![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
Umarım sizinkilere birşey olmaz .Bizim burası çok soğuk .Bide masa üstündekiler daha şanslı yerdekiler kesin donuyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Bende donmaz diye ummuşdum sevgili yenigine ama dondu .Siklamenin son hali |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
hiç üzülmeyin bir ay önce benimkide komple donmuştu içeri aldım tekrar ciçek açmaya sürgün vermeye başladı. soğuk yiyenler kurudu döküldü .ama şimdi gayet güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. sardunya18; Siklamen soğuklarda yaşayabildiği ve yumrusu olduğu için üzeri donmuş bile olsa sıkıntı olmaz. İlgili başlığı okursanız görebilirsiniz. Bendeki yabani siklamenler sürekli olarak dağdalar. Zamanı gelince yapraklanıp çiçekleniyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın atakan5858 ve sayın muda evet bazı yaprakları zarar görmüş ama orta kısım sağlam çiçekleri iyi durumda bir şey olmamış ![]() Melisanın durum ne olur onu bilmiyorum. Donan dallarını budadım nasip diyorum sevgiler .Bol çiçekli günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Kalanşolarım tomurcuklandı salona masa üstüne aldım .Bu üsttekini daha önceki mesajlarda bahsetmiştim .Kök çürümesi olmuş yeniden çeliklemiştim ummuyordum oda tomurcuklanmış ![]() ![]() ![]() Kırmızı kalanşom bazı yaprakları ve tomurcukları dondan zarar görmüş açmak için uğraşıyor . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Yine bir don vakası ![]() Atlasım soğuklasın çiçek açsın derken bir parçası donmuş .Dondan çokmu zarar görmüş bilmiyorum. Salona alıp bağlayayım derken işaretli yerden hemencik kırıldı .Bir umut onuda fideledim . Şimdi aydınlık ama direkt güneş görmeyen masa üzerinde mart ayına kadar orda dursun mu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak güzellerim ![]() Üstekiler tohumdan yetişenler aynı gibiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sizin oralar soğuk,kapalı balkonda bile donuyorlar.Yandınız,inşallah diğerleri dayanır da içeri taşımak zorunda kalmazsınız.Yaprağı güzeller,geçen yıl kapalı balkonumda neredeyse donuyorlardı.Salona taşıdım,yer olsa sorun değil.Maşallah telgraf çiçeğiniz harika görünüyor.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgi hocam bu sene çok soğuk birde erken başladı soğuklar .Balkonda fazla birşey bırakmadım .Birazını iş yerime taşıdım .Kalanşo daigremontiana iş yerinde oda tomurcuklandı iyiki vakitli yetirmişim ![]() Sevgiler bol çiçekli günler ![]() Açelya güzelliği sizler çiçek severler için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Bir tane balığımız vardı oda öldü .Bende fanusu güzelce yıkadım .Yapraktan yetiştirdiğim menekşemi yerleştirdim .Olmuşmu ![]() ![]() ![]() Bu güzel ,yaramaz çocuklar gibi saçı başı dağıttı .Niye böyle oldu bilmiyorum cam kenarında sabah güneşi görüyor .İkide yavrumuz var ![]() [ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Kalanşom açmaya başladı pembe katmerlim ![]() ![]() Tohumdan yetişdirdiğim yaprak güzellerim büyümeye devam ediyor. ![]() ![]() Bu çiçeğimin adını bilmiyorum bir arkadaşımın hediyesi çiçek açacak galiba ![]() ![]() Son olarak masa üstünden genel görüntü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2016
|
Sardunya 18 telgraf çiçeginize bayildim.Sevgiyle büyütün ciceklerinizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili sardunya18, adını bilmediğiniz çiçek Sedum Palmeri evet sarı sarı açacak, kışa dayanıklı bir sukulent. Güle güle büyütün güzellerinizi, hepsi de çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili dmtmrt daha güzelleri sizlerin olsun .Bol çiçekli günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili akçabardak ablacığım sağolun sedum palmeri soğuğa dayanırsa balkonamı koysam ki ? Ben salona masa üzerine koymuştum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Kalanşolarım açıyor . ![]() ![]() ![]() ![]() Açelya güzelliği çok sevdim ben bu çiçeği ![]() ![]() Umut ;;donan sardunyam dipten sürgün vermiş vefakar cefakar sardunyam güzelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Tercih sizin tabi ki de ama kışa dayanıklı bir bitki, benim kiler karda kışta dışarıda duruyor. Bu arada kalançhoelerinin de maşallahı var, benim kiler daha yeni tomurcuklanıyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Bir araya toplandık hatıra fotoğrafı çekildik . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Maşallah çok güzeller sevgili sardunya18, emeklerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili yenigine sağolasın .Açelyam yerini sevdi coştukça coştu maşallah ![]() Sempervivum (kaderçiçeği )aynı devam ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Tamam bir önceki mesajda paylaşmışım ama o kadar güzel ki ![]() ![]() ![]() ![]() Yapraklar donunca çiçekleri açıkta kaldı . ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
Çiçeklerinizin maşallahı var hepsi özenle dikilmiş ve büyütülmüş özellikle komşu çatlatan çiçeğiniz çok güzel 41 kere maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın sinan yavuzz sağolun .Kohleriayı budamıştım çiçeklenmeye başladı .Gül sardunyam çiçeklendi ..Donmuş olan küpe çiçeğim dipten sürgün veriyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Kışın donan küpe çiçeklerim filiz vermeye başladı çok sevindirdiler beni ![]() ![]() ![]() Menekşelerim ilaçladığım halde hâlâ tripsliler güneş görenler idare ediyor işte .Tabi buraya en güzellerinin resmini atıyorum .Sorunlu birkaç menekşem yok değil yani . ![]() ![]() Echeveria büyüyor altta minik bir yavrumuz var .Ama herhangi bir çiçek hazırlığı yok .Zaten bu sene atlasım açmayacak galiba bolca sürgün veriyor .Kaynana dili ve yılbaşı çiçeği de tembel çıkanlardan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Bunu yeni aldım çok hoşuma gitti gardenya sanırım .Hemen ilgili sayfalara bakıp bilgileneyim ![]() Kendisi gerbera imiş efendim güneş severmiş bahçe bitkisi ama bizim burda anca mayıs ayında dışarı dikebilirim .Tekrar teşekkür ederim selma hanım Düzenleyen sardunya18 : 22-03-2017 saat 11:10 Neden: Bilgi ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Sayın Sardunya 18, bu güzel çiçeğiniz gardenya değil gerbera. Yanılıyorsam arkadaşlar düzeltir güle güle büyütün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bol çiçekli günler dilerim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Kalanşo daigremontiana çiçeğini açtı .Yavrularımızda büyümeye devam ediyor .Çiçeği gösterişli değil bence yaprağı daha güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
camgüzeli, kalanşo, kraton, menekşe, sardunya |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|