tohumunu. ![]() Bu bitkimde ezan çiçeği , bu tohumuda SDurul abla göndermişti. ![]() Ateş çiçeği. ![]() Uyku çiçeği bunun çiçeğini seviyorum çok zarif. ![]() Aslan ağzı çiçeği. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|