![]() |
|
|
|||||||
174Beğeniler
18
Gönderen
2
Gönderen
3
Gönderen
5
Gönderen
4
Gönderen
13
Gönderen
14
Gönderen
14
Gönderen
5
Gönderen sevgihoca
11
Gönderen
8
Gönderen
7
Gönderen
3
Gönderen
3
Gönderen
8
Gönderen
3
Gönderen
1
Gönderen
1
Gönderen
3
Gönderen
3
Gönderen
2
Gönderen
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Eee sonra?(anlatımınız masal gibi olunca) ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
Sonrası...
Sonrası da daha böyle devam edecek inşallah sevgi hocam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı gün içinde gelecek inşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kışı da böyle atlattık...
Kış geldiğinde kar yağmadan önce önlem almalıydım. Çünki bazı meyvelerim henüz çok küçük ve gövde yapmamıştı. Bu nedenle don olaylarına karşı savunmasız olacağını düşündüğüm; mavi ladinimi, avokadoları, çekirdekten yetiştirdiğim narenciyeleri, süs narımı ve incirleri üzerlerinden şeffaf poşetler geçirerek saksılara bantladım ve her poşetin etrafına kalem gibi bir çubukla 3-5 delik açarak hava almasını sağladım. Büyük olan avokadonun yalnız gövdesini sardım, o da tam anlamıyla olmadı zaten, ama bunu bilerek yaptım ki, avokado ile birlikte portakalları mı, mandalina mı, kumkuatı mı, yenidünya ve kestaneyi de sarmadım, sadece bir araya topladım ki birbirlerinden faydalansınlar. Ayrıca duvarın dibine yaklaştırdım. Bunları yapmam da ki en önemli amacım bu ağaçları kışa ve aşırı soğuklara alıştırmaktır. İleride başarılı olacağıma inanıyorum. Neyse fazla söze gerek yok bir kışta böyle geçti işte. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzgünüm ama resimleri yükleme de sorun yaşıyorum. Acaba günlük resim yükleme limiti olabilir mi??? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimlerin devamı...
Kusura bakmayın arkadaşlar fotoğrafları yeniden boyutlandırmak zorunda kaldım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada bir şeyi belirtmek isterim, iki tane mavi ladinim var idi ama bir tanesini poşetle sarmadığım için soğukta donarak kurudu malesef. Ama diğerleri bırakın kurumayı yaşamaya ve büyümeye devam ettiler neredeyse. Tam bir sera görevi gördü poşetler. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Maaşallah çok güzeller..Bu sevginin ucu bucağı yok..Kuçucuk fidelerle başlayıp fidanlar ağaçlarr..Bu güzellikleri keşke herkes yaşayabilse.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba değerli arkadaşlar, Uzun bir aradan sonra balkonuma zaman ayırabildim ve düzenlemeler yaptım. Bordo bulamacı ilaçlaması, önlem olarak her türlü yaprak biti pamuklu bit v.b. için ilaçlama, tabi bunların öncesinde hepsine genel budama yaptım. İnşallah bugün yarın da tohumlarımı ekeceğim. Ha bu arada bir buçuk ay aradan sonra gübreli ve vitaminli bir sulama da yaptım. Bakalım ne sonuçlar alacağız. Balkonumun son hali aşağıdaki gibidir. Cinsini bilmediğim portakalım. Tomurcuklanmaya başladı. ![]() ![]() Süs narım, yeni yapraklar ve sürgünler başladı. ![]() ![]() Goji berry ağacım ve yeni sürgünleri. ![]() ![]() Çalışma yaparken balkonum. ![]() Valencia cinsi portakalım. Çiçek tomurcuklarımız bol maaşallah. ![]() ![]() Devamı aşağıda. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon bahçeciliği, narenciye, tropikal meyveler |
|
|