![]() |
|
|
|||||||
174Beğeniler
18
Gönderen
2
Gönderen
3
Gönderen
5
Gönderen
4
Gönderen
13
Gönderen
14
Gönderen
14
Gönderen
5
Gönderen
11
Gönderen
14
Gönderen
5
Gönderen
12
Gönderen
3
Gönderen
3
Gönderen
8
Gönderen
3
Gönderen
1
Gönderen
1
Gönderen
3
Gönderen
3
Gönderen
2
Gönderen
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Maaşallah çok güzeller..Bu sevginin ucu bucağı yok..Kuçucuk fidelerle başlayıp fidanlar ağaçlarr..Bu güzellikleri keşke herkes yaşayabilse.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
Merhaba değerli arkadaşlar, Uzun bir aradan sonra balkonuma zaman ayırabildim ve düzenlemeler yaptım. Bordo bulamacı ilaçlaması, önlem olarak her türlü yaprak biti pamuklu bit v.b. için ilaçlama, tabi bunların öncesinde hepsine genel budama yaptım. İnşallah bugün yarın da tohumlarımı ekeceğim. Ha bu arada bir buçuk ay aradan sonra gübreli ve vitaminli bir sulama da yaptım. Bakalım ne sonuçlar alacağız. Balkonumun son hali aşağıdaki gibidir. Cinsini bilmediğim portakalım. Tomurcuklanmaya başladı. ![]() ![]() Süs narım, yeni yapraklar ve sürgünler başladı. ![]() ![]() Goji berry ağacım ve yeni sürgünleri. ![]() ![]() Çalışma yaparken balkonum. ![]() Valencia cinsi portakalım. Çiçek tomurcuklarımız bol maaşallah. ![]() ![]() Devamı aşağıda. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çalışmaların devamı ve son hali.
Valencia portakalı. ![]() Valencia portakalı. ![]() Satsuma mandalinam, oda tomurcuklanmaya başladı. ![]() Kumkuatım henüz bir hareket yok. ![]() ![]() Avakado yaprak tomurcukları yakında patlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda şimdilik son fotolar
Zamanında eminönünden yediveren limon diye aldığım ağacım, cinsini bilmediğim bir portakal çıktı, ama tadı çok güzel ve çok tatlı. ![]() ![]() Nerdeeen nereye. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon bahçeciliği, narenciye, tropikal meyveler |
|
|