![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Atatürk çiçeğim. Ama daha kırmızılaşmadı. Acaba bendemi sorun. Yoksa vaktimi gelmedi. Geçen sene bayaa bir coşmuştu. --------------- Atatürk çiçeğimi kaybettim ne yazık ki. Soğuktan sanırım. Yaprakları soldu. Sonrada dalları buzuştu. Öldü ne yazık kı. Düzenleyen Mahmut Tebir : 09-12-2017 saat 15:03 Neden: ACI BİR KAYIP |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sedum palmeri sarkan rozet sukulent. Bu sukulentimi bayağı bir budadım. Çünkü uzamıştı ve hoş bir görüntü oluşturmuyordu. Budadıklarımın uçlarındakileri tekrar saksıya diktim. Bu sukulentte köklenirmi diye bir korkum yok. Çünkü normalde her yerinden kök oluşturuyor. Düzenleyen Mahmut Tebir : 23-10-2017 saat 10:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Crassula rupestris subsp. marnieriana ve crassula marnieriana çiçek açan sukulent Çiçekleri gösterişsiz. Bu sukulentlerde güneşte renk değiştiriyorlar. Kenarları kırmızı oluyor. Düzenleyen Mahmut Tebir : 26-10-2017 saat 17:14 Neden: Sukulentin isminin bulunması |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2017
|
Alıntı:
Sedum palmeri çiçeği nasıl olur.ben yeni aldım tomurcukları henüz açmadı. Kalanchoe çiçeği de aynı şekilde hiç çiçek açmadı. Bilgi verseniz sevinirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kalonchoe ise geceleri karanlık olması lazım. Evin içindeyse mümkün değil açması. Eğer yine açmıyorsa gübre vermelisiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
adenium, ful yasemin, gardenya, kamelya, plumeria |
|
|