![]() |
|
|
|||||||
174Beğeniler
18
Gönderen
2
Gönderen
3
Gönderen
5
Gönderen
5
Gönderen
14
Gönderen
5
Gönderen
12
Gönderen
3
Gönderen
9
Gönderen
8
Gönderen
7
Gönderen
3
Gönderen
3
Gönderen
8
Gönderen
3
Gönderen
1
Gönderen
1
Gönderen
3
Gönderen
3
Gönderen
2
Gönderen
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
Yarım kalan sayfamız...
Alıntı:
Tekrar teşekkür ederim ve kaldığımız yerden devam edelim paylaşmaya ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük balkonundan.
Tohumdan yetiştirdiğim fidelerim zamanla büyüdüler ve balkonum oldu bir bahçe. ![]() ![]() Biz o bahçede eşimle birlikte hem yedik hem hoş çay sohbetleri yaptık. ![]() Bunlarda diğer resimler, acı cin biberim de vardı, ondan biraz kahvaltılık yaptık. ![]() ![]() ![]() Bu kadar değil tabi ki. Resimler için kusura bakmayın, o zamanlar telefonun kaliteli değil di. Ayrıca bu sebzeleri torf ağırlıklı bahçe toprağında, hiçbir ilaç kullanmadan, 4. Katta kuzeybatı cephesinde yetiştirdim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kokteyl domateslerin...
Kırmızı kokteyl domateslerin vardı, sarı cherry domateslerin hatta kırmızı kapya biberim (cuşka) dahi vardı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonraları ise meyve ağaçları da yetiştirmek istedim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük balkonum ağaçlanmaya başladı.
Önceleri çelikten çoğaltma merakı sardı, başarılı da oldum yanı. ![]() ![]() ![]() Daha sonra da, sebzelerin zamanı dolunca sıkılırım diye ağaç satın almaya başladım. Tabi çekirdekten yetiştirdikleri de oldu. ![]() Tabi alacağım ağaçlar biraz farklı olmalıydı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük Balkonum...
Şu an balkonumda bir çok ağacım var arkadaşlar. Önce limon ağacı diye satın aldığım fakat sonradan meyve verince portakal olduğunu öğrendiğim bir ağacım oldu Daha sonra bir valencia türü portakal, bir nova cinsi mandalina ve kumkuat fidanları aldım. Bu ağaçları sırası ile ve zamanla; tohumdan yetiştirdiğim yenidünya, limon, üç tane avakado, mavi ladin, iki tane sarı incir fidanı, bir tane süs narı, bir tane kestane ve bir tane de goji berry fidanım var.Yani anlayacağımız 10-12 çeşit ağaç mevcuttur. Aşağıda bir yıl boyunca, kış da dahil yaşam döngüsünü gösteren fotoğraflar mevcuttur. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon bahçeciliği, narenciye, tropikal meyveler |
|
|