![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Sevgili A_MOMAD;gelinlerinizi hayranlıkla izliyorum. bu günlerde, ilk kez gelin olmaya hazırlanan kızçelerim,benim de heyecanımı tavan yapmış durumda. sizin o masal tadındaki yorumlarınızı okurken, sabrım nasıl zorluyorlar, bir an önce gelin hallerini görmek için. tabi ki kokularını da sevgilerimle ..... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Öncelikle sevgili lusoari söylemeden geçemeyeceğim, sayfama yine beğeni yağdırmışsın teşekürler, seni rahatlayıp geri dönmüş görmek çok güzel ![]() Alıntı:
Sabrınızı gıdıklayabildiysem ne mutlu bana! Ben kocaman bir sabırsızlık abidesi olduğum için herkes benim gibi sabırsız olsun istiyorum ![]() Umarım tez vakitte kızınız gelinlik giyer de siz de bu mutluluğu tadarsınız. Önceki gün 'çiçeklenme bitiminde ya da bahar başında prensesimin alttaki yapraklarını budamaya' karar vermiştim ya hani, yine sabırsızlık ettim (Şaşırdık mı? Tabii ki hayır ) ve az önce -sanki birileri dürtmüş de irkilmişim gibi- bir anda yerimden kalktım, gidip hepsini budayıp rahatladım ![]() Budanan alt yapraklar: ![]() Çıplak kalan alt kısım: ![]() Budama işlemi hiç kolay olmadı, en yaşlı yapraklar oldukları için iyice ağaçlaşmışlar ama bir şekilde üstesinden geldim. Tabii ki işlem öncesi kızçeme ne yapacağımı-neden yapacağımı güzel güzel açıklamayı da ihmal etmedim ![]() Dün gecenin kullanılmış gelinlikleri askılarında sallanırken, bu gecenin gelinleri de düğün için son hazırlıklarını yapıyorlar ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|